קורא כרטיסים לא מציג תמונות

• הוסף לסימניות
האם נתקלתם בבעיה כזאת?
הקורא כרטיסים מזהה שהכונן מלא אבל התיקיה ריקה וכן שאני מבקשת ליבא תמונות מהכונן.
הוא לא מזהה תמונות.
מה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
במצלמה התמונות מוצגות?

• הוסף לסימניות
ובחיבור ישיר של המצלמה למחשב?

אם יש לך בסביבתך מצלמה עם 2 סלוטים הייתי מנסה לבצע העתקה פנימיית בתוך המצלמה של הקבצים מכרטיס לכרטיס. לי זה הציל פעם כרטיס זכרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1608565:
ובחיבור ישיר של המצלמה למחשב?

אם יש לך בסביבתך מצלמה עם 2 סלוטים הייתי מנסה לבצע העתקה פנימיית בתוך המצלמה של הקבצים מכרטיס לכרטיס. לי זה הציל פעם כרטיס זכרון.

אין לי כבל ישיר (פה)
מה זה 2 סלוטים? ואיך עושים העתקה פנימית?
מדובר על קנון G15

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הקורא כרטיסים נדפק וצריך לקנות חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meni;1608743:
לפי דעתי הקורא כרטיסים נדפק וצריך לקנות חדש

לא בטוח,
היו לי עכשיו 2 מקרים שבמצלמה (לא שלי) ראו את התמונות והקורא לא קרה אותם וגם לא חוט של usb וכרטיסים אחרים הוא כן קרה ומשהו אמר לי שזה סוג של וירוס...
לא יודעת אם זה המקרה כאן אבל נראה לי הכרטיס בעייתי.

• הוסף לסימניות
היה לי את אותו מקרה בכרטיס של גיסתי
בחלון של התמונות(-הריק)
לחצתי בימין סדר ואח"כ בלשונית תצוגה
הורדתי את הv להסתר קבצים מוגנים של מערכת הפעלה(מומלץ)
וכל התמונות הופיעו!!!
-יכול להיות שזה באמת וירוס שהמחשב מזהה ומסתיר

קבצים מצורפים

• 2015-05-06_165637.png
    KB 36.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לבדוק בעוד מחשב.

• הוסף לסימניות
זה וירוס
קודם תנקי אותו מוירוסים
אח''כ יש תוכנות שתמתקנות את הנזקים.

בינתיים תעשי גם מה שפנינה ש כתבה וגם תסמני באותה כרטיסיה הצג קבצים ותיקיות מוסתרות

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות

אם ידוע שם הכונן של הקורא כרטיסים במחשב זה למשל g או f
הקישו בשורה העליונה של החלון ''המחשב שלי'' - כך:
g:\dcim והקישו enter
או כל שם אחר של תיקייה שידוע לכם שקיימת בכרטיס , למשל f:\music

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה