קוראים פלוס של מיה קינן

• הוסף לסימניות
לא בטוח שמותר להעלות
היא כתבה במפורש שאפשר להדפיס עד פעמיים

המטרה היא שיצטרפו כמה שיותר לרשימת התפוצה ויגיבו, כמו שאני מבינה
לא שיקראו דרך פרוג
אני מאמינה שמי שתקרא את הסיפורים עד עכשיו תצטרף..
אחרת היא תשאר במתח

• הוסף לסימניות
לי לקח בערך שבועיים עד שהם החליטו בשימת לבב שאני ראויה לבוא בקהל קוראיהם...
חכו, אולי גם לכם בסוף יקרה הנס...

• הוסף לסימניות
מי שנרשמה עכשיו מקבלת בסיבוב הבא - בעוד שבועיים...

• הוסף לסימניות
לי לקח בערך שבועיים עד שהם החליטו בשימת לבב שאני ראויה לבוא בקהל קוראיהם...
חכו, אולי גם לכם בסוף יקרה הנס...

תרחמו עליה, בטח יש לה הצפה...
גם מייל תגובה אתן רוצות...?
תוך שבועיים תקבלו בעזרת ד'.
מניסיון.
(נרשמתי ולא קבלתי. אז התחכמתי. ונרשמתי מעוד מייל שיש לי. אחרי שבועיים בערך קבלתי לשתיהם...)

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל הצטרפות לפני שבועיים ..
ואין שום תגובה מה זה אומר?

"אין כלום כי לא היה כלום":D:D:D

• הוסף לסימניות
הבנתי שנשלח כבר עוד פרק. יש מישהו שנרשם לאחרונה וקיבל? כי אני לא... :(

• הוסף לסימניות
מתלבטת..:rolleyes:
אפשר עוד פרוט על התוכן שנשלח?

• הוסף לסימניות
מתלבטת..:rolleyes:
אפשר עוד פרוט על התוכן שנשלח?

זה סיפור מרתק בהמשכים, כשבסוף כל פרק יש שאלה לגבי המשך הסיפור, ובחירה בין 2 אפשרויות
הקוראים מחליטים ברוב קולות איך להמשיך את הסיפור

לא רואה סיבה להתלבט. תירשמי... אם לא תאהבי, תבקשי להסיר מרשימת התפוצה
זה לא קניית דירה

• הוסף לסימניות
הבנתי!
אבל אם אני מצטרפת עכשיו זה באמצע לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה