קופ"ח מאוחדת - דחוף!!

• הוסף לסימניות
יש למישהו מתאם קשרי לקוחות של מאוחדת בבני ברק? זה דחוף

• הוסף לסימניות
תודה! הוא יכול לעזור בזירוז קבלת התחייבות דחופה שהקופה קצת מתמהמהת בה?

• הוסף לסימניות
אני מכיר אותו..
בנו ידידי גדול והוא אכן מנהל מגזר חרדי
ויכול לזרז דברים
המספר טלפון שלו: 050-7474888

• הוסף לסימניות
נסענו למיון באמצע הלילה ללא הפניה
אח"כ ביקשתי התחייבות מהקופה ואישרו לנו עם השתתפות עצמית של 250 ש"ח
יש אפשרות לערער על ההחלטה הזאת?

• הוסף לסימניות
גם לי היה כך, אמרו לי בזמנו שהשתתפות מלאה זה רק עם הפניה.

• הוסף לסימניות
גם לי היה כך, אמרו לי בזמנו שהשתתפות מלאה זה רק עם הפניה.
גם במקרה של קוצר נשימה אצל תינוקת בת 4 חודשים??
התקשרנו למוקד אחיות בשתיים בלילה ואמרו לנו שרופא יחזור אלינו בעוד שעה... בנתיים נסענו כבר למיון
מנהל קשרי לקוחות יכול לעזור במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
לגבי זה אין לי מושג, אצלי זה היה באמת פחות מלחיץ..

• הוסף לסימניות
גם במקרה של קוצר נשימה אצל תינוקת בת 4 חודשים??
התקשרנו למוקד אחיות בשתיים בלילה ואמרו לנו שרופא יחזור אלינו בעוד שעה... בנתיים נסענו כבר למיון
מנהל קשרי לקוחות יכול לעזור במקרה כזה?
רופא חזר אליכם? מה אמר?

זה דרישה של משרד הבריאות שכל פניה בלי הפניה מחוייבת בתשלום כדי למנוע פניות לא מוצדקות שגורמות עומס על המיון.
אפשר לפנות ומנהלי קשרי קהילה. לא תמיד יש להם איך לעזור בזה- במקרה כזה מאד משנה מה כתוב בסיכום מיון. ז"א עד כמה המצב היה חריף במיון שהצדיק באמת פניה ואז אפשר לשלם ולהגיש בקשה להחזר דרך וועדת חריגים. בקיצור, לעקוף את משרד הבריאות;)

• הוסף לסימניות
רופא חזר אליכם? מה אמר?

זה דרישה של משרד הבריאות שכל פניה בלי הפניה מחוייבת בתשלום כדי למנוע פניות לא מוצדקות שגורמות עומס על המיון.
אפשר לפנות ומנהלי קשרי קהילה. לא תמיד יש להם איך לעזור בזה- במקרה כזה מאד משנה מה כתוב בסיכום מיון. ז"א עד כמה המצב היה חריף במיון שהצדיק באמת פניה ואז אפשר לשלם ולהגיש בקשה להחזר דרך וועדת חריגים. בקיצור, לעקוף את משרד הבריאות;)
רופא חזר אלינו ואמרנו שאנחנו כבר במיון ולא צריכים אותו...
פניתי למנהל קשרי לקוחות והוא מנסה לעזור לנו - בעז"ה
המזכירה בקופ"ח אמרה לי לאחר מעשה שלמרות שכבר התקבלנו במיון היינו יכולים לבקש ממנו הפנייה, (זה מידע חשוב שכדאי לציבור לדעת לבקש הפנייה למרות שהגעת למיון)

• הוסף לסימניות
המזכירה בקופ"ח אמרה לי לאחר מעשה שלמרות שכבר התקבלנו במיון היינו יכולים לבקש ממנו הפנייה, (זה מידע חשוב שכדאי לציבור לדעת לבקש הפנייה למרות שהגעת למיון)
זה מה שרציתי לכתוב לכם עם הדגשה שלא להגיד לרופא שאתם כבר במיון. יש שם רופאים שאם הלכתם על דעת עצמכם הם לא יתנו הפניה.

• הוסף לסימניות
מתאם קשרי לקוחות מאוחדת בבני ברק - יש למישהו?

• הוסף לסימניות
חנוך זילברפרב. 0542292351
אני לא יודעת אם הוא עדיין בשטח...
יש גם את אישתו מינדי. אין לי את המספר שלה.
בכל אופן, כל מזכירה בסניף אמורה לדעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה