קורונה קורונה-תחושת בעירה פנימית והתייבשות

• הוסף לסימניות
יש לנו בבית חולה קורונה כבר למעלה משבוע
מרגיש מאד לא טוב
יש לו תחושת בעירה פנימית
כל זמן מתייבש
כמה שהוא שותה ושותה זה עוזר לכמה דקות
זה משפיע על כל ההרגשה
לא מסוגל לאכול
מישהו מכיר את זה
האם יש איזה עצות
ובכלל כמה זמן זה אמור לקחת
כבר יותר משבוע
יצויין שאין חום והסטורציה תקינה

• הוסף לסימניות
עוד הודעה של האילומיניטי שמנסים לשטוף את המוח כאילו יש קורונה וכאילו היא יותר מסתם שפעת קלה...
חוק פו וכו', אז אני סרקסטי, כן?

• הוסף לסימניות
עוד הודעה של האילומיניטי שמנסים לשטוף את המוח כאילו יש קורונה וכאילו היא יותר מסתם שפעת קלה...
חוק פו וכו', אז אני סרקסטי, כן?
אנשים מנסים להעזר ואתה תופס טרמפ לשטויות שלך?

• הוסף לסימניות
אנשים מנסים להעזר ואתה תופס טרמפ לשטויות שלך?
מתנצל, אבל לא ממקום של לתפוס טרמפ, ולא לשטויות!
אלא לעזור לאנשים לשים לב למה שכתבת, ולראות שיש כאן מחלה רצינית!
נאום אדם שיושב כרגע בבידוד עקב זלזול של הסובבים אותו.
וסליחה שאין לי מידע שיכול לעזור לך, מאחל לכם רפואה שלמה ובריאות איתנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא יכול לציין איפה בדיוק ההרגשה הזו? או שזה משהו כללי?

מה שחשוב להיזהר מאד ש:
א. לא יגיע לתת תזונה.
ב. לשתות הרבה אבל לא ברמה מופרזת-כמות מים גדולה מידיי בגוף זו גם סכנה.

• הוסף לסימניות
תחושת הבעירה היא נוראית.
ממש משתקת
מה שעזר לי כשהרגשתי כזו בעירה היה לשכב במיטה ונוח. עבר די מהר.

להקפחד על שתיה מרובה 2-2,5 ליטר ליום

• הוסף לסימניות
הבנתי שהדם של החולים סמיך ולכן יש צורך בשתיה מרובה
אחד התסמינים שהיו אצלינו אצל הרבה זה צמא מוגבר

• הוסף לסימניות
השתיה המרובה היא תופעה מוכרת בקורונה, מניסיון אישי וגם שמעתי מאחרים, אמנם לא בכאלו רמות.
לגבי השאר אין לי מושג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה