התייעצות קופ"ח לא נותנת בדיקת B12

• הוסף לסימניות
לבקש מהרופא שיגיש כבקשה חריגה או לבקש מרופא מקצועי שיוציא את ההפניה (לא רופא משפחה)

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת אני עשיתי בחצי שנה אחרונה 3 פעמים בקשתי מהרופא בלי שאלות נתנה לי

• הוסף לסימניות
אם הבדיקה הקודמת היתה תקינה- לא ניתן לעשות תוך שנתיים.
מטומטם, אבל ככה זה.
הרופא יכול לרשום בהפניה וזה לא יתבצע בפועל.

• הוסף לסימניות
אם הבדיקה הקודמת היתה תקינה- לא ניתן לעשות תוך שנתיים.
מטומטם, אבל ככה זה.
הרופא יכול לרשום בהפניה וזה לא יתבצע בפועל.
עד כדי כך? גם אם הרופאה תתן לי בסוף- זה לא יתבצע? מנסיון?

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות?
אני צריכה דחוף בדיקת B12
ועשיתי לפני כמעט שנה=לא נותנים לי עכשיו....
את לא יכולה לעשות סתם כי בא לך...
יש פוא מומחה שביקש ממך לעשות? תראי את ה לרופא משפחה והוא יוסיף לך את זה

• הוסף לסימניות
מה עושים?
עכשיו במאוחדת הרופאה אמרה לי שהנהלים שאם בבדיקה האחרונה היה תקין, אפשר לעשות שוב רק אחרי 3! שנים! הזוי!
בפעם האחרונה, לפני כשנה+ היה לי 330 בערך, שנה לפני כן היה לי ממש נמוך שהייתי צריכה זריקות.
הרופאה אמרה פשוט לקחת כדורים בלי בדיקת דם.
אבל אני רוצה לדעת אם יש צורך בזריקות, יש לי חולשה גדולה, וכאבי ראש קלים, ועוד כמה תסמינים של חסר...
יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
יש בנושא הזה הבדלים גדולים מאוד בין הקופות
יש קופות שמאשרות בדיקות דם בלי בעיות ויש כאלו שממש מערימים קשיים.

בד"כ המלצה מרופא מקצועי על הצורך בבדיקה אמורה לסייע.

• הוסף לסימניות
יש בנושא הזה הבדלים גדולים מאוד בין הקופות
יש קופות שמאשרות בדיקות דם בלי בעיות ויש כאלו שממש מערימים קשיים.

בד"כ המלצה מרופא מקצועי על הצורך בבדיקה אמורה לסייע.
מי לא מאשר?
אני שכחתי לבקש מרופא ושבאת לבדיקה האחות הוסיפה לי (כי ביקשתי)
אמרה שלא שאפשר פעם ב-3 חודשים ולא יותר

• הוסף לסימניות
אפשר לאיים עליהם לעבור קופה
זה בד"כ מפחיד אותם

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות?
אני צריכה דחוף בדיקת B12
ועשיתי לפני כמעט שנה=לא נותנים לי עכשיו....
לא יודעת באיזו קופה את. אני בכללית וכמעט בכל בדיקת דם מבקשת ומקבלת . ואין לי בעיה ספציפית שקשורה לזה

• הוסף לסימניות
לא יודעת באיזו קופה את. אני בכללית וכמעט בכל בדיקת דם מבקשת ומקבלת . ואין לי בעיה ספציפית שקשורה לזה
פעם בכמה זמן את עושה בדיקות דם??
בעיקרון לא נותנים יותר מפעם בחצי שנה - או 5 חודשים גם למי שחייב את המעקב...
שאלה אחת, אולי קצת טיפשית
אם אני אמורה לקבל את זה בזריקה, אני קונה בבית מרקחת והולכת לאחות? או שיש כבר אצל האחות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה