קורונה קורונה - ביטולי טיסות

• הוסף לסימניות
ביטולי טיסות בחברות כמו איזי ג'ט מישהו מכיר איך עושים את זה?
האם אפשר להזיז את הכרטיס קדימה?

יש למישהו ניסיון בזה לאור התפתחות הקורונה בעולם?

• הוסף לסימניות
זה לא מידע שימושי זה שאלה
מומלץ לשנות את הכותרת...

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי לגבי טיסות, אבל בעלי שאל סוכן נסיעות לגבי עלות של טיסה לטווח רחוק, באם רוכשים עכשיו. ענה לו הסוכן, שעכשיו אף אחד לא רוכש כרטיסים, משום שלא לוקחים סיכון, שאולי הטיסה תתבטל.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לאיזה יעד?
בינתיים ללונדון כולם מבטלים חוץ מאיזי ג'ט אבל אין לדעת מה יהיה בימים הקרובים.
(אנחנו משפחה שלמה שאמורים לטוס ולא יודעים מה יהיה).

• הוסף לסימניות
אז למה אפשר להזמין באתר שלהם?

• הוסף לסימניות
מה עם טיסות וויז אייר להונגריה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבעלי יש טיסה ביום ראשון לאוקראינה עם חברת אוקראין
ואני רואה שהם טסים כרגיל
האם מישהו יודע פה אם אפשר לקבל טיסה חילופית לעוד חצי שנה או שנה ?
כשבפועל אין הזהרת מסע לאוקראינה...

• הוסף לסימניות
יש לי טיסה ביום ראשון לבודפסט עם Ryanair ובחזור עם וויז אייר.
מה אני אמורה לעשות בשביל לקבל את הכסף בחזרה?
תודה רבה!
איך הזמנתם את הכרטיס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבעלי יש טיסה ביום ראשון לאוקראינה עם חברת אוקראין
ואני רואה שהם טסים כרגיל
האם מישהו יודע פה אם אפשר לקבל טיסה חילופית לעוד חצי שנה או שנה ?
כשבפועל אין הזהרת מסע לאוקראינה...
אבל הוא יצטרך בידוד, כשהוא יחזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה