קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
לכולם יש תעודת זהות. מה השאלה בכלל.
ולעשות איכון טלפוני זו אותה בעיה כמו לכל בעלי המכשירים הכשרים.
ודווקא נהניתי לראות את הבקשה שלהם, שלא נצטרך חלילה, אבל בקשה מוצדקת ונדרשת מאוד.

שמעתי שיש כאלה שאין להם ניידים. והשאלה הזו היא כללית לגבי מי שאין לו פלא'. מכירה כמה כאלה.

ביה"ח הדסה עין כרם: מצבה של חולת נגיף הקורונה בת 89 הידרדר ומצבה מוגדר כעת אנוש.
איפה יש שמות לתפילה של החולים.
ואולי מישהו פותח אמירת תהילילם משותפת על המצב? עדיף באשכול נפרד ואשר יוקפץ כל הזמן - יכול להועיל יותר מכל אשכולות הקורונה כאן.

חיים ולדר

האדישות של רבים בציבור ביחס למימוש הנחיות משרד הבריאות בעקבות התפרצות נגיף הקורונה בישראל, מזכירה לסופר חיים ולדר את ההתנהלות התמוהה של מרבית יהדות אירופה, בימים שלפני השואה.
את הדברים אמר ולדר בתכנית 'לבריאות' מבית כיכר השבת, בראיון לרב בנימין פישר ואסף מלאך, שיפורסם במלואו בימים הקרובים.
"בשנות השלושים (של המאה הקודמת), כשהיטלר עלה לשלטון, כולם שואלים היום - שבעים וחמש שנים אחרי או שמונים שנה אחרי: יהודי, ראית בלגן, ראית שלוקחים לך את הכסף שלך, את הרכוש שלך, את החירות שלך, טלאי צהוב. קח את הרגלים - סע. סע לדרום אמריקה. סע לאמריקה. סע ללא יודע... לפינלד. סע. תברח עכשיו. יש כאלה שלא יכלו, אבל אלה שיכלו, שיסעו", הזכיר הסופר את מוראות הימים ההם.

ומה עכשיו? "בעוד 30 שנה, יבואו הנכדים שלנו ויגידו: איזה פסיכי היה סבא רבא שלי, הוא היה יכול להינצל. לא ביקשו מאיתנו לנסוע לפינלנד, ביקשו מאיתנו רק להישאר בבית".
"תראו מה קורה באיטליה, הם מתים שם כמו זבובים. ואמר לי בכיר אחד שזו רק ההתחלה. גם באיטליה זו רק ההתחלה", סיים ולדר

אולי הוא צודק אבל בבקשה לעדן ניסוחים.
קודם כל אסור לשפוט, נקודה.
דבר שני זו גזירה וה' סימא את עיניהם, וכנראה גם את עינינו.

איפה יש שמות לתפילה של החולים.
ואולי מישהו פותח אמירת תהילילם משותפת על המצב? עדיף באשכול נפרד ואשר יוקפץ כל הזמן - יכול להועיל יותר מכל אשכולות הקורונה כאן.
ברצינות או בציניות? ;)

פשוט מפחיייייד , בבקשה תעוררו כל אחד שאתם מכירים!!!
תעשו קידוש השם , זה לא הזמן עכשיו להתחכם ולעשות דברים נגד ההוראות.
משום סיבה שהיא, שום!!
פשוט מפחיד אם עוד כמה ימים יהיה פתאום בבום אחד מאות חולים מהציבור שלנו,
זה קריטי ברמות!!!!
זה פשוט חילול השם עצום!!!!!
מעבר לסכנה ולפיקוח נפש , אנחנו אמורים להוות דוגמא לכל השאר.
כל מי שקורא את זה, והיו פה כמה שאננים בהתחלה (או אולי עדיין אני לא עוקבת כ"כ)

אל תשחקו עם החיים של אנשים אחרים, זה אכזריות גמורה.

לצערי אני יכולה לאמר מחקירה מעמיקה של הקורונה באירופה, שהמון המון צעירים במצב קשה ללא רקע רפואי!!!
(ציטטתי מאשכול אחר.)

יכול להיות שהנגיף עבר מוטציה באירופה ושם הוא יותר קטלני?
משום מה כך זה נראה לפי המציאות שאת מתארת.

"האדמור מסאטמאר קיבל תשובה חיובית מהבדיקות"
עשרות ואולי מאות מחסידיו יאלצו לשהות בבידוד
עד לרגע זה - לא נכון בעליל.
אחיו של הרבי ר' שלום אליעזר חולה מאומת.

ברצינות או בציניות? ;)
ברצינות לגמרי. ואם החשש לציניות הוא כי באמת יש אשכול כזה. אז כנראה שהוא לא מוקפץ מספיק, אחרת אכן לא הייתי מעלה את ההודעה. כמו"כ אין לי מושג איך פותחים דבר כזה.

ולעשות איכון טלפוני זו אותה בעיה כמו לכל בעלי המכשירים הכשרים.
אמר לי מישהו שמבין בזה, שאין שום בעיה לעשות איכון טלפוני לבעלי מכשירים כשרים
אני לא זוכר כעת את כל ההסבר שלו, אבל הוא התעסק בזה בעבר לפני שחזר בתשובה

ברצינות לגמרי. ואם החשש לציניות הוא כי באמת יש אשכול כזה. אז כנראה שהוא לא מוקפץ מספיק, אחרת אכן לא הייתי מעלה את ההודעה. כמו"כ אין לי מושג איך פותחים דבר כזה.
הוא התכוין לשם של הניק שלך

(ציטטתי מאשכול אחר.)

יכול להיות שהנגיף עבר מוטציה באירופה ושם הוא יותר קטלני?
משום מה כך זה נראה לפי המציאות שאת מתארת.
לא יודעת אם עבר מוטציה
אבל שמעתי עדויות רבות של רופאים גם מצרפת ומאיטליה וגם מארה"ב
שחצי מהמונשמים הקשים הם בגילאי 30 עד 50 וגיליון המחלות רקע שלהם ריק!!!!

אולי הוא צודק אבל בבקשה לעדן ניסוחים.
קודם כל אסור לשפוט, נקודה.
דבר שני זו גזירה וה' סימא את עיניהם, וכנראה גם את עינינו.

לא אישי אלייך :)

אבל לא חושבת שצריך לעדן ניסוח כשיש אלפי מתים בעולם. אולי זה יזעזע..
ואסור לעמ"י להשתמש בגזירות השם כתירוץ.
גדולי הדור הורו שזה פיקוח נפש,
רבנים גדולים הורו לסגור הכל,
אז -
חובה להישאר בבית ולא לצאת.

וכל אחד יש לו נקודת בחירה, אם ללכת לעשות קניות ברבי עקיבא או להצטופף בחתונה אסורה , או לקיים את ההלכה ולשבת בבית.

נערך לאחרונה ב:
נתון עגום | עוד 11 מתים בעולם ואנחנו מגיעים ל-10,000 אנשים שמצאו את מותם לאחר שנדבקו בנגיף הקורונה, לפני שבועיים וחצי המספר עמד על טיפה יותר מ-3 אלף, כעת המספר המעודכן עומד על 9,989 אנשים שמצאו את מותם עד כה. כל העדכונים בטלגרם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה