כללי קורה לי משהו מאד מאד מאד מוזר

• הוסף לסימניות
ועדיין לא כתבתי מספיק "מאד"ים כדי לתאר את מה שקורה לי עם תוכנות אדובי.

אני מעמדת את המגזין הינומה באידיזיין. באמצע העימוד, הוא החליט שכפתור ה DEL הוא תירוץ טוב להסגר. אחר כך, פתאום הוסיף לעצמו עמודים שאי אפשר להכנס אליהם, ואז נעלמו עמודים קיימים. בנוסף, ניסיון לגלול עמוד ימינה או שמאלה, הקטין לי את כל התצוגה והסרגל כלים התחיל לרוץ לו במהירות והדרך היחידה לעצור את המירוץ המטורף זה פשוט לסגור את התוכנה. יש עוד כמה באגים אבל.... אמא'לה מרגיש כאילו שד התישב לי על התוכנה.

נס שהיה לי גיבוי ורק סידרתי את מה שהוספתי היום.

בשלב הבא החלטתי לייצא את הקופונים ל PDF ישירות מהפוטושופ. אין כל קשר בין מה שיש בקובץ ה PDF למה שיש בפוטושופ. זה כל כך מוזר. כאילו הכתובת למטה בכל הקופונים לגמרי נעלמה. היא נמצאת בפוטושופ אבל לא מיוצאת. אז ייצאתי דרך האינדיזיין וזה פתר את הבעיה אבל אני בלחץ שמשהו יקרה ואתקע בלי כל העבודה שהשקעתי במגזין.

מה יכולה להיות הבעיה פה?
למה זה קורה?
מה גורם לזה לקרות?

אשמח לעזרה בזה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעיה שונה שם. אמנם היא קרתה לי גם כמה פעמים אבל הפעם זו בעיה אחרת, באג אחר, צרה אחרת.

• הוסף לסימניות
בלי קשר, סתם המלצה, אף פעם לא כדאי לסגור PDF ישירות מפוטושופ, אלא אם יש מדפסת PDF, מה שהייתי ממליץ זה: לסגור את הקובץ בפוטושופ לעשות לו יצוא לאינדיזיין, ומשם לסגור אותו, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בד"כ אני עושה זאת, ייצוא מאינדיזיין אבל האינדיזיין כמו שכתבתי למעלה, משחק איתי במחבואים לכן ניסיתי בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה