קורונה קורונה

• הוסף לסימניות
מישהו פרסם היום פה בפרוג יומן של ישיבת הממשלה אתמול לגבי הסגר אני לא מצליח למצוא את זה מי שידע איפה זה אשמח אם יעלה את זה פה או יכוון אותי לאיפה שזה נמצא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

פרסמתי לפני יומיים משהו בפרוג וכתבתי את מספר המייל שלי ומספר הנייד שלי
מאז קיבלתי מלא שיחות של מתיחות ושטויות מבחורים \ גברים
וכן מיילים עם קשקושים ושטויות
לא הבנתי מאיפה יש לאנשים את המייל והפלאפון שלי עד שפתאום נפל לי האסימון שזה בטוח מפה מפרוג כי בחיים זה לא קרה לי ( 35 שנה ..)
פעם ראשונה בחיי שפירסמתי את המייל והטלפון שלי במקום ציבורי
פשוט לא נעים שיש בדורינו בחורים מישיבות טובות שנהנים להטריד !
( משערת לעצמי שבחור שמשתמש בפרוג הוא בחור ישיבה ולא איזה ערס .. )
בכל אופן מטרת ההודעה שתדעו להזהר ולהמנע מלפרסם טלפון \ כתובת מייל פה בפרוג
( התעוררתי עכשיו מהפלאפון שבחור "צדיק" רצה למתוח באמצע הלילה ולא מצליחה לחזור לישון - השעה כמעט 4 בלילה )
אם אחד מהמטרידים \ מטרידות שהתקשרו אתמול \ היום באמצע הלילה קורא את זה שידע שאין לו מחילה
קחו בחשבון את כל הגלגל מכל מתיחה קטנה - אישה מחסירה מהעבודה כי לא ישנה בלילה , טיפול בילדים , שינוי בכל התוכניות !

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה