כללי קורות חיים שעיצבתי

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!!!
כמה הערות-
הפרח למטה מיותר בהחלט (ועדיף שיהיה קצת לבן. לא קרה דבר.)
וכן, לא הדגשת מה הוא בעצם המקצוע שלך
ובמה אתה מחפש עבודה!!
ז"א- לא ברור לאיזה קהל יעד מיועדת המודעה שלך
אין דבר כזה לכתוב קורות חיים 'כלליים' לכל עבודה שמתאימה
יש לציין-
מחפש עבודה ב- תחומי ה_____________ וה ___________
או מעונין לעבוד בתחום ה______
וכדו' (אולי במקום שנותר למטה , מן סיכום להכל...............)

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני מחפש בכמה תחומים, אז את מציעה לעשות שאני ירשום את כולם,
או כל פעם ישנה בהתאם לשליחה של הקורות חיים?

• הוסף לסימניות
שתי האפשרויות אפשריות.

או לרשום רק את התחום המתבקש מהיעד הספציפי (וכמובן בגוף הקורות חיים לציין את שאר התחומים כגון : מחפש עבודה בתחומי הגרפיקה והפרסום. ובגוף הקורות חיים לציין: גישה מעולה לטכנאות מחשבים וידע נרחב ב.... וכדו' כי תמיד זה מהווה יתרון!!)

ואפשר גם לציין חיפוש עבודה בכמה תחומים יחד (לדוג ' מחפש עבודה בגרפיקה ופרסום/ תיכנות/.......)

למרות זאת, האופציה הראשונה כן טובה יותר כי זה מראה על התמקצעות ממש ולא חובבנות בשלל תחומים............

• הוסף לסימניות
הסתפתקתי באמת במה שכתבת בסוף...

מחכה לעוד תגובות....

• הוסף לסימניות
מקסים.
הציק לי משהו ביישור של האייקונים בימין. הייתי מנסה לעשות ריווח שווה ביניהם ולפי זה לסדר את המלל.
דבר נוסף שקפץ לי בעין זה היה ה"קורות חיים" בצד שמאל, לא יודעת להגדיר בדיוק מה, אולי להקטין מעט את הכתב.
ודבר אחרון והכי חשוב- הייתי מוותרת על הפרח (כמו שכבר המליצו) ובמקומו מוסיפה על השטח הריק, בכתב קטן, מלל רציף נרחב יותר עם טיפוגרפיה מתאימה.- מחולקת ל2/ מדורגת וכהנה.
אהבתי את האייקונים!

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי, מסודר,
מתומצת ובסגנון מעניין.

לטעמי מאד מושך את העין.
התחלה מעולה!

נראה לי שכדאי לשפר:

א. הפרח מיותר בהחלט-
זה יהיה הרבה יותר נקי ומקצועי בלעדיו...
ב. אולי לעשות את האיקונים יותר מופשטים ו"איקוניים", ופחות צבעוניים זה יוסיף הרבה לתחושה המקצועית. וכן את העיגולים של האיקונים ללא מעבר, זה נראה כאילו יש רק חצי עיגול וזה מציק בעין.
ג. ב"פרטים אישים" מומלץ ממש לוותר על נולדתי ב... בתאריך וכו',
את הגיל כבר כתבת למעלה, וזה מרגיש כמו התחלה של "אלבום לידה" (זה נראה שהמשך המתבקש הוא: "נולדתי ב... במשקל... כבר מהבכי הראשון ראו כלם שאני כשרוני... בלה בלה בלה..." ;)) תכלס מעבר לגיל שלך את אפחד לא מעניין בדיוק באיזה תאריך יהיה לך יומולדת... וזה מוריד את כל הערך של המקצועיות שהקו הכללי משדר.
אם הקורות חיים שלך היו עמוסי מלל וזה היה נבלע, ניחא, אבל הקו"ח האלו כ"כ מתומצתים שזה ממש בולט שזה לא שיך...

ולסיום-
אחולי הצלחה וס"ד במציאת מקום עבודה!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה למי שהאיר והעיר לי,
בהתאם לתגובותיכם שיפרתי את הקורות חייים,
איך עכשיו?
צפה בקובץ המצורף 230250

קבצים מצורפים

• קורות חיים.pdf
    KB 370.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה, נקי
חסר מקומות לימוד וניסיון תעסוקתי,
המשפטים למטה צריכים ניסוח מחדש

• הוסף לסימניות
יפה ביותר!

מיותר לכתוב בכותרת גיל ומגורים ומיד בשורה ראשונה שוב.
יש לכתוב תאריך לידה חודש ושנה לועזיים!
"עיצוב גראפי" הייתי מורידה את הא'.
מקומות לימוד?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1547310:
יפה, נקי
חסר מקומות לימוד וניסיון תעסוקתי,
המשפטים למטה צריכים ניסוח מחדש

אתה מוזמן לבא ולתת לי ניסוח...:)

• הוסף לסימניות
בקו"ח כותבים רק בשם הפועל. ראיתי שתיקנת בחלק, אבל בכישורים כדאי לשנות ל: אחריות, נקיון וסדר וכו'... ולא אחראי, נקי ומסודר וכו'...

אם יש לך כוח לשנות עוד. כדאי להחליף את האייקונים לאייקונים יותר עדכניים וכן להחליף את הצבעים. לא חובה. אבל לענ"ד מומלץ.

בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
עוד הערה חשובה: בימינו לא מקובל לכתוב גיל, מצב משפחתי וכו'. זה עלול לצמצם לך אפשרויות מכל מיני סיבות של מעסיקים.
מה שהכי חשוב: שם + שם משפחה, טל נייח, טל נייד, דוא"ל, כתובת מגורים.

וכן, בכותרת תכתוב: שם שלך - מעצב גרפי. כרגע - שתי הנתונים האלו לא מספיק קשורים אחד לשני ולא מספיק מאוחדים.

חשוב לכתוב מקומות לימוד ותעודות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה