מידע שימושי קורונה חזרה

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות: חובת עטיית מסכות בחללים סגורים מהיום ב-12:00
חובת המסכות הייתה אמורה לחזור רק ביום ראשון, אך לנוכח העלייה במספר המאומתים -משרד הבריאות הקדים את הצעד להיום • פרויקטור הקורונה:

• הוסף לסימניות
מזל טוב! :(

• הוסף לסימניות
משרד הבריאות: חובת עטיית מסכות בחללים סגורים מהיום ב-12:00
חובת המסכות הייתה אמורה לחזור רק ביום ראשון, אך לנוכח העלייה במספר המאומתים -משרד הבריאות הקדים את הצעד להיום • פרויקטור הקורונה:
אני מתאר לעצמי - עומדים במכולת בתור ב11:59 בלי מסכות - ב12:00 כולם מלבישים בבהילות מסכות...

הכל (עדיין) טוב...
צריך רק להתפלל שימשיך להיות טוב....

• הוסף לסימניות
והפעם איזה דגם
תוצרת סין?
תוצרת אנגליה ?
תוצרת הודי?

• הוסף לסימניות
אני מתאר לעצמי - עומדים במכולת בתור ב11:59 בלי מסכות - ב12:00 כולם מלבישים בבהילות מסכות...

הכל (עדיין) טוב...
צריך רק להתפלל שימשיך להיות טוב....
אני לא מחוסנת וברוך ה' גם לא הייתי חולה
ועד עכשיו הייתי עם מסיכה גם כשאמרו שכבר לא צריך
יום לפני הורדת המסיכות ישבתי באוטובוס בן אדם אחד שנוסע קבוע בשעה שאני נוסעת בה והוא התעצבן על משהי שהמסיכה שלה היתה רק על הפה והוא ממש כעס וצעק עליה
ויום למחרת הוקוס פוקוס הקורונה כבר לא מסכנת והוא בעצמו בלי מסיכה
מעניין מה יקרה עכשיו...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה