קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
אז למה ר"המ לא עושה הסגר מלא וגמרנו?
למה הוא מחכה?

הוא לא יודע שיש פה אנשים עם "ראש יהודי" שיינצל את הפרצות הללו?

מישו יודע למי מד"א נותנים לעשות את הבדיקה?
יש לי פחד כזה שאם נצטרך לעשות אותה זה כבר יהיה בשלב של בוקה ומבלוקה....
מצד שני- זה נורא מלחיץ להיכנס לבידוד! מה יהיה עם הילדים והבית?
בינתיים אנחנו מתבודדים לנו ביחד...
אבל אני מלאה בסימני שאלה.

כי הוא סומך עלינו שאנחנו ילדים גדולים,
סגר כללי זה קריסה של המשק,
ומי שלא שומע להנחיות, שידע שמלבד הסכנת חיים שהוא גורם,
הוא גם מזיק לכל מי שכן שומר,
ממש נשמע לי גזל זמן

תגידו
כל הקהילה ממאה שערים שלא מכירים במדינה וכו' בלי תעודות זהות- איך עושים להם איכון טלפוני?
ואיך יזהו אותם בלי פרטים אם הם בכלל לא רשומים במרשם האוכלוסין?

והכי מוזר, איך הם דורשים מלוניות כשרות מהמדינה?

לפני שיגידו לי "מקור" הנה המקור:
קשה לי להתבטא כך, אבל אל תבא אח"כ בטענות לחילונים למה מדברים כך על החרדים... יש לי מה לענות לך, שזה לא כ"כ יונעם לך, אבל אני מתאפק בגלל המצב. שומר פיו ולשונו ומקלדתו, שומר מצרות נפשו

מישו יודע למי מד"א נותנים לעשות את הבדיקה?
יש לי פחד כזה שאם נצטרך לעשות אותה זה כבר יהיה בשלב של בוקה ומבלוקה....
מצד שני- זה נורא מלחיץ להיכנס לבידוד! מה יהיה עם הילדים והבית?
בינתיים אנחנו מתבודדים לנו ביחד...
אבל אני מלאה בסימני שאלה.
אמרו שמשבוע הבא לכולם

בתור מי שמלמדת על השואה, וכל שנה אומרת לבנות שאסור לנו לדון או לשפוט ולעולם לא נוכל להבין מניע או מעשה - - -

מתחילה לחוש בפחד הזוחל במעלה הגב...

ככה הרגישו בגטו, פלוס רעב?!?!

נערך לאחרונה ב:
בתור מי שלמדת על השואה, וכל שנה אומרת לבנות שאסור לנו לדון או לשפוט ולעולם לא נוכל להבין מניע או מעשה - - -

לא נראה לי שהגענו לשם,
זה חלק מהסיבה שהציבור לא נשמע להנחיות,
הכל נראה מידי רגיל

קשה לי להתבטא כך, אבל אל תבא אח"כ בטענות לחילונים למה מדברים כך על החרדים... יש לי מה לענות לך, שזה לא כ"כ יונעם לך, אבל אני מתאפק בגלל המצב. שומר פיו ולשונו ומקלדתו, שומר מצרות נפשו

על מה ה'עליהום' הפעם, אין לי שום דעה שלילית עליהם, מעריכה אותם על דברים שהם ראויים להערכה, מה בדבריי לא נעם לאזניך?

בתור מי שלמדת על השואה, וכל שנה אומרת לבנות שאסור לנו לדון או לשפוט ולעולם לא נוכל להבין מניע או מעשה - - -

את קיצונית, את יודעת?
או ששמחה זה צורך חיוני או שאת כבר נזכרת בשואה...
יש כמה אפור באמצע....

לא נראה לי שהגענו לשם,
זה חלק מהסיבה שהציבור לא נשמע להנחיות,
הכל נראה מידי רגיל

אני מתכוונת לתחושת הסגור-אין יציאה-אסור לצאת-בידוד - - -

ה' ברחמיו הביא לנו גשם, תרוץ טוב לקטנטנים שלא מבינים הסברים על נגיפים.

אבל עדיין- מתחיל לפתח בתוכי קלסטרופוביה כלשהי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה