לעבור רופאמה אפשר לעשות?
אני צריכה דחוף בדיקת B12
ועשיתי לפני כמעט שנה=לא נותנים לי עכשיו....
איזה זה לא אותו רופאלעבור רופא
יכול להיות שהרופא שעכשיו ביקשת ממנו הוא קשוח בהפניות, תבקשי מרופא אחר.איזה זה לא אותו רופא
עד כדי כך? גם אם הרופאה תתן לי בסוף- זה לא יתבצע? מנסיון?אם הבדיקה הקודמת היתה תקינה- לא ניתן לעשות תוך שנתיים.
מטומטם, אבל ככה זה.
הרופא יכול לרשום בהפניה וזה לא יתבצע בפועל.
את לא יכולה לעשות סתם כי בא לך...מה אפשר לעשות?
אני צריכה דחוף בדיקת B12
ככה היה לי בעבר וזה היה ההסבר שקיבלתיעד כדי כך? גם אם הרופאה תתן לי בסוף- זה לא יתבצע? מנסיון?
מי לא מאשר?יש בנושא הזה הבדלים גדולים מאוד בין הקופות
יש קופות שמאשרות בדיקות דם בלי בעיות ויש כאלו שממש מערימים קשיים.
בד"כ המלצה מרופא מקצועי על הצורך בבדיקה אמורה לסייע.
לא יודעת באיזו קופה את. אני בכללית וכמעט בכל בדיקת דם מבקשת ומקבלת . ואין לי בעיה ספציפית שקשורה לזהמה אפשר לעשות?
אני צריכה דחוף בדיקת B12
פעם בכמה זמן את עושה בדיקות דם??לא יודעת באיזו קופה את. אני בכללית וכמעט בכל בדיקת דם מבקשת ומקבלת . ואין לי בעיה ספציפית שקשורה לזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים