מה התסמינים??? האם צריך בידוד?
S Supercalifragalistic משתמש פעיל 30/11/22 הוסף לסימניות #2 מידע שימושי - חולה קורונה-מה הנהלים עכשיו? אם משהו חולה קורונה, מה הנהלים עכשיו ? יש בידוד? מה עם ללכת לעבודה? למקום ציבורי? מה עם בני המשפחה? www.prog.co.il
מידע שימושי - חולה קורונה-מה הנהלים עכשיו? אם משהו חולה קורונה, מה הנהלים עכשיו ? יש בידוד? מה עם ללכת לעבודה? למקום ציבורי? מה עם בני המשפחה? www.prog.co.il
Y Yael Mor משתמש מקצוען 30/11/22 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י באתי לחלום: מה התסמינים??? האם צריך בידוד? לחצ/י כדי להרחיב... לנו היה כאבי ראש חזקים מאוד, כאבי שרירים, אין טעם וריח, חולשה וצינון כבד. (לפני שבועיים) אין לי מושג מה ההנחיות כי כל אחד אומר משהו אחר ובאתר זה לא בדיוק ברור ומעודכן. רפואה שלימה!
נכתב ע"י באתי לחלום: מה התסמינים??? האם צריך בידוד? לחצ/י כדי להרחיב... לנו היה כאבי ראש חזקים מאוד, כאבי שרירים, אין טעם וריח, חולשה וצינון כבד. (לפני שבועיים) אין לי מושג מה ההנחיות כי כל אחד אומר משהו אחר ובאתר זה לא בדיוק ברור ומעודכן. רפואה שלימה!
א אלעזר פרידמן משתמש פעיל 30/11/22 הוסף לסימניות #4 רגע , מה זה קורונה?? זה לא חברה שמייצרת בירות???.....
Y Yael Mor משתמש מקצוען 30/11/22 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י אלעזר פרידמן: רגע , מה זה קורונה?? זה לא חברה שמייצרת בירות???..... לחצ/י כדי להרחיב... גם אני חשבתי ככה עד שקיבלתי את זה...
נכתב ע"י אלעזר פרידמן: רגע , מה זה קורונה?? זה לא חברה שמייצרת בירות???..... לחצ/י כדי להרחיב... גם אני חשבתי ככה עד שקיבלתי את זה...
י יענקל בעל עגלה משתמש סופר מקצוען פרסום וקופי עריכה תורנית 30/11/22 הוסף לסימניות #6 מה עם עוד חיסון קורונה? מה הנהלים? אלו שקיבלו 3 הולכים על הרביעי?