קורונה - מידע רפואי ומחקרי בלבד

מצב
הנושא נעול.
אפשר קישור?
מרכז המידע והידע הלאומי למערכה בקורונה... דוחו"ת אחורנית מראות תחלואה קשה מתחילת המגיפה...
נתוני התמותה היומיים בלוח הבקרה של משרד הבריאות ביאור 2020-07-13 010124.png

לא הבנתי.
אני אמורה לכתוב שמות של אנשים שמוכרים לי?
את צודקת שזה לא נשמע רעיון מי יודע מה.
וע"כ יותר הגיוני בעיני להאמין שלרופאים יש איזושהו שיקול דעת מינימלי כשהם קובעים את סיבת המוות.
וככל שאני מעריכה את עצמי ואותך. ברפואה יש מבינים גדולים יותר.

(על אף שעדיין ברור שרופאים יכולים לטעות...)

המקור הוא קריאת המחקר בעיון עד לפרטים הקטנים.
מן הסתם כולל גם הפרטים הקטנים שלא כתובים.
כי לפי מה שקראתי. (ועכשיו שוב ליתר ביטחון) אין שום תזכור ל:

לגבי הקלים - מי שמחוייב באישפוז מקבל באופן אוטומטי טיפול של מחלקת קורונה, הכולל העבסה בשלל תרופות, הגורמות לנזקים מישניים.

או שיקול דעת או הנחיות שגוברות על הכל.
ולזה בדיוק התכוונתי- הרי אם הם קיבלו הנחיות- מן הסתם הם מופיעות במקום כלשהו.
ומן הסתם גם התפרסם בכל מיני... - בהתאם לנימת הביטחון שהטענה הזו מושמעת- שוב ושוב.

מן הסתם כולל גם הפרטים הקטנים שלא כתובים.
כי לפי מה שקראתי. (ועכשיו שוב ליתר ביטחון) אין שום תזכור ל:

נכון שבמאמר הנזכר אין איזכור לכך, אך הדברים ידועים וכתובים במאמרים אחרים.

ולזה בדיוק התכוונתי- הרי אם הם קיבלו הנחיות- מן הסתם הם מופיעות במקום כלשהו.
נכון.
ואני מאמינה שעם חפירה במקומות המתאימים גם אפשר למצוא את ההנחיות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה