- הוסף לסימניות
לא יצא לי להשתמש בזה אבל מסתבר שיש אופציה לשלם באשראי עם להכניס כרטיסמה המשמעות קורא אשראי?
לא יצא לי להשתמש בזה אבל מסתבר שיש אופציה לשלם באשראי עם להכניס כרטיסמה המשמעות קורא אשראי?
זה נראה הרבה יותר קומפקטי מהקוראים המסורבלים שמשווקים בארץ
זה ממש נוחזה נראה הרבה יותר קומפקטי מהקוראים המסורבלים שמשווקים בארץ
צפה בקובץ המצורף 1471214
@פ. גינזבורגהזמנתי מעלי 2 קוראי כרטיסים
זה מכיל: כרטיס חכם, מיקרו, סים, כרטיס זיכרון
יש לי למכור ב20 שח
בבית שמש-בני ברק- ירושלים
כן@פ. גינזבורג
עדיין רלוונטי?
תכלס' איפה אפשר לקנות?כן
שולחת לכם באישי
מקפיצה האם רלוונטי עדיין@פ. גינזבורג
עדיין רלוונטי?
ב'על הקו'-תחנה מרכזית קומה 3 מול רציף 22איפה אפשר לקנות בירושלים?
זה עדכני?ב'על הקו'-תחנה מרכזית קומה 3 מול רציף 22
רלוונטי עדיין?הזמנתי מעלי 2 קוראי כרטיסים
זה מכיל: כרטיס חכם, מיקרו, סים, כרטיס זיכרון
יש לי למכור ב20 שח
בבית שמש-בני ברק- ירושלים
אפשר לינק?קניתי מעלי אקספרס וזה עובד מצוין, אבל אחרי כמה זמן זה נקרע החוט כי זה לא הכי איכותי...
זה לא נפתח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים