דרוש מידע קוצב ווגאלי

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע בשביל קרוב משפחה
משהו יודע על אדם/ ילד שעבד קוצב ווגאלי (מיועד לאפילפסיה עמידה לתרופות)ויכול לענות על השאלות הבאות:
א- אפילפסיה ראשונית או משנית?
ב- רקע נוירולוגי או גנטי?
ג- עזר? לכמה זמן?
תודה רבה- רק מידע מהימן!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה- מחפשת מידע דחוף

• הוסף לסימניות
מקפיצה- מה קורה?

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שהיה שעשו לה לפני כמה שנים
לא זכור לי שהיה יעיל במיוחד

• הוסף לסימניות
הידרוצפילוס
אפילפסיה לא מאוזנת עמידה לתרופות
עד היום הזה היא עם פרכוסים רבים

• הוסף לסימניות
יש לך דרך לקשר בינינו?

• הוסף לסימניות
הייתי מתנדבת שלה
אם את רוצה בפרטי אני אנסה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מחפשת מידע בשביל קרוב משפחה
משהו יודע על אדם/ ילד שעבד קוצב ווגאלי (מיועד לאפילפסיה עמידה לתרופות)ויכול לענות על השאלות הבאות:
א- אפילפסיה ראשונית או משנית?
ב- רקע נוירולוגי או גנטי?
ג- עזר? לכמה זמן?
תודה רבה- רק מידע מהימן!!!!!!!!
מכירה ילד שטיפלתי בו במשך כמה חודשים
כיום אני לא בקשר עם המשפחה שלו
א. אפילפסיה משנית
ב. רקע ניורולוגי
ג. עזר בפעם האחרונה שביררתי מה איתו (כמה שנים)

• הוסף לסימניות
הייתי מתנדבת שלה
אם את רוצה בפרטי אני אנסה
אין לי פרימיום אפשר במייל O0583274242 בגימייל
מכירה ילד שטיפלתי בו במשך כמה חודשים
כיום אני לא בקשר עם המשפחה שלו
א. אפילפסיה משנית
ב. רקע ניורולוגי
ג. עזר בפעם האחרונה שביררתי מה איתו (כמה שנים)
יש לך מושג איזה סוג פרכוסים? מה היתה הבעיה? לכמה זמן לפחות זה עזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה