קורונה קורונה עניני בלבד!!!

מצב
הנושא נעול.
השאלה איך זה בהשוואה לתופעות ממחלת הקורונה עצמה. שמעתי שהמחלה עצמה גרמה לבעיות הורמונליות שונות. השאלה אם לאותן בעיות או לאחרות, השאלה בשכיחות, ומה גורם לזה יותר.

נכון, יש עדויות שהקורונה עצמה גורמת ליותר גרוע.
אז אף אחד לא אמר לא להתחסן. רק לבדוק

לגבי העיתוי של החיסון
זה מה שמנסים להסביר פה. ונראה שגם הצליחו.

ואחרי זה עוד ילכו להסתכל על הפרות שאצל החרדים ...:(

פרופ' דניאל שפשלוביץ על החיסונים
הסבר מעולה.
כל כך חבל שהוא מזכיר כל הזמן 'הרב'. הרי לא מדובר ברב.

1613573340775.png

קבצים מצורפים

• 1613573342192.png
    1613573342192.png
    5.2 MB · צפיות: 47
בב"ב ערכו 'בליץ חיסוני'. אינו מן ההכרח לומר שבשאר הערים מדובר בפער שכזה.

יש למישהו קישור איפה אפשר לראות אחוזי מתחסנים לפי גיל ויישוב? (ביחד, לא כמו בלוח הבקרה שזה בנפרד, כלומר גיל לפי כלל ארצי). נדמה לי שהעלו לפה בעבר. תודה.

אותו דבר בנוגע לתופעת לוואי לא מסוכנת אבל שכיחה.
אבל מכיון שהם חוששים שדיווח על תופעות לוואי עלול להרתיע אנשים מלהתחסן, הם יעדיפו לטשטש ולהמעיט מהחומרה ככל שניתן, ואפשר להבין את זה.
אבל בדיוק בגלל שאני מבינה את זה, אני לא מאמינה בעיניים עצומות לכל מה שהם אומרים.
אל תאמיני אבל ניהול סיכונים זו באמת הגדרה מתאימה יותר וזו הדרך היחידה לנהל מערך התחסנות באוכלוסיה של כמה מליונים.
בפרט שזו אכן תופעת לוואי (לכאורה) לא מסכנת חיים וללא פגיעה גופנית או כאב פיזי (בשונה נניח מנפיחות בבלוטות).

נראה לי שכותרת האשכול הוא -עיניני בלבד !!!
אני לא בטוח שהוויכוחים האלו נכנסים להגדרה הזו...

@shira bira אני יודעת שאת לא המנהלת כאן אלא בפורום אחר, אבל אולי בכל זאת יש לך אפשרות למחוק את כל הדיון המיותר הזה.
אין לי סמכות בפורום אא"ר. אפשר לתייג את המנהלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה