קורונה קורונה (עצמאים) - נפתחה בדיקת הזכאות באתר רשות המיסים

• הוסף לסימניות
קיבלתי דחיה ממענק בפעימה הראשונה בגלל ש"ההכנסה החייבת במס עולה על 240000"
וזה לא נכון.אמרו לי שאפשר להגיש ערעור. מישהו יודע איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
אני שלחתי ערעור במייל קורונה 2020
הם בהתחלה שלחו תשובה לקונית של שאלות קבועות ולאחר בקשה חוזרת של התעניינות ספציפית הם שלחו שוב תשובה עניינית

• הוסף לסימניות
קיבלתי דחיה ממענק בפעימה הראשונה בגלל ש"ההכנסה החייבת במס עולה על 240000"
וזה לא נכון.אמרו לי שאפשר להגיש ערעור. מישהו יודע איך עושים זאת?
לפני הערעור ממליצה לבדוק שוב את ההכנסות.
הכנסה חייבת כוללות את כל ההכנסות מיגיעה אישית (כולל הכנסות מעסק, ממשכורת ומקצבאות). כמו"כ הכנסות שלא מיגיעה אישית מחולקות בין 2 בני הזוג, ולכן אם היתה הכנסה כזו (למשל שכ"ד), חצי ממנה מצטרף להכנסה החייבת.
אם עדיין סך ההכנסות החייבות מכל המקורות נמוך מ-240,000 ש"ח, וסך ההכנסות בתא המשפחתי נמוך מ-340,000 ש"ח, אפשר לשלוח ערעור למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
תודה
מה אני מבינה? הרואת חשבון בדקה לי ואמרה שיש לה עוד הרבה תיקים עם טעויות.
שלחתי עכשיו לקורונה 2020. שוב קיבלתי תשובה אוטומטית כנל
וקודם שלחתי למוקד...
יש עוד אופציה?

• הוסף לסימניות
תודה
מה אני מבינה? הרואת חשבון בדקה לי ואמרה שיש לה עוד הרבה תיקים עם טעויות.
שלחתי עכשיו לקורונה 2020. שוב קיבלתי תשובה אוטומטית כנל
וקודם שלחתי למוקד...
יש עוד אופציה?
יש עוד מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
חוץ מזה יש מייל שנראה לי קשור רק למענק השתתפות בהוצ', אבל אולי אפשר לנסות גם שם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות
את יכולה לפרסם במקום שטרודל את הסימן $
נראה לי שהם חוששים משליחת מיילים פרטיים ולא כזה מייל אבל המערכת מסננת אוטומטית כך שאם תפרסמי סימן אחד במקום שטרודל זה יעבור

• הוסף לסימניות
נכון, לא שמתי לב לזה.
1. asagot-maanak$taxes.gov.il
2. מייל למענק השתתפות בהוצ' - אבל אולי אפשר לנסות גם שם: doc.corona$taxes.gov.il

• הוסף לסימניות
מי שמשדרג לאתרי חנות כרגע יש מבצע של בניה ללא עלות בחנות וורדפרס ללא עלות בניה

• הוסף לסימניות
בעלת עסק ביקשה ממני לשאול:
לגבי מענק זה צריך שתהיה ירידה של 40% מההכנסות בחודשים מאי - יוני 2019.
היא היתה בחופשת לידה בחודשים אלו -
האם צריך לראות אם השנה היתה ירידה בהכנסות ביחס לדמי לידה שבשנת 2019?

הוצאות לעסק קטן.PNG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה