- הוסף לסימניות
- #1,241
לי זה היה נשמע יותר שיעול אוליולא הבנתי למה זה מצחיק. תגובה לא הולמת בכלל.
מנסה לדון לכף זכות...
לי זה היה נשמע יותר שיעול אוליולא הבנתי למה זה מצחיק. תגובה לא הולמת בכלל.
לגבי ויז'ניץ ב''ב , מאומת
כן, כי הבני ברקים היו בטוחים שיש להם חסינות פלאית...מקרה בבני ברק זה דרמתי קצת, לא?
עכשיו כולם יודעים....תרגעו.
צוויי דינים...
יש אחד באשדוד, שלא השתתף בטיש.
ויש אחד בב"ב שכן השתתף בקריאת המגילה.
רק ענייני
הסתה לחינםעמליה דואק בפרסום ראשון ב׳ערוץ 12׳: האוטובוסים למוסדות הלימוד במגזר החרדי יבוטלו ממחר בגלל התעלמות מההוראות.
רק ענייני
אהו.. איזה זיכרון..
תודה אני מסמיק
![]()
![]()
![]()
התבטל כבר ביום שישיעמליה דואק בפרסום ראשון ב׳ערוץ 12׳: האוטובוסים למוסדות הלימוד במגזר החרדי יבוטלו ממחר בגלל התעלמות מההוראות.
כבר לא פועל מיום ראשון.עמליה דואק בפרסום ראשון ב׳ערוץ 12׳: האוטובוסים למוסדות הלימוד במגזר החרדי יבוטלו ממחר בגלל התעלמות מההוראות.
אנחנו כנראה לא מדברות על אותו מישהולילדיה אין את הנגיף, מידיעה. רק לבעלה.
את יכולה בבקשה לעדכן קצת יותר פרטים עליהם.אנחנו כנראה לא מדברות על אותו מישהו
אני מדברת מידיעה
כמו שכתבתי מדובר בקרובי משפחה
ידוע מי זהשמישהו מויזניץ יעדכן פה לטובת כולנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים