קופ"ח כללית - בנתיב

• הוסף לסימניות
זה סוגר לי פתאום... יש לכך סיבה??

לא כל האתר, החלק שתמיד פתוח בנתיב... מה עושים?

• הוסף לסימניות
1. מתעצבנים.
2. מזכירים לעצמנו את מטרת החסימה.
3. נרגעים.
4. שולחים הודעה לנתיב.
5. מחכים למחר.

:)

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא מרגיע...:)
כי אני צריכה עכשיו...

פתוח שם בד"כ חלק ממש קטן מכל האתר שלהם רק לזימון תורים ותיק אישי... תוצאת בדיקות וכד'...

• הוסף לסימניות
האתר של כללית ממש לא לעניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;1268431:
זה בכלל לא מרגיע...:)
כי אני צריכה עכשיו...

פתוח שם בד"כ חלק ממש קטן מכל האתר שלהם רק לזימון תורים ותיק אישי... תוצאת בדיקות וכד'...

אין בעיה, את עדיין בשלב 1, זה תהליך ;)

ככה זה, מוכר לכולנו :mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1268432:
האתר של כללית ממש לא לעניין

נכון...
ובגלל זה פתוח שם חלק קטן שאין בו כלום ממש!
זה לגמרי תיק אישי, בלי תמונות בלי כתבות בלי פורום...

ולכן זה מוזר שזה נסגר פתאום.

• הוסף לסימניות
מענין...
בעבר בקשתי מנתיב שיפתחו לי ולא פתחו.

• הוסף לסימניות
היום זה היה פתוח.

וזה היה פתוח לכתחילה בלי בקשה מצידי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה