קורונה קורונה 6 - היתה פטפטת...

מצב
הנושא נעול.
איך מבטלים את זה שכל הזמן פרוג שולח לי הודעות למייל
שהגיבו לשאלה שלי
זה פשוט מעמיס לי על המייל ואני מילא באתר עכשיו

אפשר גם לבטל רק מהנושא הספציפי למעלה "בטל מעקב"
1584831146332.png

קבצים מצורפים

• 1584831090139.png
    1584831090139.png
    KB 94.2 · צפיות: 127
יש ל עוד דברים,
אבל הם מדי כבדים, ואני לא יודע איך מעלים בשיתוף קבצים של נטפרי,
אש אם מישהו מעונין להסביר כאן "ברחל בתך הקטנה" אני אשמח.
יש לך למעלה בהודעה של @משך קישור לעמוד ההעלאה של מגיקוד.

שום אשכול כבר לא פעיל בגלל הקורונה הזו...אז הקפצתי את זה לכאן

אפשר בבקשה להוריד ולהעלות במג'יקוד:)
צירפתי קישור ישיר
אפשר בבקשה לעלות את זה לפה כמו הסרטונים דלעייל..
רק ככה זה נפתח לי.

ועוד משהו עזרת הציבור
אם מישהו יוכל לשלוח לי את צילום הספר שפת אמת שהיה לפני כ 10 עמודים למייל, ממש אודה לו, שיודיע לי בפרטי :)

חנות פלאפונים ברחוב סמוך פירסמה במודעה כי בהוראת משרד התקשורת החל מהתאריך 23.03.20 למשך שבועיים לא יוכלו לנייד קווים. שימו לב.
גם ראיתי/שמעתי את זה באיזשהו מקום.
כנראה בכדי לא להפריע לאיכון הסלולרי.

ועוד משהו עזרת הציבור
אם מישהו יוכל לשלוח לי את צילום הספר שפת אמת שהיה לפני כ 10 עמודים למייל, ממש אודה לו, שיודיע לי בפרטי :)
אוצר החכמה פתוח חינם

בנתיים הם המדינה היחידה שהצליחה למגר את הנגיף בצורה דרסטית כ"כ ימים יגידו

אגב שלא יגידו לא אמרתי,
החנויות באוון (או איך שלא קוראים לעיר הפשפשים הזאת) החלו להיפתח שוב,אני בספק אם יהיה שינוי בתפריט הקניבליזם המוצע לתושבים
בהצלחה לפלנטה שלנו.
וואהן.

(אוון זה בצרפת...)

נתניהו חוזר כל הזמן על המושג ''טור גיאומטרי",
כדי להבין עד כמה זה נכון נברתי בארכיון הסיכומים שלי (שרובם נכתבו באשכולות כאן), וכעת אעתיק בקיצור את קצב התרבות החולים והמתים בעולם:
מימין החולים ומשמאל המתים:
3 בפבר' 426-19856
9 בפבר' 906-40234
15 בפבר' 1669-69270
21 בפבר' 2362-77977
היות שבתקופה זאת הייתה עיקר העצירה בסין ותחילת העליה ברחבי העולם אוסיף גם את המספרים מיום למחרת ברחבי העולם לא כולל סין:
22 בפבר' 17-1686 !!! (לפני פחות מחודש !!!)
27 בפבר' 2858-83105
7 במרץ 3569-105965
17 במרץ קרוב ל- 8,000-200,000
21 במרץ 13,000-304,622
ה''י

אוצר החכמה פתוח חינם
אני עם הדרן, חסום לי

ועוד משהו עזרת הציבור

לתשומת לב! להלן ציטוט ממשנה ברורה סימן רכט סק"א: "הרואה הקשת וכו' - ואין כדאי להגיד לחבירו שיש קשת מטעם מוציא דבה" [חיי אדם]:

כדאי לעיין שם שגם החולקים סוברים שיש לספר כדי שאחרים יברכו את הברכה, אבל דרך פרוג לא שמענו שאפשר לברך...

אחרי התואר שהוא קיבל כנהג מונית בכיר,
המקפצה הבאה היחידה שלו היא ח''כ בכחול לבן..
הרי ידוע שנהגי מונית הם עלו שמנהלים את המדינה, לפי כמות הרעיונות שיש להם להציע בכל נסיעה.

קובי נחשוני: ‏תאמינו או לא, אחד החב"ניקים שחטף קורונה זכה במספר המזל "חולה 770"

לא נכון.

כדי להגן על החברות, מהצורך לשמור באגרסיביות על הלקוחות, בעת מורכבת זו.
כדי שיוכלו למקד משאבים בצרכים אחרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה