- הוסף לסימניות
זה היה ב1 באפריל....מישהו יודע מתי יכנסו ה-500 ₪ לילד?
בדוק..
נערך לאחרונה ב:
זה היה ב1 באפריל....מישהו יודע מתי יכנסו ה-500 ₪ לילד?
מה הקשר לערב את הממשלה לסגר על החרדים?ההבנה מתחילה להגיע לדרגים בכירים יותר -
![]()
גפני לנתניהו: "לא נהיה שותפים של מי שיטיל סגר על המגזר החרדי" | JDN - חדשות
יו"ר דגל התורה במתקפה על ראש הממשלה בעקבות הכוונה להטיל סגר על ערים חרדיות: "אני אומר את הדברים על דעת עמיתיי השרים דרעי וליצמן - לא נהיה שותפים של מי שיטיל סגר על המגזר החרדי. זהו קו אדום מבחנתנו ואני מנתניהו לפעול"www.jdn.co.il
בבית וגן- זה מחמת בית האבות שבתחומה- ששם נתגלו מקרי קרונה רבים! ולכן זו טעות!מעודכן ללפני שבוע...צפה בקובץ המצורף 632779
חסום
מה הקשר לערב את הממשלה לסגר על החרדים?
יעקב ריבלין: יצא המרצע מהשק. גורם חרדי בכיר מאוד המשתתף בדיונים הפנימיים ביותר אומר לי כעת את המילים הבאות; יעקב צדקת. נתניהו דוחף לסגר כללי על המגזר החרדי כדי להטיל עלינו את האחריות ולברוח מאשמה.
"השר אריה דרעי אמר שהשכונות החרדיות בירושלים יותר גרועות מבני ברק. לא אחכה שהם ידביקו לי את כל המפעל, יש לי אחריות", אמר המנכ"ל בנימה שלא ניתן להגדירה אחרת מאשר אנטישמית".
השר דרעי - באמת אין לי שום דבר נגדך, אבל קח אחריות לדברים שיוצאים מפיך!!!!!
אם בני ברק זה אזור נגוע יש היגיון רב בלהימנע ממגע עם המגיעים משם, מה הקשר אנטישמיות?הזוי לחלוטין!!!
לאיפה הגענו????
לימי הביניים?? לעלילות דם ???
לפי מה שהבנתי הוא פיטר את כל העובדים החרדיים ללא קשר למקום מגורםאם בני ברק זה אזור נגוע יש היגיון רב בלהימנע ממגע עם המגיעים משם, מה הקשר אנטישמיות?
תודה ערוץ חדשות. תודה שהפכת אותי לדיכאון כל בוקר ביחס לפוליטיקאים המושחתים שלנו, רבנים עקומים ועובדי ציבור אלימים. תודה על כך שהתחלפת עד כמה הרע שלנו הוא החברה שלנו ונשמעת כל יום ויום. תודה שהיית כל כך חרוץ ולא מפחד לגלות את האמת!
יותר
הגופן החדש רע. הפונט הזה אולי עובד טוב על מסכים גדולים או במהדורה מודפסת, אבל זה מבחר נורא למסכי הנייד. קשה יותר לקרוא ותופס יותר אנכיות. שטח.
לא ניתן לראות את הכותרות לתמונות בדוחות - החלטה גרועה נוספת בגופן ובניגודיות.
הפריסה החדשה לא שיפרה את האפליקציה; זה למעשה פחות ידידותי למשתמש עכשיו.
היה לך משהו שעבד טוב. תחזיר את זה!
יותר
תגובת המפתח,בדיוק הורדתי את הגרסה החדשה של האפליקציה ועכשיו סוף סוף אוכל לצפות בחדשות מהיום. תודה!
יותר
תודה.
אני אוהב את זה במיוחד אחרי תאריך עדכני. התוכנית הטובה ביותר שיש לי לכל החדשות מישראל תודה
מיטב החדשות הטובות ביותר מישראל
אוהב את הצ'אט של העיתונאים, אני שומר את זה פתוח כל הזמן במחשב שלי.
ב- iPad - אתה זקוק לנוף ולתצוגה מפוצלת
כרגע זה חסר תועלת כאפליקציה.
ואז כשאתה משתמש באתר שלך כדי לתקן את זה - סוכן המשתמש באפליקציית הספארי של ה- iPad (iOS 13) נותן אתר מגיב לתקלות.
כל עוד אני רוצה להשתמש בצ'אט העיתונאים - הכל חסר תועלת.
יותר
תגובת המפתח,אבל עכשיו כשעדכנתם את זה, זה נראה מדהים
שלום,
תודה לך על המשוב!
בברכה,
חדשות ערוץ 12
יותר
תגובת המפתח,לא ניתן לקרוא מאמר בודד בלי שפרסום יצוץ. צריך להתנתק ולהיכנס שוב לפני כל מאמר.
מאוד מעצבן!
תודה על התגובה המהירה. אני מבין את הנקודה שלך. זה הגיוני מבחינה עסקית אבל בלי קשר, זה מאוד מעצבן את הצורך להיכנס ולצאת לפני כל מאמר בודד.
זה הגיע לנקודה בה כמעט בלתי אפשרי לקרוא מאמר כלשהו.
מאוד מעצבן.
אני שוקל למחוק את האפליקציה שלך לחלוטין.
יותר
שלום,
נשקול ברצינות להוסיף יכולת זו לניווט
.
תודה לך על המשוב
בברכה,
חדשות ערוץ 12
יותר
תגובת המפתח,תודה שעשיתם עבודה נהדרת
נותן לנו את כל החדשות 24/7
יותר
תודה.
אני מעדיף את הגרסה הישנה הרבה יותר, היא הייתה פשוטה ומהירה יותר. הפריסה / העיצוב של זה חדש יותר יפה, נראה יותר מודרני ומושך אבל אני עדיין מעדיף את המהירות והשליטה שהיו לי בעבר.
לדעתי, חכמות צריכות לשקול את הביקורות הרעות ולשפר את האפליקציה שלהן!
יותר
אני דובר עברית יליד, משכיל, ועצוב לומר שדיווחים רבים מדי נכתבים בעברית לקויה, שזורים בטעויות דקדוקיות, שימוש במונחים שגויים וטעויות כתיב.
בעיניי חלק מהדיווחים והסטורי קראו כמו כלי תקשורת בצהובונים.
כמו כן, נראה שהאתר איטי מדי ...
יותר
אני מאחל לך ליצור גרסה עבור Apple TV
שומר על התרסקות בעת השימוש בו במהירות
מה השימוש בהצגת סרטונים ואני לא יכול להפעיל אותם במיקום ה- NJ שלי? מישהו יכול לתקן את הבעיה?
מה זה שווה שאתה מעלים סרטונים ולא מאפרים צפיה בהם? יש מצב שתתקנו את זה בקרוב? תודה מראש.
יותר
תמיד נתקעים וממש מלאים בפרסומות ... צמרמלו על המודעות ואולי הסרטון לא יעבור.
פתאום זה לא עבד וזה לא עבד אז מחקתי את האפליקציה ועכשיו לא יכול להחזיר אותה - אהבתי את זה מאוד ... מי שאי פעם עשה גרסה חדשה דפק אותה הכנסתי את הסיסמה שלי וזה גורם לי לעבור דרך חישוקים ואני עדיין לא מבין את זה להוריד: ((
יותר
תגובת המפתח,פעם הייתה אפליקציה הגונה לצפייה בחדשות, אך היא הפסיקה לעבוד באייפד באוקטובר 2019.
יכול לקרוא, אבל אף אחד מהסרטונים מנגנים!
חלק מהלחצנים אינם ניתנים להשגה (מעבר לקצה המסך).
יותר
היי,
אנו ממליצים להסיר את האפליקציה להתקין אותה מחדש, זה יפתור את הבעיה שלך.
מתנצל על אי הנוחות הזמנית.
יותר
תגובת המפתח,עבודה נהדרת עם האפליקציה הזו! במיוחד הזרם החי של הכתבים שלך.
יותר
תודה.
תגובת המפתח,1. ההודעות מופיעות באמצעות לחיצה על כל אירוע קל
2. הפרסומות אינן רלוונטיות וצצות באופן אקראי כל 2 דקות
3. העיתונאים מביעים את העדפותיהם הפוליטיות ב'צ'אט 'ומנסים להשפיע על הבחירות
5. מרבית הסיפורים אינם נכתבים באופן מקצועי, נראים כמו פריטי עיתונות צהובים, כנראה שלחצים על מישהו ליצור כמה שיותר תכנים
הסיר את האפליקציה לאחר 3 ימים
יותר
היי, אנו מעריכים אותך שהקדשת זמן לכתוב את הביקורת הזו. אנו לוקחים את ההערות שלך ברצינות. אם יש לך שאלות נוספות, צור איתנו קשר בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
יותר
תגובת המפתח,המודעות נראות ריקות ואין דרך לעבור אותן למעט סגירת האפליקציה
יותר
היי, אנא צרו קשר בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>. תודה.
יותר
תגובת המפתח,הצ'אט די מדהים
תודה.
נועל על המודעה ולא יציג תוכן.
אנא תקן את זה!
תגובת המפתח,יותר מדי מודעות שלא תוכלו לסגור !!
היי,
אנא צרו קשר בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> להמשך בירור. מתנצל על אי הנוחות הזמנית.
יותר
אתם הוצאתם את + -15 שניות, וקשה מאוד לכוונן אחורה או קדימה
תגובת המפתח,אני מפסיק להשתמש באפליקציה הזו.
שלום,
תודה שפנית אלינו.
אנו משלבים פרסומות בכדי שנוכל להציע את האפליקציה בחינם
והמשיכו להגיש תוכן חדשות איכותי, אמין ועצמאי.
יותר
חדשות מזויפות
שום דבר מלבד שנאה
גרוע מכך CNN ו- MSNBC
תגובת המפתח,אני לא יכול לפתוח את הסרטונים שאני iPad שלי
היי,
אנו ממליצים להסיר את האפליקציה להתקין אותה מחדש, זה יפתור את הבעיה שלך.
מתנצל על אי הנוחות הזמנית.
יותר
בחורים רעים ! תתבייש לך ! מלא שנאה תאמינו לי ביום שנגיע
הזרמת וידיאו גרועה מאוד
הם אנטישמיים לא קוראים את החדשות שלהם
העדכון האחרון הציע שנוכל לצפות בחדשות בשידור חי כשהוא משודר בישראל, אך מעולם לא יכולתי לראות אותו מתרחש אפילו כאשר החדשות משודרות בישראל. בבקשה תתקן.
הורדתי את האפליקציה הזו כדי שאוכל לצפות בחדשות בשידור חי מישראל. לרוע המזל, פונקציית הטלוויזיה החיה ממשיכה להתנתק ומכבה את עצמה. אני באמת מקווה שתתקן את זה בקרוב.
אפליקציה נהדרת. גורם לך להרגיש כאילו אתה חוזר הביתה, משדר בשידור חי ובחדשות לפי דרישה.
לרוע המזל, איני יכול לקבל שידור חי מהיום. ניסיתי עם ה- iPod שלי כמו גם iPhone ו- iPad. אנא תקן את הבעיה בהקדם האפשרי.
יותר
לאחר העדכון האחרון שקרס כשאתה גולל למטה, הוא עבד מצוין לפני אותו עדכון, אנא תקן אותו.
כל מה שהם מראים הוא אנטי
ערוץ החדשות הזה מלא בשנאה ואנטישמיות. אני נגעל!
היי צוות אפל בבקשה לבדוק את האפליקציה הזו בהקדם האפשרי!
כי רינה מצליח
חדשות מזויפות
לא טוב בכלל
קראתי את זה כל היום אני אוהבת את זה והם עושים עבודה נהדרת
אפליקציה נהדרת. אבל מסיבה כלשהי אין צליל.
אין תמיכה באייפון 5 ... מלא מודעות ... בחורים יאללה !!! רוצה להרוויח קצת כסף ברכישה בתוך האפליקציה כדי להסיר את כל המודעות האלה ... ולהוסיף תמיכה ל- iPhone 5!
אתה לא יכול לשמוע קול.
שומר על הקפאה, ניתוק, אובדן סנכרון ובעיות סטרימינג אחרות. באמצעות iPad 4 ו- iPhone 5. שניהם iOS האחרונים. שניהם באינטרנט של 15 מגה. הלוואי והייתה לי אפשרות אחרת.
הגרסה החדשה ממשיכה להתרסק כשאני גולשת לכותרות. אנא תקן זאת. תודה.
אני יכול רק למעט את המאמרים הראשונים כשאני מפסיד יותר שהאפליקציה נסגרת
האפליקציה קורסת כשבוחרים את המאמר הראשי
בלי קול, קריסות ... אפליקציה איומה
האפליקציה הזו קורסת ברגע שאני משיקה אותה. לא יכול לראות כלום.
אפליקציה נהדרת, בלי בעיות.
אין תמיכה ב- iPhone5 !!
"חי" לא עובד
הי אני אוהב את האפליקציה, אך האם ניתן להכין אותה באנגלית?
לא עובד
עד אתמול עוד אהבתי את האפליקציה מאחר וראיתי שרינה מסיטה נגד ציבור שלם בישראל שתמיד בזמן צרה ועזרה הם הראשונים לעזור להחליט שיש לי מוחק את האפליקציה.
כן, לוקחים ציבור שלם ומכפישים ומשניאים שהם רק בגלל קומץ קטנים משוגעים שבמקרה שייכים למגזר שלהם הרוב הם אנשים נפלאים יש לי כמה חברים חרדיים חלק עו״ד וחלק אנשים שעוזרים לזולת
יותר
כתבים אנטישמים שונאי חרדים גואל נפש
בושה וחרפה שאתה נותנים במה לשנאה התהומית בושה שהכתבים שלך ברובם משדרים את הדעות שלהם במקום להיות את המקצועות הבוז לך!
חדשות מזויפות
לא אובייקטיבי. לא מומלץ. לא אמיתי. חבל. כוכב אחד.
לא מומלץ להוריד את האפליקציה הזאת. מרגישים שהתקשורת שהם עושים לא דרך. והכתבות נוטות רק לצד אחד של המפה. בקיצור חסר איזון. ד״ש לרינה מצליח
תפטרו את רינה מסריח
רינה זבל של בן אדם נא לפטר אותה
תעצרו ותפטרו את רינה מצליח נחזיר לכם את האימון בכם
תפטרו את רינה הצליח המסיתה הקבוצה
רינה מצליח הורסת לכם
פשוט אנטישמים שונאים חרדים
רינה מצליח = פח זבל אנטישמי
מילים יכולות להרוס !!!!
מוחה על ההשמצות של רינה מסריח נגד השר ליצמן
אני לא ממליץ
עדיף להשתמש באתר כבר
חוויית משתמש מעולה, כתבים מעולים וסופסוף אפליקציית חדשות שנראית טוב!
רק בבקשה, שחררו אותנו מהפרסומות..אתם לא באמת צריכים את זה וזה הורס!
תגובת המפתח,מיד עם פתיחת האפליקציה, עולה פרסומת ארוכה שבקושי אפשר לסגור, לאחר שיטוט קצר באתר שוב פרסומות. מוחק את האפליקציה, יש מספיק פרסומות בערוץ 12 בטלוויזיה.
יותר
שלום,
אנא פנה אלינו אל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
להמשך טיפול.
מתנצלים על חוסר הנוחות הזמני.
יותר
כל דף שמעלים מקבלים את הפרצוף של ביבי
תגובת המפתח,הטריק הזה מוכר, אבל השימוש בו באפליקציה הזו מוגדרת: מנסים ללחוץ על כפתור קטנטן או מוחבא כדי לסגור את הפרסומת, כן הוא קטן מידי או שבדיוק בשמן הלחיצה הוא זז וזה גורם לפתוח את הקישור.
האפליקציה מקבלת עוד כסף על הפרסומת, וללקוח נמאס אז הוא המשתמש באפליקציה פחות (או מפסיק). מי מרוויח מזה?
חבל כי לבינה חדשות אתר ערוך טוב, ותמציתי לעדכונים מהירים
יותר
שלום,
העברנו את פנייתך לצוות הטכני להמשך טיפול. תודה שהקדשת זמן לכתוב לנו.
אנא צור איתנו קשר ב- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> במיד וישנן שאלות נוספות.
יותר
תגובת המפתח,אפליקציה ברמה נמוכה ביותר ואיננה תואמת את הסטנדרטים המקובלים בערוצים אחרים, אני מוצא לנכון לציין שזו גרסתה השנייה של האפליקציה שאיננה מצליחה להגיש את החוויה האיכותית. ראשית האפליקציה איננה מתעדכנת בשידורים האחרונים באופן אוטומטי רציף לעיתים נדרשות 48 שעות בכדי ששידור ייעלה, לעיתים השידור איננו עולה כלל. כתבות או מהדורות שלמות מתחילות מאמצע השידור נדמה שלא קיימת בקרת איכות מלאה וחבל. מאחר שצופים נאמנים עוברים לימודים אחרים (אציין בחיוב את האפליקציה של כאן) וחבל. לא ממליץ להוריד את האפליקציה מפאת אכזבה צפויה מראש
יותר
שלום,
תודה שהקדשת זמן לרשום לנו. לוקחים ברצינות את ההערות ונדאג לשפר.
לשאלות נוספות אנא פנה אלינו אל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
יותר
תגובת המפתח,התבקש הרבה יותר טוב מהאפליקציה הקודמת, אבל זה לא ממש עוזר כשהאפליקציה נתקעת ללא הפסקה ואי אפשר לקרוא ללא כתבה
יותר
שלום רב,
הגרסה שברשותך אינה העדכנית ביותר.
הפרק והבעיות ממשיכות לאחר העדכון,
אנא פנה אלינו אל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
להמשך טיפול
בברכה,
החדשות 12
יותר
אפליקציה טובה לחדשות, עדכונים שוטפים וכתבות מעניינות בסדר כרונולוגי מצויין.
חסרונה הבולטה של "ראשויות" הוא לא ממש לתגובות, אני מניח שלגולשים יש הרבה לשוחח על הכתבות השנויות במחלוקת.
עוד חיסרון שמונע את הדירוג המצויין ליישום זה, הוא הנגן הסירטונים שלא עובד בצורה חלקה.
הלסיכום האפליקציה עושה טוב את מה שהיא אמורה לעשות וזה להרגיש חדשות בצורה קלה לעין ונוחה.
יותר
מוטים יותר מידי שמאלה
צופה באפליקאציה כמעט כל יום בארה״ב. נתקל הרבה בבעיות הבאות:
-יש חיווי על שידור חי, אבל בפועל מקבלים שקופית אדומה של חדשות 2.
-כנר״ל, אבל מקבלים חדשות חדשות בלופ גם כשלא אמור לחזור השידור, או שהלופ חוזר על עצמו 3 פעמים בזמן הפסקת פרסומות אחת.
-הקישור למהדורה מלאה מביא מהדורה לא נכונה / לשקופית.
יותר
מאוד אהבתי ... רק בבקשה תעדכנו גירסה לאייפון x
מה לגבי אפליקציה לאפל טיוי? X ,? תמיכה בכרומכאסט?
גם למאקו וגם לרשת יש את כל הדברים הנ״ל. הגיע הזמן לשדרג את האפליקציה.
חבל שחדשות 2 מעסיקה פרשן שנעדר חשיבה עצמאית ומקורית
הוא מצטט את CNN
לא מפסיק לאכזב
רק לידיעתך מר ארד
דירוגי CNN יורדים
עדיף לך להעתיק חתול רוטב אמין יותר !!!!
יותר
למה אין אופציה לראות את החדשות במלואם, או בתאריך מסוים. אפליקציה מבולגנת ובנוסף לא עובדת טוב עם AirPlay (הפרסומות מפריעות לשידור הרציף ומנותקות את
סטרימינג) וגם כשהמסך בטלפון כבה, השידור הרציף מתנתק.
חובה לטפל במידי, עדיף כבר את האפליקציה הקודמת!
יותר
תחזירו את ה חדשות 2 הקודם יזבל
מכריחה להציג בכל הפרסומת. אין אפשרות לסגור את הפרסומת כדי לחזור למסך הראשי. חייב לסגור את האפליקציה.
תתחילו לחשוב על הקשר ולא רק על הכסף מהפרסומות שלכם, גם ככה אתם מזמברים לנו בפרסומות בטלוויזיה
יותר
המצב של התוכנה כרגע הייתי מגדיר "פרה-בטא":
תקלות קריטיות:
תחזית מזג האוויר לא עובדת-התוכנה נסגרת במועד האחרון, כנראה בעית שרת.
בעיות קוסמטיות:
רשימה "כל הכותרות" מציגה כאילו בדיוק בהמשך יש קטגוריה גישה-למרות שלאו.
תקלות מצופות מגרסאת בטא:
רשימת הכותרות בכל רשימה מתתכנת באיטיות ונראה כי נטענת כל פעם מהשרת למרות שאין צורך.
ממשק הווידאו נמצא באנגלית למרות ששפת אינטק במערכת היא עברית.
יכולות שאינן דרושות:
בכל מעבר קטגוריה אחרת בכניסה לכתבות מופיעה חלונית טעינה-מידע יודע שמתבצעת טעינה, אין צורך לעדכנו כל פעם.
עולם הווידאו נראה כתמונה אחת שאינה איכותית וללא התאמה שוםי לממשק שאר התוכנה
לסיכום נראה כאילו מיהרתם בשחרור התוכנה למרות שלא נודעת כ"כ גדולה למהר אפילו לגרסאת בטא.
יותר
אחלה אפליקציה! הצבעתי 5 !!
אפליקציית חדשות מצויינת,
אין שום דבר אחר להגדיר את הכל חוץ מהעניין של התוספת הפרסומת שנתנו להפתאום.
באמת חבל להרוס ככה.
רואים פה יותר פרסומות מחדשת, אני מבין שפרסומות זה חלק מהאפליקציות אבל הגזמתם
מה יהיה ???? רשת שועל אמריקאית קיבלה דיווח על תקלה - אחרי יומיים תוקנה - אה את אחינו הישראלים לא מעניין כלום ...
אתם לא רואים את התגובות פה, ????
בעייתי ביותר. הווידאו לא עובד ..
יותר
האפליקציה לא נותנת לראות וידאו כראוי. אחרי בערך 10 שניות התמונה קופאת.
מתגוררת בחו״ל החדשות ועידכונים על מה שקורה עוזר לי הרבה מאוד
למה האפליקציה עדיין לא תומכת במסך של האייפון X?
היה נחמד אם הייתם תומכים ברזולוציית המסך של האייפון X.
וגם אם הייתם מוסיפים תמיכה בכרומקאסט.
תודה!
מייאש !!! פשוט לא עובד כשיש חדשות חשובות!
עדכנתם כבר את האפליקציה. ? מה הבעיה שתתמוך במסך של אייפון 5
השידור החי תמיד״טוען״ ל 20 דקות ואז כשזה כן עובד זה מקרטע ומלא בפיקסלים ומחובר ל wi-fi אמריקאי איכותי
תתקנו את זה דחוף, עד אז נעבד ב ynet
בכול פעם שמנסיםייל האפליקציה זורקת אותך לספארי לאיזה פרסומת
אין עוד אפליקציה גרועה כמו זאת
אל תורידו. לא שווה אגורה.
השידור החי מעולם לא עבד לי נורמלי. ואני גולש על רשת LTE עם ממוצע של 30Mb
הייתי מצפה מחדשות 2 לאפליקציה יותר נורמלית ממה שיש כרגע וללא תקלות ..![]()
עדכונים שמתקבלים לא קשורים לאפליקציה, הגורם שלוחצים להגיע לעמוד השער, אבל הכי מצחיק הזה אפשר למצוא את העדכון במקום הזה באתר, אתם כמו הסנאפ הצ'אט של החדשות ..ביזיון!
כמובן שמדובר בשינוי משמעותי השנייה האפליקציה הניאנדרטלית הקודמת. וטוב שכך, שנתיים באיחור. האפליקציה הקיימת מראה שיפור רציני אבל עדיין לא יציבה מספיק ומתרסקת לעיתים. הבביות עם הווידאו נמשכותן בזמן החשכת המסך בהמתנה לעליית הסרטון אם בכלל, הן בהעלאת סרטונים בעלי נפח עצום אשר תוקע את הווידאו ומבש את האיכות הקול / תמונה. למה אפליקציות אחרות סטיילות להעלות סרטונים ארוכים באיכות טובה שהם נטענים בשניות ?? וכמובן ההרגל הכי מגונה של עורכים.
אתם מוסיפים חט על פשע ומבזבזים זמן הזמן בעת פרסום הכותרת גובל בשקר. איך נאמין לכם בתחקירים כשאין אמון בכותרות? הספרווה לשיפורים נוספים.
יותר
יחסית לגרסה הקודמת זוהי גרסה מצויינת, כיף להשתמש בה היא לא קרסה לי פעם אחת
כמתכנת אני אומר לכם שזאת אפליקציה שעשו ממש חפיף! לא אמינה! קורסת! לא צריך לקרוא את זה. למקיש את החדשות האלה צריך לחפש וזה לא אמור להיות כך. לינקים לא עובדים בכמה מקרים! בקיצור עובר לחדשות 10.
יותר
קורס, לא אינטואיטיבי והשמע לא עובד ...
למה זה לא יכול לעבוד בצורה רוחבית?
נוחה גם כן.
למה אתם לא מחדשים את יידעוני הספורט וזה תמיד משחקים ישנים
כל הכבוד שלאחר שנתיים הוספתם תמיכה למסכי רטינה, כל כך קשה היה להוסיף גם תמיכה לאייפון 5 ??
האם נחכה עוד שנתיים לתמיכה באייפון 5?
כל זאת נתתי לה שני כוכבים, כי כשהיא עובדת, היא אפליקציה מעולה עם הרבה כתבות שמסודרות בצורה מרשימה. יישומים נתקעת והדרך היחידה לשחרר אותה היא הקהילה מחיקתה מהאייפון והתקנתה מחדש.
יותר
אין לי מילים, זה עלוב.
כוכב שני עבור החינמיות
אבל לא ממש שימושי למי שלא קורא שפתיים.
הרבה פעמים אתם שמים קטע של קליפ כאילו מי הציבור אבל אני יכול לראות בזה
הגיע הזמן לתקן את האפלקציה שלך שעוד לא היה טוב אף פעם
תעשו משהו כבר!
יותר
תבנו מחדש את האפליקציה בושה וחרפה שערוץ חדשות בגודל שלך אין לו אפליקציה חצי נורמלית
נוראי, אפליקציה איטית ורוב הזמן לא עובדת.
עלוב עלוב עלוב
רוצים דירוג -10
לא יאמן חברת חדשות שלמה בישראל לא שמה לב שהאפליקציה שלה לא עובדת / לא תקינה / עלובה
מה עוד אפשר להגיד
אין להם כסף לסדר את הבעיה אני לא מבין
איפה זה נפל בין הכיסאות
עזבו בקיצור למחוק את האפליקציה
יותר
אחרי העדכון האחרון אפשר להגיד שסוף סוף האפליקציה האישית החדשה ומהירה יותר ואינה קורסת בניגוד לגרסה הקודמת. החיים ההם הראשיים של הג'יימס יש את הגלגל על הלחץ הימיני כדי לחזור למסך הקודם.
יותר
עכשיו אפשר לתת 5 כוכבים ....
שינוי נחמד!
אין ספק שהאפליקציה של חדשות שתיים. היא בעיקר ביותר בסמראטפון. !!!
מעודכנת במיידי קלה לתפעול ונוחה. נקודה לשיפור שיוסיפו גם אפשרות לצפייה במהדורות קודמות ולא רק האחרונה לא יש רגע.
אני מוריד את ערוץ 2 לפלפון זה פשוט אני יודע יודע להוריד את זה תודה אם משהו יכול לתת תשובה
מצד אחד יש אפליקציה נהדרת אירשת שרצה נהדר בבחינה טכנית אבל ריקה מתוכן, אין מה לראות מאחר ומשדרים אותם תוכניות שוב ושוב, שום דבר חדש. אפליקציה שמשדרת חדשות (מה עם כתבות?) שהם מטבעם מיתחדשים מדי יום, אבל זה בקושי נושא, קורס ללא הפסקה. לדוברי אנגלית: הלוואי שזה לא היה מתנגש, אבל זה לא מפסיק, תלוי, וקול נעלם. חבר'ה מתקנים את זה כך שנוכל ליהנות מהדיווח שלך !!!!!
יותר
התוכנה מתרסקת בכל ניסיון לפתוח. אם כבר כן היא הייתה איטית, עכשיו זה דומה יותר לצב שלא מוכן לזוז. מתוך 10 ניסיונות להפעילה, הצלחתי אולי פעמיים. תקנו בהקדם. אני רוצה חדשות בעברית בתוכנה שעובדת !!!
נו מה יהיה? יש מישהו שמקשיב פה בכלל? מהפעם האחרון שכתבתי בי חודש יוני שום דבר לא השתנה. התוכנה היחידה שלא זוכה לשיפור. אחת האפליקציות הכי מתסכלות שיש
אפליקציה מביכה: תכנות גרוע, הנדסת אנוש מעוררת רחמים, חוסר ביקורת איכות וחסר ללא עדכון, שיפור, או תיקון באגים קריטיים. מתרסקת בכל שמוש - נקודה. לא מותאמת למולטי-טאס בלק של אייפון 4 ואייפד וצריכה להתחיל מחדש כל פעם שבוחרים לחזור אליה למרות שהיא אמורה לרוץ ברקע.
הוידאו - נסיוני ועובד איך-לפעמים. לפעמים הוא מנגן שחור לשניה וחוזר למאמר, פעמים אחרות הוא מרסק את התוכנה. המאמר הראשון עולה לעתים קרובות ללא תוכן (טקסט) וצריך ללכת למאמרים לא רצויים בכדי לחזור למאמר הרצוי כדי שהתוכן יועלה. גם כשהתוכן עולה, לוקח המון זמן, בעיקר וידאו.
התוכן עצמו לא מקצועי; אם יש משהו שמרתיח אותי זה שערוץ 2 לא מצליח לתפוס וידאו מעניין אבל התמונה של נגן הוידאו מראה לכאורה תמונה מוקפאת כלשהי מהסרטון בנגן - בדרך כלל משהו מרתק וסנסציוני. לתמונה אין קשר לוידאו. אתה יושב 2-3 דקות ומחכה לראות את מה שהתמונה הבטיחה לך בעוד שאיזה קריין מדבר בטלפון אם כתב בשטח, ואז אתה מבין שזה היה טריק זול לגרום לך לצפות בסרט ע״י הבטחת הממשק לתוכן שכלל אינו קיים. ישראבלוף. זו עריכה עיתונאית? חוסר מקצועיות וחובבנות. ילדים חסרי מקצוע שחושבים שהם עורכים ולא מבינים שהם הופכים את ערוץ 2 לזול ולא אמין לטווח הרחוק. מעבר לזה, הכתיבה גם חסרת מקצועיות. כתבות כגון ״פרשת״ משהו או ״נפטר מפצעיו״ מישהו מניחות שקראתי את הכתבות הקודמות בנושא ולא מביאות שום רקע כגון מה קרה ומתי, או מדוע זה חשוב. תפתחו כל אתר עתונאות מכובד בעולם וזה תמיד חלק בכתבה. אפילו עם הנושא כבר בראש הכותרות שבוע. אנא ערוץ 2: שפרו את הסטנדרטיים העיתונאיים שלכם. לא כולנו מטומטמים.
הממשק עלוב ולא טבעי לשימוש. דברים פשוטים נעשים קשים כאן. חסרים כפתורים ופונקציות. האנימציות של מרכיבי הממשק לא טבעיות ולא מרגישות כמו אייפון אלא יותר כמו אנימצית דפדפן. מוזר. הכפתורים לעתים לא מזהים את האצבע או מגיבים מאוחר אז אני מנחש שזו לא אפליקצית אייפון אמיתית אלא דפדפן שמראה דפי אינטרנט מיוחדים.
כל זה היה בסדר לאפליקצייה חדשה אבל באפליקצייה כל כך ותיקה של ארגון מתוקצב - אנא הרשו לי לצפות ליותר. עדכונים של הממשק, יציבות, פתרונות לבאגים הרבים, שיפורי מהירות וההתרסקויות הקבועות - כל זה היה צריך להיות כאן כבר מזמן. גם פריטים חדשים כבר היו צרחכים להיות מפותחים מזמן: לחלוק כתבה בטוויטר, אימייל ופייסבוק עם חבריך. לשמור מועדפים, להגיב לכתבות וכמובן - לשלוח להם דיווחי באגים ובקשות לשיפורים ספציפיים.
בקצור - אנא חזרו לעבודה. הנדסו את
תבנו על בסיס של קשב מערכותים, תבדקו את איכות ויציבות מוצר. תנו למישהו מנוסה לעצב את הפרק. עכשיו כל שנשאר הוא להעסיק כתבים אמיתיים
יותר
הגרסה החדשה 3.0 לא עולה. האפליקציה מתרסקת.
אני נותן שלוש כוכבים כי אין לי עוד אפשרויות להתעדכן ולראות מה קורה בארץ.
צריך לעדכן ולרענן.
קשה מאוד לחזור והתחיל מתחילת החדשות כל פעם שמקבלים שיחה.
בזמן האחרון, אולי מאז העדכון של אי תרבותסקיות קורה יותר מדי, כבר נהיה לא כיף ובלתי נסבל.
אפליקציה חשובה וטובה, כדאי לתקן.
עדכון, האפליקציה החדשה נכון למרץ 2011 הרבה יותר גרוע.
יותר זמן להוריד
כל הודעת טקסט או אפילו נעילת הפלאפון בזמן הורדת הסרט- דופק הכל וצריך להתחיל מההתחלה.
למה? למה? שימו פרסומות ותשקיעו קצת !!
התייאשתי עובר לערוץ 10
יותר
נכון למרץ 2011, מהרגע שעידכנתי כל הזמן או נסגר או קופץ לדף של חדשות 2 בפייסבוק ?! ערוץ 2, זה הכי טוב שאתה יכול, באמת מביש!
יאללה לתקן! עד אז עברתי לחדשות 10
אפלציית החדשות הכי גרועה שראיתי באפסטור אני צופה בכולן ושל חדשות ערוץ 2 פשוט הכי חלשה מכולם חבל אני אוהב לראות חדשות ברכב והאפליקציה העלובה הזו פשוט מקשה על החיים
אבל ישנה בעיה כל פעם שאני לוחצת על המזג אויר התוכנה נסגרת
תקנו את הבאגים ויש פה התחלה נחמדה. בינתיים לוקה בחסר עם באגים מעצבנים
למה אני לא מצליח להוריד את ערוץ 2 באפל סטור לאייפוד טאצ׳ו
לא ראיתי חרה כזה בחיים שלי. פשוט לא עובד. לרוב המזל זה היה בחינם ולא איבדתי כסף
חדשות מזויפות, כל כתבי החדשות הם שמאליים ביותר
תוכן פוגעני וגזעני מאוד נגד כמה אוכלוסיות פגיעות מאוד מאפליקציה
תודה לך רינה על שאת אומרת את האמת!
לפטר את רינה מצליח
ערוץ של 0 מאלנים שקרנים, שונאי דת וחרדים.שונאים את מה שהימין מייצג וכל מה שמשרת את השירות שלך. האנטישמיים, מקבלים את הכספים למערכת ההשמטים שלהם מהגרועים שבאויבינו.לא מומלץ להוריד את האפליקציה.
הם היו מסומנים כאנטישמים רק שם הם יכולים לחגוג.
להזיז את רינה מצליח משם
הרבה באגים, בכלל לא חלקים.
בנוסף יש להם את הכתבת האנטי-אמטית רינה מצליח, שונאת היהודים והכתבת האיומה.
יוצא מהערוץ הזה.
חדשות מזויפות
אחנו צריכים לדאוג על עצמנו.כבר כתבתי שזה לא משנה, אנחנו צריכים לדאוג שכל האנשים סביבנו ישמרו את ההוראות ללא כחל ושרק כלשון קודשם של מוצעת גדולי התורה.
זה הישמח משה מאועהל [אבי שושלת סאטמאר]. נפ' תר"א.
משהו יכול לצוטט את כל דברי רינה מצליח אתמול? תודה!דירוגים לאפליקציה של ערוץ 12בגוגל שימו לב שמהתאריך של אתמול התגובות נגד ר. מ. חריפות מאוד. ומורידות להם את הדירוג בגוגל.
דירוגים וסקירות2.1 מתוך 5
214 דירוגים
צ'יטאון החיצונית,01/25/2019
תודה
ד"ר DoRe,15/07/2019
לשנות אותו בחזרה!
Grhfhducjxn huc,02/18/2020
ביקורת מעודכנת
תגובת המפתח,
לוזיה מרדכי,16/07/2018
עסקים
דורמק 23,03/13/2020
אין נוף / מסך מפוצל באייפד, אתר ב- iPad אינו סוכן משתמש
מוישה עזרי,07/17/2019
פעם שנאתי את הגרסה הישנה
תגובת המפתח,
Gfdibrs,09/21/2019
חלונות קופצים ללא הפסקה
תגובת המפתח,
אמיר 1969,09/05/2019
תודה
תגובת המפתח,
צופה,07/24/2019
הפנים החדשות של האפליקציה
ddrgal,15/08/2018
איכות ירודה מאוד
רואי Y,01/18/2018
אפליקציה מדהימה!
בורוכס,01/22/2019
ממשיך לקרוס
רוחלה,05/21/2019
רוב הסרטונים אינם מנגנים
TheBusks,03/07/2020
סרטונים לעולם לא מעלים
שמיקין,03/22/2020
RTr
ifla01,11/11/2019
הפסיק לעבוד באוקטובר באייפד
תגובת המפתח,
מטאנגד,02/24/2020
מתן
תגובת המפתח,
Inka1803,02/26/2020
אפליקציה מחרידה
תגובת המפתח,
RazzMatuzz,02/25/2020
מודעות רעות
תגובת המפתח,
האישה בכחול,02/22/2020
כל כך כיף להשתמש
תגובת המפתח,
Jsr1,12/28/2017
זבל
Raheem0010,14/04/2018
אינו תומך באייפון X
eranfrai,30/30/2019
יותר מדי מודעות ,,,, איטיות ...
תגובת המפתח,
guyla16,07/22/2019
גרסה לא ידידותית
EthanElla2020,11/17/2019
אז התאימו לפרסומת פרסומית
תגובת המפתח,
harry87963,04/05/2020
חדשות מזויפות
גיליירמו,31/10/2019
זה לא עובד באייפד שלי
תגובת המפתח,
טוביה f,04/05/2020
אנשים מגעילים
ירקף,03/07/2020
הזרמת וידיאו גרועה מאוד
Crlbch,04/05/2020
אל תקרא אותו
Clubtech,01/03/2010
אין חדשות בשידור חי?
PositiveFeedback,07/11/2010
רעיון טוב אבל ...
Imfern1,15/03/2012
שידור חי
surge_florida,11/06/2015
התרסקות
חולה,04/05/2020
תוכנית שנאה
רוג'ר בלקווטר,04/05/2020
מלא שנאה ואנטישמיטיסים
אני לא אחר,04/05/2020
חדשות מזויפות
אוחפנר,04/05/2020
אוחפנר
יבראואר,04/05/2020
רע מאוד
kobiv1884 @ gmail,04/05/2020
גזענים
יגאל אב,15/11/2012
האפליקציה הטובה ביותר בחדשות הישראליות
אדאם איזייב,11/26/2012
אין קול?
ג'קוב (stickpin),02/18/2013
ערן ח,12/26/2013
אתה לא שומע קול
זוזו מוסא הגדול,07/16/2014
לא אמין
שאטול,11/05/2015
גרסאות חדשות קורסות
, אובמה,11/06/2015
לא מסוגל לדפוק.
פבלו גרפונקל,03/14/2016
התרסקות בעת בחירת המאמר הראשי
PilatusBratus,04/28/2016
אין קול
Tvakn,06/20/2016
מתרסק כל הזמן
bentzi14,05/05/2012
אפליקציה טובה !!!
Calipso1,11/18/2012
אפליקציה נהדרת!
אלעדקטוב,12/25/2012
טוב ומעודכן
סובניר,01/23/2013
לא עובד טוב באייפון 5
אבי יותר יוסף,02/11/2015
זבל
גילברט,05/18/2016
שפה
jkennedude,06/25/2016
קריסות. לא עובד.
רונן איזליב,04/05/2020
רונן איזליב
העעיחחנעט,04/05/2020
שחר
נחמן חזן,04/05/2020
אפי
Swift4610,04/05/2020
תעמולת זבל
אופיר 1231,04/05/2020
חבל הכל מגמתי
אחד מחול,04/05/2020
תקשורת לא הקשר
רוני אוהב,04/05/2020
רוני
zxhkbdi,04/05/2020
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
יפה ג,04/05/2020
מוחק את הפליקציה
אליהו F,04/05/2020
חדשות מזויפות
jdhdhddhh,04/05/2020
גועל נפש
isiklug,04/05/2020
אנטישמים
Elkygersh,04/05/2020
אחד שאכפת לו
עלאק חדשות-מעוותי חדשות,04/05/2020
"שנאה פורצת גבולות"
רינה מסריח,04/05/2020
משה
Chezie12345,04/04/2020
אפליקציה איומה
ירונב,03/17/2020
למה אי אפשר לסובב מסך באייפד?
אביראמק,03/03/2020
מעולה
Erics55555,02/26/2020
יותר מדי פרסומות
תגובת המפתח,
גלגל תנופה 1,02/23/2020
גלגל תנופה
Eyalkr1,02/06/2020
פרסומות שקשה לסגור, וקל ללחוץ בטעות על הפרסומת במקום על מה שמוביל לסגירתה
תגובת המפתח,
ישראל 1,12/01/2019
חובבני אמיתי
תגובת המפתח,
בלהבלה 1234,31/07/2019
נתקע ללא הפסקה
תגובת המפתח,
אנונימיאן,07/29/2018
ציון: טוב
Nosanosa122,08/27/2018
האמת שהאפליקציה של ערוץ 20 יותר מעודכנת ופחות מעצבנת
האיחוד האירופי מסמו 1ro,01/02/2019
בעיות מרגיזות בניהול התוכן והקישורים
GOT !!!!,02/18/2019
אחלה אפליקציה
Abir1909,02/19/2019
אפליקציה טובה אבל ....
מנדרין,04/19/2019
ערד ניר
גיא נמרודי,20/07/2019
עדיף כבר את האפליקציה הקודמת
Autotransportranking.com,07/19/2019
הייה טוב עכשיו חרה
feetgefbefbddfbdtb,06/29/2019
וידאו קופא לאחר כמה שניות בזמן שהקול ממשיך
Oiluz,06/21/2019
אפליקציה דפוקה.
מישהו 1007,12/05/2009
רעיון נחמד-הביצוע הרבה פחות
ilan3090,06/05/2010
אילן
ליגלמאיה,12/03/2015
מאיה
רוביב,03/07/2016
לא תומך ברזולוציה לאייפון 6 ו 6+
.RA.,04/07/2016
אפליקציה מלאה בפרסומות
יוסי שמעוני,04/10/2016
יוסי
Bassfan15,04/20/2016
הווידאו קופא והאודיו ממשיך
הדבוש,06/25/2017
חדשות טריות יום יום תודה למערכת על כל העבודה הנפלאה
muon25,01/11/2018
תמיכה באייפון X
Rotem2525,01/14/2018
תמיכה באייפון X וכרומקאסט
SugaBoy,02/04/2013
עובד מצויין אבל נופל כשקורה משהו באמת חשוב
גלפרטים,02/23/2013
מאכזב
Ddd1235 (6 && ((. 4) 55574,03/05/2013
האפליקציה לא עובדת
MaorS,04/02/2013
אין תמיכה באייפון 5
Traw222,07/03/2013
אין אפשרות לראות בוידאו ובשידורים החיים
רזמטוס,07/04/2014
אתם פשוט בדיחה
אל מ,07/29/2014
אפליקציה גרועה ביותר
Myg1717,09/07/2014
מיג
מאיר דביר,16/16/2015
הייתי מצפה מחדשות 2 לאפליקציה יותר נורמלית ממה שיש כרגע וללא תקלות ..⬆
Golan51,20/20/2015
חחחח פשוט בדיחה!
אילן G,01/19/2012
נחייה ונראה
The_Magament,02/17/2012
שיפור ענקי
Yekek,02/29/2012
אפליקציה אחת הגרועות!
MichelOhana,03/05/2012
חצי כוח
חיככהמחוההכ,03/13/2012
למה אין סאונד
תום 123,05/05/2012
אחלה אפליקציה, אבל ...
Yoshef18,15/08/2012
טובה מאוד.
הי.,10/12/2012
ספורט
eitanhawk,11/21/2012
תמיכה לאייפון 5
EranA123,01/24/2013
האפליקציה נתקעת!
Aiaiaihapoel,06/12/2011
פשוט גרוע
curly.net,09/11/2011
איטי וללא שמע
משהיט,09/25/2011
לא מתאים לכם!
Ncharlop,12/21/2011
עד שתיקנו קלקלו
שינמייגו,12/21/2011
ביזיון
Itamar777,12/22/2011
איתמר 123
וסילי ק.,01/12/2012
וסיליקו
נולימיטק,01/13/2012
סוף סוף
Shimi_55,01/14/2012
שימי
יאיר לפיד,01/19/2012
האפליקציה גדולה ביותר באייפון. !!!!
יהונתן,12/26/2009
אחלה אפליקציה שימושית והכי חשוב חינמית
חיים שאול קאנלסקי,01/11/2010
כך
my.is,02/21/2010
כמה עצוב !!
סיעור מוחות0203,04/17/2010
מה עשיתם ??? !!!!
אין לי ארץ אחרת,09/21/2010
תקנו שפרו כבר (עוד פעם)
Iratherfly,12/29/2010
מחורבן, לא יציב, תוכן מטעה בכוונה, לא מעודכן
מיקי 1234,03/04/2011
לא עולה
סם עמנואל,15/03/2011
אפליקציה חשובה מאוד- חבל
שורי,16/16/2011
מאז העדכון כל הזמן נופל!
אבירם כרמלי,05/27/2011
איזו אפליקציה בזיונית
שרה מריומה,11/28/2009
תוכנה טובה
וירטקסטיל,11/29/2009
נחמד עם תקלות
Chai770,12/11/2009
יוסי
SamKaz,06/06/2010
חרה
יונית לוי,04/05/2020
ניו יורקר
noamamrani,04/05/2020
בעילום שם
Dcg dzgvhbkcd,04/05/2020
תודה
יצחק y,04/05/2020
לפטר את רינה מצליח
shlomi770,04/05/2020
שלמה כהן
דודי המלך,04/05/2020
דעות אנטישמיות
אהרונאריהון,04/05/2020
אפליקציה מחרידה
BibiWeiss,04/05/2020
הרבה שנאה
menwithnoname !!!,04/05/2020
חדשות מזויפות
משהו יודע אולי איזה חנויות ואיזה סניפים פתןחים בביתר כל הלילה?
היי שימו לב בספוילר השני ש @יהודי שלומד הביא פה יש כתובת מייל של חברת החדשות שמעסיקה את רינה מצליח...דירוגים לאפליקציה של ערוץ 12בגוגל שימו לב שמהתאריך של אתמול התגובות נגד ר. מ. חריפות מאוד. ומורידות להם את הדירוג בגוגל.
דירוגים וסקירות2.1 מתוך 5
214 דירוגים
צ'יטאון החיצונית,01/25/2019
תודה
ד"ר DoRe,15/07/2019
לשנות אותו בחזרה!
Grhfhducjxn huc,02/18/2020
ביקורת מעודכנת
תגובת המפתח,
לוזיה מרדכי,16/07/2018
עסקים
דורמק 23,03/13/2020
אין נוף / מסך מפוצל באייפד, אתר ב- iPad אינו סוכן משתמש
מוישה עזרי,07/17/2019
פעם שנאתי את הגרסה הישנה
תגובת המפתח,
Gfdibrs,09/21/2019
חלונות קופצים ללא הפסקה
תגובת המפתח,
אמיר 1969,09/05/2019
תודה
תגובת המפתח,
צופה,07/24/2019
הפנים החדשות של האפליקציה
ddrgal,15/08/2018
איכות ירודה מאוד
רואי Y,01/18/2018
אפליקציה מדהימה!
בורוכס,01/22/2019
ממשיך לקרוס
רוחלה,05/21/2019
רוב הסרטונים אינם מנגנים
TheBusks,03/07/2020
סרטונים לעולם לא מעלים
שמיקין,03/22/2020
RTr
ifla01,11/11/2019
הפסיק לעבוד באוקטובר באייפד
תגובת המפתח,
מטאנגד,02/24/2020
מתן
תגובת המפתח,
Inka1803,02/26/2020
אפליקציה מחרידה
תגובת המפתח,
RazzMatuzz,02/25/2020
מודעות רעות
תגובת המפתח,
האישה בכחול,02/22/2020
כל כך כיף להשתמש
תגובת המפתח,
Jsr1,12/28/2017
זבל
Raheem0010,14/04/2018
אינו תומך באייפון X
eranfrai,30/30/2019
יותר מדי מודעות ,,,, איטיות ...
תגובת המפתח,
guyla16,07/22/2019
גרסה לא ידידותית
EthanElla2020,11/17/2019
אז התאימו לפרסומת פרסומית
תגובת המפתח,
harry87963,04/05/2020
חדשות מזויפות
גיליירמו,31/10/2019
זה לא עובד באייפד שלי
תגובת המפתח,
טוביה f,04/05/2020
אנשים מגעילים
ירקף,03/07/2020
הזרמת וידיאו גרועה מאוד
Crlbch,04/05/2020
אל תקרא אותו
Clubtech,01/03/2010
אין חדשות בשידור חי?
PositiveFeedback,07/11/2010
רעיון טוב אבל ...
Imfern1,15/03/2012
שידור חי
surge_florida,11/06/2015
התרסקות
חולה,04/05/2020
תוכנית שנאה
רוג'ר בלקווטר,04/05/2020
מלא שנאה ואנטישמיטיסים
אני לא אחר,04/05/2020
חדשות מזויפות
אוחפנר,04/05/2020
אוחפנר
יבראואר,04/05/2020
רע מאוד
kobiv1884 @ gmail,04/05/2020
גזענים
יגאל אב,15/11/2012
האפליקציה הטובה ביותר בחדשות הישראליות
אדאם איזייב,11/26/2012
אין קול?
ג'קוב (stickpin),02/18/2013
ערן ח,12/26/2013
אתה לא שומע קול
זוזו מוסא הגדול,07/16/2014
לא אמין
שאטול,11/05/2015
גרסאות חדשות קורסות
, אובמה,11/06/2015
לא מסוגל לדפוק.
פבלו גרפונקל,03/14/2016
התרסקות בעת בחירת המאמר הראשי
PilatusBratus,04/28/2016
אין קול
Tvakn,06/20/2016
מתרסק כל הזמן
bentzi14,05/05/2012
אפליקציה טובה !!!
Calipso1,11/18/2012
אפליקציה נהדרת!
אלעדקטוב,12/25/2012
טוב ומעודכן
סובניר,01/23/2013
לא עובד טוב באייפון 5
אבי יותר יוסף,02/11/2015
זבל
גילברט,05/18/2016
שפה
jkennedude,06/25/2016
קריסות. לא עובד.
רונן איזליב,04/05/2020
רונן איזליב
העעיחחנעט,04/05/2020
שחר
נחמן חזן,04/05/2020
אפי
Swift4610,04/05/2020
תעמולת זבל
אופיר 1231,04/05/2020
חבל הכל מגמתי
אחד מחול,04/05/2020
תקשורת לא הקשר
רוני אוהב,04/05/2020
רוני
zxhkbdi,04/05/2020
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
יפה ג,04/05/2020
מוחק את הפליקציה
אליהו F,04/05/2020
חדשות מזויפות
jdhdhddhh,04/05/2020
גועל נפש
isiklug,04/05/2020
אנטישמים
Elkygersh,04/05/2020
אחד שאכפת לו
עלאק חדשות-מעוותי חדשות,04/05/2020
"שנאה פורצת גבולות"
רינה מסריח,04/05/2020
משה
Chezie12345,04/04/2020
אפליקציה איומה
ירונב,03/17/2020
למה אי אפשר לסובב מסך באייפד?
אביראמק,03/03/2020
מעולה
Erics55555,02/26/2020
יותר מדי פרסומות
תגובת המפתח,
גלגל תנופה 1,02/23/2020
גלגל תנופה
Eyalkr1,02/06/2020
פרסומות שקשה לסגור, וקל ללחוץ בטעות על הפרסומת במקום על מה שמוביל לסגירתה
תגובת המפתח,
ישראל 1,12/01/2019
חובבני אמיתי
תגובת המפתח,
בלהבלה 1234,31/07/2019
נתקע ללא הפסקה
תגובת המפתח,
אנונימיאן,07/29/2018
ציון: טוב
Nosanosa122,08/27/2018
האמת שהאפליקציה של ערוץ 20 יותר מעודכנת ופחות מעצבנת
האיחוד האירופי מסמו 1ro,01/02/2019
בעיות מרגיזות בניהול התוכן והקישורים
GOT !!!!,02/18/2019
אחלה אפליקציה
Abir1909,02/19/2019
אפליקציה טובה אבל ....
מנדרין,04/19/2019
ערד ניר
גיא נמרודי,20/07/2019
עדיף כבר את האפליקציה הקודמת
Autotransportranking.com,07/19/2019
הייה טוב עכשיו חרה
feetgefbefbddfbdtb,06/29/2019
וידאו קופא לאחר כמה שניות בזמן שהקול ממשיך
Oiluz,06/21/2019
אפליקציה דפוקה.
מישהו 1007,12/05/2009
רעיון נחמד-הביצוע הרבה פחות
ilan3090,06/05/2010
אילן
ליגלמאיה,12/03/2015
מאיה
רוביב,03/07/2016
לא תומך ברזולוציה לאייפון 6 ו 6+
.RA.,04/07/2016
אפליקציה מלאה בפרסומות
יוסי שמעוני,04/10/2016
יוסי
Bassfan15,04/20/2016
הווידאו קופא והאודיו ממשיך
הדבוש,06/25/2017
חדשות טריות יום יום תודה למערכת על כל העבודה הנפלאה
muon25,01/11/2018
תמיכה באייפון X
Rotem2525,01/14/2018
תמיכה באייפון X וכרומקאסט
SugaBoy,02/04/2013
עובד מצויין אבל נופל כשקורה משהו באמת חשוב
גלפרטים,02/23/2013
מאכזב
Ddd1235 (6 && ((. 4) 55574,03/05/2013
האפליקציה לא עובדת
MaorS,04/02/2013
אין תמיכה באייפון 5
Traw222,07/03/2013
אין אפשרות לראות בוידאו ובשידורים החיים
רזמטוס,07/04/2014
אתם פשוט בדיחה
אל מ,07/29/2014
אפליקציה גרועה ביותר
Myg1717,09/07/2014
מיג
מאיר דביר,16/16/2015
הייתי מצפה מחדשות 2 לאפליקציה יותר נורמלית ממה שיש כרגע וללא תקלות ..⬆
Golan51,20/20/2015
חחחח פשוט בדיחה!
אילן G,01/19/2012
נחייה ונראה
The_Magament,02/17/2012
שיפור ענקי
Yekek,02/29/2012
אפליקציה אחת הגרועות!
MichelOhana,03/05/2012
חצי כוח
חיככהמחוההכ,03/13/2012
למה אין סאונד
תום 123,05/05/2012
אחלה אפליקציה, אבל ...
Yoshef18,15/08/2012
טובה מאוד.
הי.,10/12/2012
ספורט
eitanhawk,11/21/2012
תמיכה לאייפון 5
EranA123,01/24/2013
האפליקציה נתקעת!
Aiaiaihapoel,06/12/2011
פשוט גרוע
curly.net,09/11/2011
איטי וללא שמע
משהיט,09/25/2011
לא מתאים לכם!
Ncharlop,12/21/2011
עד שתיקנו קלקלו
שינמייגו,12/21/2011
ביזיון
Itamar777,12/22/2011
איתמר 123
וסילי ק.,01/12/2012
וסיליקו
נולימיטק,01/13/2012
סוף סוף
Shimi_55,01/14/2012
שימי
יאיר לפיד,01/19/2012
האפליקציה גדולה ביותר באייפון. !!!!
יהונתן,12/26/2009
אחלה אפליקציה שימושית והכי חשוב חינמית
חיים שאול קאנלסקי,01/11/2010
כך
my.is,02/21/2010
כמה עצוב !!
סיעור מוחות0203,04/17/2010
מה עשיתם ??? !!!!
אין לי ארץ אחרת,09/21/2010
תקנו שפרו כבר (עוד פעם)
Iratherfly,12/29/2010
מחורבן, לא יציב, תוכן מטעה בכוונה, לא מעודכן
מיקי 1234,03/04/2011
לא עולה
סם עמנואל,15/03/2011
אפליקציה חשובה מאוד- חבל
שורי,16/16/2011
מאז העדכון כל הזמן נופל!
אבירם כרמלי,05/27/2011
איזו אפליקציה בזיונית
שרה מריומה,11/28/2009
תוכנה טובה
וירטקסטיל,11/29/2009
נחמד עם תקלות
Chai770,12/11/2009
יוסי
SamKaz,06/06/2010
חרה
יונית לוי,04/05/2020
ניו יורקר
noamamrani,04/05/2020
בעילום שם
Dcg dzgvhbkcd,04/05/2020
תודה
יצחק y,04/05/2020
לפטר את רינה מצליח
shlomi770,04/05/2020
שלמה כהן
דודי המלך,04/05/2020
דעות אנטישמיות
אהרונאריהון,04/05/2020
אפליקציה מחרידה
BibiWeiss,04/05/2020
הרבה שנאה
menwithnoname !!!,04/05/2020
חדשות מזויפות
חזק ביותר!אתם שמים לב למה שקורה פה,
מי האמין שאנחנו נהיה השעיר לעזאזל,
מי האמין שיהיה קרונה,
ושהיא תגיע לכאן בכזאת עוצמה,
מה עשינו וחטאנו שכל המדינה נגעלת ממנו,
האם אנחנו אשמים?
כמובן שכל אחד בוודאי צריך לפשפש במעשיו ולקבל על עצמו משהו...
אבל..
היום נפלה לי תובנה,
לפני כשלושת אלפי שנה ועוד שבוע וחצי...
כך בדיוק הרגיש עם ישראל,
כן, הם עמדו להם ליד הים, הים מצד אחד, פרעה וחילותיו בצד השני,
הם הרגישו, מה עשינו סך הכל, מה?
זה רבונו של עולם שהביא אותנו למצב הזה, לא אנחנו!
בדיוק כך כעבור שלושת אלפי שנים עומדים עם ישראל, כל אחד ואחת ושואלים, מה? מה נעשה?
והקדוש ברוך הוא אומר למשה:
נכון מה שקשור אליכם תעשו, כן, תעשו השתדלות בוודאי,
אבל,
ה' ילחם לכם ואתם תחרישון !!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //