תנו לי ביקורת 'קוראים לך כמו לאמא שלי'

• הוסף לסימניות
כך היא אמרה לי כשנפגשנו ;), הפטפטנית המתוקה הזו.
והאמת?!
גם לה קוראים כמו לאמא שלי ;) :cool:
אמיתי אמיתי.
ילדים שכבשו אותי ממש.

05.jpg
06.jpg
IMG_6265.jpg
IMG_6307.jpg
IMG_6522.jpg
IMG_6526.jpg

• הוסף לסימניות
מלכי הם באמת נראים מבסוטים איתך.. :)
אוהבת את האוירה בתמונה עם הסירה מאד!

• הוסף לסימניות
תמונות זורמות ויפות כל כך!!
התמונה עם הסירה-מושש
אהבתי את ה'בוס' בחולצה, בתמונות שם הוא באמת נראה אחד כזה..;)
(כן, זה המותג אני יודעת..:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
מתוקיםםם
תמונות מוש
האחרונה ואוו

• הוסף לסימניות
וואו זה יפה!!
במיוחד השניה והאחרונה!!

• הוסף לסימניות
ואו מושלם ןיפיפה אוהבת במיוחד את העיבוד הכחול באחרונה (והיא נראית פלפל רציני)

• הוסף לסימניות
אוהבת... מקצועי ביותר!!

• הוסף לסימניות
תודה תודה כולם!! :)

• הוסף לסימניות
מה אני אוהבת בסט הזה..?!
שכל תפיסה ופוזה כ"כ טבעי.. ממש מרגישים על הילדים שלווה כזאת - מדהים
יפיפה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה