- הוסף לסימניות
הוחלט שבינתיים לאהאם אכן מוסדות החינוך בירושלים נסגרים?
הוחלט שבינתיים לאהאם אכן מוסדות החינוך בירושלים נסגרים?
המדד האמיתי הוא מספר החולים קשה והמונשמים שזה ב"ה כל הזמן בירידה,מאוד מוזר העלייה הדרמטית הזו.
איך בבת אחת מתגלים כ"כ הרבה חולים.
יש לי הרגשה שמדובר במשהוא שתלוי גם במזג האויר.
היום בוצעו כ- 7900 בדיקותהמדד האמיתי הוא מספר החולים קשה והמונשמים שזה ב"ה כל הזמן בירידה,
מה שאומר שהחולים החדשים הם כאלה שאמרו להם לעשות בדיקות (כל מוסד שהתגלה בו קורונה או שחשבו שהתגלה (כמו ישיבת בעלזא באשדוד שחזרו היום ללימודים) משרד הבריאות שלחו הודעה לכל התלמידים לעשות בדיקות,
ואם כולם נבדקים, אפילו כאלה שאין להם שום תסמינים, מובן למה יש עלייה כה דרמטית, היום לבד בוצעו 11 אלף ויותר בדיקות - שזה המווון
נכון, טעיתי,היום בוצעו כ- 7900 בדיקות
לא הבנתי מה כתוב ומה אמרו.וגם אם לא כתוב מה שאמרו על ההצהרה היומית של הבנות - אז לכן מותר לשלוח במקרה כזה?????
אבל שאלנו רופא ואמר שאין בעיה לשלוח כשיש אחד במשפחה עם חשש רחוק אפילו אם עושה בדיקה
אז היום התקשרו באופן בהול לחבר של הבן שלי בחיידר
להגיד שיחזור מהר הביתה
כי מישהו במשפחה קיבל תשובה חיובית
זה נשמע לכם הגיוני??
אגב כאבי רגלים זה אחד הסיפטומים לחיידק בגרון, כדאי לעשות משטח.חום נמוך 37.7 , כאבי גרון ורגליים לילדה קטנה, אפשר לשלוח?
אפשר לשלוח את שאר בני המשפחה?
הבעיה היא שעד שתהיה לי אפשרות לשוחח עם רופא בבוקר, אני כבר אצטרך ללכת ולשלוח את שאר הילדים למוסדות הלימוד...כדאי להתיעץ עם רופא שלך - לא?
אני בהחלט חשבתי על משטח לגבי סטרפ., אבל עד לפני שלושה שבועות בערך, היה ידוע לי שלא הסכימו בשום אופן לעשות בקופות החולים משטחי גרון, אלא הייתי צריכה לעשות לבד במשטח ביתיאגב כאבי רגלים זה אחד הסיפטומים לחיידק בגרון, כדאי לעשות משטח.
הגיוני לגמרי.אז היום התקשרו באופן בהול לחבר של הבן שלי בחיידר
להגיד שיחזור מהר הביתה
כי מישהו במשפחה קיבל תשובה חיובית
זה נשמע לכם הגיוני??
אולי בטנזניה זה עובד ככהמשהו ראה את הקטע עם נשיא טנזניה? שטוען שמערכת הבדיקות מסריחה בעומק פעילותה...
איך אשר לארגן כמה בדיקות של כל מיני... ולראות תוצאות???
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //