קוראים פלוס של מיה קינן

רק לי יש הרגשה שהסיפור מעולה, אבל לא מתקדם לשום מקום כבר כמה פרקים?

למה לא מצרפים אותי?
שלחתי מייל כבר כמה וכמה פעמים ועדיין לא מקבלת שום פרק (בעקרון הייתי מנויה ובערך בפרק 4 הסרתי עצמי בטעות)
מישהו יכול לעזור??

אפשר לשלוח גם לי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

למה לא מצרפים אותי?
שלחתי מייל כבר כמה וכמה פעמים ועדיין לא מקבלת שום פרק (בעקרון הייתי מנויה ובערך בפרק 4 הסרתי עצמי בטעות)
מישהו יכול לעזור??
בדקת שלא מגיע לספאם בטעות?

אפשר לשלוח גם לי? <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה
האם מישהו/י יכול/ה לעשות טובה ולשלוח למייל המצו"ב את הפרקים הקודמים (פרקים 1-16) של 'אין הזדמנות שניה'??

תודה רבה מראש

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מצטרף לבקשה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מישו שלח לכם?

אשמח גם לקבל את הקבצים הקודמים
וכמובן נרשמתי...
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

למה לא מצרפים אותי?
מישהו יכול לעזור??
גם אני הסרתי את עצמי פעם, ומאז בקשות ההצטרפות החוזרות שלי אינם נענות. אולי הכתובת שלי מוגדרת שם כחסומה...

נרשמתי לפני פסח ועדיין לא קיבלתי יש לכם מושג למי לפנות?
תודה

חבר'ה, בנאדם משתוקק בכל עצמותיו לחומר קריאה טוב ואיכותי, עושה מה שצריך, ואין תגובה, ואתם עושים ממנו צחוק???

כך עונים את המעיקות?

נכון, סליחה.

הלוואי ויכולתי לעזור! אך מה אעשה שאינני בחדר פיקוד ובקרת הוצאת מי'ילים של 'קוראים פלוס' בע"מ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה