עובדת לפרנסתי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
שזה אומר שהחנויות יסגרו ב 16 כי אסור לצאת לאחר מכן????
לצערינו הפעם הזו הידידות לפעמים היא האויביש סיסמה שאומרת-
"אויבו של אויבי- הוא ידידי".
אני חושבת שבתקופה בה כולנו נאבקים מול אויב משותף-
אין מקום לחילוקי דעות
ואין מקום להסתות והשמצות
מפחיד!כיכר השבת:
הרב דב קוק פונה בנטן לבית חולים
מחובר לחמצן
אני מבני ברק אז היה ברור לי המעבר בין עיר לעיר.לא חשבתי על אופציה כזאת.תודה על העדכון.רגע רגע, יש פה עירבוביה.
ממחר בשעה 16:00 לא ניתן יהיה לעבור מעיר לעיר. כמו בבני ברק. בתוך העיר יהיה כמו שהיה עד עכשיו.
מיום רביעי בשעה 18:00 אחה"צ לא ניתן יהיה לצאת מהבית עד יום שישי ב-7:00 בבוקר. כל מי שימצא ברחוב יקבל דו"ח ויוחזר אחר כבוד לביתו.
תיקון טעות: האיסור לצאת מהבית עד ליום חמישי!!! ב7 בבוקר.רגע רגע, יש פה עירבוביה.
ממחר בשעה 16:00 לא ניתן יהיה לעבור מעיר לעיר. כמו בבני ברק. בתוך העיר יהיה כמו שהיה עד עכשיו.
מיום רביעי בשעה 18:00 אחה"צ לא ניתן יהיה לצאת מהבית עד יום שישי ב-7:00 בבוקר. כל מי שימצא ברחוב יקבל דו"ח ויוחזר אחר כבוד לביתו.
תיקון טעות: האיסור לצאת מהבית עד ליום חמישי!!! ב7 בבוקר.
האיסור לצאת מעיר לעיר זה עד יום שישי (אין .
מה המידע הנכון???![]()
עכשיו קיבלתי עדכון שהסגר בין הערים הוקדם למחר בשעה 14:00 עד שבת ב-20:00תיקון טעות: האיסור לצאת מהבית עד ליום חמישי!!! ב7 בבוקר.
האיסור לצאת מעיר לעיר זה עד יום שישי ב7 בבוקר.
עדכון ממי??מתי נתניהו דבר שוב??עכשיו קיבלתי עדכון שהסגר בין הערים הוקדם למחר בשעה 14:00 עד שבת ב-20:00
העוצר המלא יתחיל ביום רביעי ב-14:00
זאת לבקשת השר גלעד ארדן. טעון עדיין אישור ממשלה.
דיווח של הכתבת קרן מרציאנו. מופיע גם באתר רוטרעדכון ממי??מתי נתניהו דבר שוב??
ואיך אתה יודע שזה לא פייק??
יש כאלו שמאחרי פורים מעלים יותר טרמפים ביגלל שאין כ"כ תחבורה ציבורית.אתם צדיקים
אבל מאחרי פורים אני לא מעלה לטרמפ אף אחד
אף. אחד.
ואני אחד שמאוד משתדל בד"כ לקחת טרמפים
אז נחכה לאישור ממשלה ולראות שזה אכן עובר..ואז תעדכן אותנודיווח של הכתבת קרן מרציאנו. מופיע גם באתר רוטר
שזה אומר שהחנויות יסגרו ב 16 כי אסור לצאת לאחר מכן????
גם אני תמיד ההיתי מעלה ומפורים הפסקתי..יש כאלו שמאחרי פורים מעלים יותר טרמפים ביגלל שאין כ"כ תחבורה ציבורית.
מי?מצבו קל, נושם עצמוני. נשאר הלילה להשגחה בבית החולים.
של מי?מצבו קל, נושם עצמוני. נשאר הלילה להשגחה בבית החולים.
ממחר ב16.00 אסור לנוע מעיר לעירמשהו ער פה???
ראיתי שנתניהו אמר ממחר מ16 שזה אומר מיום שלישי!!וחלק כתבו פה שזה מיום רביעי מ16 מישהו יכול לעשות סדר בדברים ולהסביר(רק מישהו שיודע בודאות)תודה!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //