קורונה קורונה (עצמאים) - נפתחה בדיקת הזכאות באתר רשות המיסים

• הוסף לסימניות

רשות המיסים פתחה עכשיו את הרישום לבחינת הזכאות למענק לעצמאיים שהכנסתם נפגעה בעקבות משבר הקורונה.
גובה המענק אשר יינתן ב- 2 פעימות עשוי להגיע ל- 14,000 ₪.
מצ"ב קישור:

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח להכנס לשם?
למלא משהו?
הכל תקוע

• הוסף לסימניות
למה זה ניתן רק לעצמאים מעל גיל 28. למההההה ????
מה ההתאכזרות הזאת??
אני משלמת מיסים כמו כולם, יעילה למדינה. רק צעירה מידי בשביל לקבל את המענק הזה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה זה ניתן לעצמאים מעל גיל 28. למההההה ????
מה ההתאכזרות הזאת??
אני משלמת מיסים כמו כולם, יעילה למדינה. רק צעירה מידי בשביל לקבל את המענק הזה
מצטרפת לזעם :mad: :mad: :mad:
אחרי שמשכו אותנו כמה שבועות עם חקיקה לא מסודרת בעניין
נתנו לי בוקס בפנים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי אמורים להיות בני 28 כדי לקבל את המענק?
אם אני נהיית בת 28 עוד חצי שנה, (עדיין ב2020) זה אפשרי?

בתקווה גדולה שינתן לכולם!!!
האפליה הזו לא תקנית!!!

• הוסף לסימניות
מסתמן שהגיל יירד ל23.
אין עדיין מידע מאומת בנושא.

• הוסף לסימניות
ודרך אגב,
לא ניתן עדיין להגיש בקשה למענק.
בינתיים יש להירשם באיזור האישי ולהמתין...

• הוסף לסימניות
שמעתי שהורידו את הגיל ל-23
מצרפת קובץ

קבצים מצורפים

• אגרת נשיא לשכת יועצי המס- הסבר מפורט על תכנית האוצר לפיצוי לעצמאים.pdf
    KB 397.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
שימו לב למה שכתוב באגרת שעד שלא תהי' חקיקה זה עדיין לא סגור לגמרי

• הוסף לסימניות
אם אשתי העצמאית סיימה חופשת לידה ב-28/04 היא יכולה להגיש טופס מענק קורונה פעימה ראשונה?
(כמובן שהעסק לא נפתח כלל רק בגלל הקורונה)

• הוסף לסימניות
אם אשתי העצמאית סיימה חופשת לידה ב-28/04 היא יכולה להגיש טופס מענק קורונה פעימה ראשונה?
אני חושבת שהבאתר של ביטוח לאומי יש תשובות למי שאמרו לחזור מחלד.

• הוסף לסימניות

גם מי ששהתה או שהה בחופשת לידה עשויים להיות זכאים למענק סיוע לבעלי עסקים, בתנאי שעומדים בתנאים שנקבעו בתקנות.

אנחנו בודקים את מחזור ההכנסות בחודשים מרץ ואפריל 2020, לעומת חודשים אלו בשנה שעברה.

אם הייתה ירידה של לפחות 25% בהכנסות, ביחס לתקופה המקבילה בשנה שעברה, ושאר התנאים שנקבעו בתקנות מתמלאים, ניתן יהיה להגיש את הבקשה למענק.
(רשות המסים)

• הוסף לסימניות
האם צריך להגיש דו"ח של 2019 לפני הבקשה למענק?
לעסק שנפתח ב-2017.
תודה

• הוסף לסימניות
גם מי ששהתה או שהה בחופשת לידה עשויים להיות זכאים למענק סיוע לבעלי עסקים, בתנאי שעומדים בתנאים שנקבעו בתקנות.

אנחנו בודקים את מחזור ההכנסות בחודשים מרץ ואפריל 2020, לעומת חודשים אלו בשנה שעברה.

אם הייתה ירידה של לפחות 25% בהכנסות, ביחס לתקופה המקבילה בשנה שעברה, ושאר התנאים שנקבעו בתקנות מתמלאים, ניתן יהיה להגיש את הבקשה למענק.
(רשות המסים)
ואם בדיוק אותם חודשים לא שקפו את ההכנסות של כל השנה? (חזרתי מחל"ד והעדפתי לעשות גשר עד אחרי פסח)
כמטפלת, יש לי אפשרות להוכיח ירידה חדה בהכנסות - ניתן לראות שהפסקתי לחלוטין טיפולים ברגע שנאסר.
יש אפשרות לעשות משהו?
להגיש מכתב בקשה ע"י מתן הוכחות לנזק וודאי וישיר- יש וועדות חריגים, משהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה