קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
לא נפתח לי מה הוא אומר?
האמת שהשל"ה הקדוש קורא לבטל את בין הזמנים וכן עוד גדולי עולם
אבל זה נידון ישן
היות והקימו את הישיבות הראשונות במתכונת הזו
אסור לשנות את זה
הדור חלש

מי שהיה בבני ברק היום וראה את השיגרה ברחובות ההומי אדם - לא יתעצבן יותר על ההנחיות!!! :confused:

לא היתה שגרה ממש
אבל אל תשכחו שמדובר על עיר צפופה: סיכוי גבוה שכולם יצאו ליעדים חיוניים!

לא יודע מה אתכם. כשאני חשבתי על מצב שמכבים את האורות בישיבות, בכוללים ובת"תים נתקפתי חרדה. אפילו פאניקה.
כנראה אף פעם לא ביקרת בישיבות ב'בין הזמנים' [קרוב לשלושה חודשים בשנה]...

כמה חולים יש עכשיו?

אני מוחה על המוחה על המחאה-
מי ששומע לדעת רבותיו ילך בשמחה לקיים מצוות חכמים, שלוחי מצווה אינם ניזוקים, שומר מצוות לא יידע דבר רע.
אצלנו יודעים שויאמינו בהשם ובמשה עבדו, אין ספקות, ואין הרהורים- חייבים לשמוע לגדולי הדור, כל אחד לרבותיו.
ולא להיות לי פה צדיקים ,לצטט לי פסוקים וכו'. נדמה לי שכשגדולי הדור נותנים הוראה ובפרט בעניני פיקוח נפש הם יודעים את כל הפסוקים ציטוטים וכו' קצת יותר טוב מכולנו ,והם גם יודעים את כמות החולים ,מצב ההדבקה ,הוראות משרד הבריאות וכו'.- שכינה מדברת מתוך גרונם וכו' ומה שהם אומרים קודש קדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב.רפרפתי קצת באשכול והזדעזתי אני לא יודע/ת איך יש אומץ והעזה לאנשים לדון בכלל בדברים שגדולי ישראל אמרו
ולקרר אנשים מלשמוע להם קצת אמונת חכמים לא יזיק פה.
אינני מתכוון לאף אחד אישית ואני מתנצל/ת אם פגעתי אני בטוח/ה שהדברים נכתבו כאן מתוך בלבול ,לחץ ופחד ודאגה לשני.
כל מה שכתבתם תקף גם לזה???

אפשר להזכיר לי את הכללים? מי שהיה במגע עם מישהו בבידוד (שלא ידוע כחולה) - לא צריך בידוד, נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה