קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
כוונתו לזקנים מעל גיל 80, לפי הסטטיסטיקה שדווחה מסין, יש לך מושג כמות בני 80 ומעלה שנדבקו בdiamond princes ?

מתוך ההנחיות
"• להימנע מלעשן סיגריות, סיגריות אלקטרוניות או נרגילות – זו הזדמנות טובה להפסיק לעשן! "
אני בורח מפה.
איזה כיף לי שאני כבר חצי שנה לא מעשן!!!!!
תודה ה'

שיסגרו את המוזיאונים הספריות והבריכות, אז לא יוכלו להגיע לשם

מה לגבי:
קלינאית תקשורת?
ריפוי בעיסוק?
טיפול רגשי?

זה אומר ליל הסדר בבית?
בחיים לא עשיתי.
מישו יודע להסביר לי מה עושים?

תגידו לי, עד מתי אנשים ישחקו כאן "אויבער חוכם"????
אז יעשו חתונות במדרגות?
אז ימכרו בגדים בסופרמרקטים?
מה זה? גזרה שגזרו עלינו ראש הממשלה והסיעה????
אין לכם עיניים?
אוזניים?
זה לא משחק!!!!
אני תקועה בבית (לא בבידוד) מיום שישי, לא נותנת לילדים שלי לצאת לשחק עם השכנים שחוגגים במדרגות, בקייטנות, (אחרי הבטחה של עד 10 ורווח של 2 מטר אחד מהשני כשבתכל'ס היו שם 20 ילדים+מדריכות וישבו בצפיפות נוראית) ולא נותנת להם לפתוח דלת ולפטפט עם אף אחד ולא להעביר חפצים, יש להם מגבת אישית ורוחצים כל הזמן ידיים בסבון.
זה קשה!!!!!
להעסיק משפחה ברוכה כל כך הרבה שעות כשהסוף לא ידוע ותוך כדי לשמור על שגרה ולנקות.
אני עושה מבחינתי הכל כדי לעצור את הווירוס, אבל קשה לי וכואב לי לראות שאנשים מצחקקים עליי מאחורי הגב שאני משוגעת, ושנשים מורידות את הילדים למטה כדי שתוכלנה לנקות עוד חדר\שניים, עם ילדים שלא מרגישים טוב, משתעלים, מתעטשים אחד על השני, ולא מבינות מה הלחץ ועוד מסבירות לי "מה אני אעשה, הם משגעים"
למה, שלי מלאכים? שלי לא משגעים?
אבל אני יודעת שזה באחריותי ובאחריות כל אחד ואחת מעמ"י להפסיק את המחלה, כמובן בתפילה ובהקשבה להוראות והקפדה,
ולא, אני לא בדיכאון ולא כלום, אני ממשיכה לצחוק עם הילדים והבית מתנהל בשלווה, אבל למעננו-אם אנחנו רוצים שהילדים ילכו כבר ללימודים וזה יסתיים, אנחנו צריכים קצת להתאמץ ולסבול מאי נעימות של ילדים על הראש, והסגר מלא בבית, בלי לטייל, בלי לצאת למסע קניות, בלי לקפוץ לים, אבל נגמור עם זה.

אז פשוט תחשבו על עצמכם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה