קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
ישנה תקלה רצינית במים בכל אזור בני ברק והסביבה.
הצפי לתיקון היה השעה 9 בערב כרגע אין להם צפי כיוון שהתברר שזה הרבה יותר מורכב ממה שחשבו בתחילה.

שבוע טוב!
המחסור במים מאוד מצער, אך אולי תפתחו ע"ז אשכול נפרד, מה הקשר לקרונה???!!! (אולי זה קשור לפטפטת) ;) ;) ;)

יש לי שתי תמיהות שאני לא מוצאת עליהן תשובות:
1. מה קורה ברוסיה? למה לא שומעים כלום משם??? המגיפה דילגה עליהם???
2. לכאורה, רוב הנדבקים הגיעו מחו"ל. למה לא עצרו את הכניסה מחו"ל כבר בהתחלה????????
ואם רוב הנדבקים בארץ הגיעו מחו"ל (כל מיני מקומות בחו"ל), היה אמור להיות בחו"ל הרבה הרבה יותר חולים.
1. הבדיחה אומרת שפוטין הכניס את הנגיף לבידוד..
וברצינות, יש שם משטר חזק והם יודעים להסתיר את האמת.

2.אומרים שבחול יש המוני נדבקים הרבה יותר ממה שיודעים, לאומת זאת בארץ יש שליטה מאוד טובה ב"ה על כמות הנדבקים .

18.3.20
9:30-10:30-מרפאת ד"ר בראון. רחוב כיכר אלתא רובע ז
* נסיעה יומית בקו 350 של חברת אפיקים. יציאה בשעה 05:30 מתחנת יצחק הנשיא אשדוד לבני ברק וחזרה בשעה 19:15 מתחנה ברחוב עזרה ונחמיה בני ברק לאשדוד

דחוף - מי יודע אם הכוונה לנסיעה ב-18/3 בלבד?

מורי ורבותי צריך לעורר רחמים עצומים על בני ישראל בגולה, שם המצב הרבה יותר קשה רח"ל.
חייבים בעת הזו להתפלל על עם ישראל ולא רק לחשוב האם זה הגיע להנין שלי לרחוב שלי לעיר שלי לאזור שלי לחסידות שלי, לביהכ"נ שלי, ומה המצב בארץ, מאות ואולי אלפי יהודים בחו"ל יחד עם בארץ נגועים רח"ל בזה, בהם עסקנים, בעלי חסד, רבנים, מג"ש, אדמורי"ם, משפחות, אנשים ונשים בטף, ובצער וחשש עמוק, ועוד עשרות ואות אלפים בצער גדול בבידוד.

בלונדון התחילו להתעורר, ממחר הכל סגור!

18.3.20
9:30-10:30-מרפאת ד"ר בראון. רחוב כיכר אלתא רובע ז
* נסיעה יומית בקו 350 של חברת אפיקים. יציאה בשעה 05:30 מתחנת יצחק הנשיא אשדוד לבני ברק וחזרה בשעה 19:15 מתחנה ברחוב עזרה ונחמיה בני ברק לאשדוד

דחוף - מי יודע אם הכוונה לנסיעה ב-18/3 בלבד?
לפי ההודעה הטלפונית שהועברה ע"י סגן ראש העיר וגם ברמקולים שעברו ערב שבת
מדובר על נסיעה יומית, כלשון ההודעה: "בכל הימים האלו"
מן הסתם כל השבוע

כל השבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה