לא יעזור למי שחושב שאין כמו ויטמין C למניעת 99.999% מהמחלה (כלומר לרוב החולים קשה בחודשים האחרונים''פייזר'' הכריזה שפיתחה כדור שמונע את ההידרדרות אצל חולים קלים ומונע
את הצורך באישפוזים או בהחמרת המחלה
היעילות לטעת ''פייזר'' 85%
3 מכמה? 27 מכמה? לא חכמה להביא חצי נתון בשביל לזרוע תבהלה.למישהו יש את הנתונים מהמחקר?
כי אני שמעתי שעשו מחקר והגיעו ל90% יעילות מ3 שנפטרו שלקחו את הגלולה למול 27 שנפטרו בקבוצת ביקורת.
זה מדגם מייצג?
היה נשמע לי מספרים נמוכים - אבל אשמח לפרטים נוספים ומדוייקים
המחקרים של חברות התרופות הם מחקרים פייקלמישהו יש את הנתונים מהמחקר?
כי אני שמעתי שעשו מחקר והגיעו ל90% יעילות מ3 שנפטרו שלקחו את הגלולה למול 27 שנפטרו בקבוצת ביקורת.
זה מדגם מייצג?
היה נשמע לי מספרים נמוכים - אבל אשמח לפרטים נוספים ומדוייקים
עריכה:בעד כל מה שקשור לחברת פייזר, רק עניין אותי נתונים מספריים לסקרנות נטו
לא מדויקהמחקרים של חברות התרופות הם מחקרים פייק
הם מפריחים מספרים ללא בסיס אמיתי
יש גם מחקרים של חברת מלבורו שסיגריות מועילות לבריאות...
מישהו מכם מאמין למחקרים של חברת אוסם או של חברת סימילאק?
לכתוב מחקר ולשכור חוקרים לא עולה הרבה כסף
גם בעולם המדעי מחקר ממומן לא מסתמכים עליו
כמעט כל מזון שאנחנו אוכלים ותרופות שאנחנו נוטלים מאושרים ע"י FDAלא מדויק
האמת שנמאס לי מהבהורתכמעט כל מזון שאנחנו אוכלים ותרופות שאנחנו נוטלים מאושרים ע"י FDA
לא צריך לזלזל ביכולות ובאמינות שלהם
המחקרים של חברות התרופות הם מחקרים פייק
ולראיה...לא מדויק
הFDA אומנם מבקר את המחקר
אבל בסוף האישור הוא על סמך המחקר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים