התייעצות קורות חיים⁸

• הוסף לסימניות
איפה מעצבים קורות חיים
באיזה אתר

• הוסף לסימניות
למה הם צריכים להיות מעוצבים?
מספיק מסמך WORD רשמי שכתוב טוב ומסודר
בצורה קריאה וברורה
באתרים שהסתכלתי וגם בקאנבה הקוח נראים מעוצבים מעבר למסמך וורד...
חשבתי שיש איזה מקום לעיצוב קל
בקאנבה התבניות הם לאנגלית
אבל אנסה שם גם
תודה!

• הוסף לסימניות
באתרים שהסתכלתי וגם בקאנבה הקוח נראים מעוצבים מעבר למסמך וורד...
חשבתי שיש איזה מקום לעיצוב קל
בקאנבה התבניות הם לאנגלית
אבל אנסה שם גם
תודה!
אל תשלחי בוורד. זה לא מקצועי
את יכולה לכתוב בוורד ולעשות יצא ל PDF

• הוסף לסימניות
אל תשלחי בוורד. זה לא מקצועי
את יכולה לכתוב בוורד ולעשות יצא ל PDF
לא תמיד נכון. הרבה פעמים צריך דןןקא וורד. ממליצה פשןט להתייעץ עם מקומות כמו כיוון, יש להם גם תבנית לקורות חיים...

• הוסף לסימניות
בעיניי, קורות חיים מעוצבים בצורה נקייה ומקצועית בהחלט משדרים יותר רצינות והשקעה.
יש כמה אתרים (אני מצרפת קישורים לא מניסיון) שמאפשרים לעצב קורות חיים בצורה יפה ומסודרת בכמה שקלים בלבד, וזה ממש שווה בעיניי.

• הוסף לסימניות
בעיניי, קורות חיים מעוצבים בצורה נקייה ומקצועית בהחלט משדרים יותר רצינות והשקעה.
יש כמה אתרים (אני מצרפת קישורים לא מניסיון) שמאפשרים לעצב קורות חיים בצורה יפה ומסודרת בכמה שקלים בלבד, וזה ממש שווה בעיניי.

לזה בדיוק התכוונתי
מרגיש שעיצוב פשוט בוורד כבר לא תופס את העין כמו פעם

• הוסף לסימניות

בתור אחת שמקבלת הרבה קורות חיים המעוצבים מעצבנים לקרוא
אני אוהבת קו נקי ומינימליסטי

• הוסף לסימניות
מצד שני כשקיבלתי מסמך וורד (או שסגרו פידיאף)
והכל היה רצף אחד ומלא מלל
עוד יותר מעצבן לקרוא

משהו אמצע
לא מעוצב תינוקי
אבל שיהיה נעים לעין

• הוסף לסימניות

לא הבנתי מי מהם בחינם? גם התשלום נראה תשלום חודשי??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התכוונתי לא לעיצוב גרפי עם צבעים וצורות, אלא יותר לטיפוגרפיה,
כלומר, לסידור ועימוד יפה של הטקסט עצמו בצורה נקייה ומקצועית,
כמו בדוגמה המצורפת.
1762802882373.png

1762802952063.png

• הוסף לסימניות
התכוונתי לא לעיצוב גרפי עם צבעים וצורות, אלא יותר לטיפוגרפיה,
כלומר, לסידור ועימוד יפה של הטקסט עצמו בצורה נקייה ומקצועית,
כמו בדוגמה המצורפת.
צפה בקובץ המצורף 2101210

צפה בקובץ המצורף 2101211
זה מה שאני גם רוצה לעשות
באיזה תוכנה אפשר לעשות את זה?
זה נראה לי מעבר לWORD

• הוסף לסימניות
אני כן עצבתי קורות חיים- מאוד עדין באיזה אתר (אני לא זוכרת את שמו) עלה לי 40 ש"ח. זה היה שווה!!
קודם הם נותנים לך את התבנית המסודרת ואת מכניסה נתונים, העיצוב יצא עדין ונקי.
ועוד משהו.. פעם ראשונה שקבלתי מחמאה מ'איך עצבת יפה את הקורות חיים'.. הייתי בראיון והמראיין מאוד התלהב ושאל איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
אני כן עצבתי קורות חיים- מאוד עדין באיזה אתר (אני לא זוכרת את שמו) עלה לי 40 ש"ח. זה היה שווה!!
קודם הם נותנים לך את התבנית המסודרת ואת מכניסה נתונים, העיצוב יצא עדין ונקי.
ועוד משהו.. פעם ראשונה שקבלתי מחמאה מ'איך עצבת יפה את הקורות חיים'.. הייתי בראיון והמראיין מאוד התלהב ושאל איך עושים את זה.
זה מה שאני מחפשת
לא מוצאת אתרים כאלו
רואה תשלום שנתי
אם מישהי מכירה אני אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכאן עשיתי-
תכף אני יעלה את מה שעשיתי (רק אמחוק פרטים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה