כן, אנחנו בשלב התכנון בדיון על כך עם המעצבת.כבר בשלב התכנון הראשוני אמורים לקחת בחשבון את הימצאות הקורה ולשלב אותה יחד עם העיצוב הכללי של הריהוט
ואפשר גם אפשר ואף מצוי מאד לחצוב נקודות חשמל בתקרה
בהצלחה.
גם תשתית חשמל צריך לקדוח. לא?עקרונית אפשרי לקדוח בתקרה בשביל תאורה
אבל בדרך כלל עושים מראש תשתית של חשמל בתקרה
אבא שלי חשמלאי
אין לי כמעט אחסון נוסף שכזה בבית.בתקרה 3 מ' בוודאות העדיפות היא להנמיך את החלקים הגבוהים ב 25 ס"מ וליצור תקרה אחידה.
ולענין הארונות בגובה הנ"ל בלאו הכי הם לא פרקטיים לאחסון יומיומי,
כך שהשיקול אם לוותר עליהם תלוי בשטח האחסון הכללי בבית לחפצים בסוג הזה.
כאלה שבאים לידי שימוש פעם בשנה וכו'.
ההנמכת תקרה 25 סמ --אין לה משמעות מבחינת האחסון והגישה גרועה ביותראין לי כמעט אחסון נוסף שכזה בבית.
זה יהיה נורא כ"כ להשאיר את הקורה בלי חיפוי
אני הייתי מוותרת על 25 ס"מ אחסון בגובה 2.75-3.00 מ'אין לי כמעט אחסון נוסף שכזה בבית.
זה יהיה נורא כ"כ להשאיר את הקורה בלי חיפוי
זה אפילו לא חסר, מטבח בגובה 275 הוא מעל הממוצע הסטנדרטי.אני הייתי מוותרת על 25 ס"מ אחסון בגובה 2.75-3.00 מ'
לטובת תקרה ישרה ללא קורות בחלל מרכזי כמו מטבח.
הייתי מנסה למצוא פתרון אחר שיפצה על החסר במקומות אחרים,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים