כללי קורות חיים

• הוסף לסימניות
מי יכול לייעץ/לעזור בכתיבת קורות חיים?
תודות מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
דוגמא

קבצים מצורפים

• נסיון0000000.doc
    KB 28.5 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
חפש בגוגל תמצא המון המון חומר בנושא.
כללים של עשה ולא תעשה (מבנה, סדר השנים, קדימויות, הדגשות ועוד)
וכלים אוטומטיים חינמיים לכתיבת קורות חיים.

יש גם מומחים שזה פרנסתם, הם מראיינים אותך טלפונית וכותבים עבורך את הקו"ח בצורה מקצועית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;556844:

לא הייתי ממליץ על הדוגמא הספציפית, לדעתי המראה הראשוני של הקורות חיים עלול להשפיע גם על דחיית המעומד, ולכן כדאי יותר להשקיע בסדר של הפרטים.

מצ"ב דוגמא נוספת

קבצים מצורפים

• קורות חיים דוגמא.doc
    KB 29.5 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י miller;556908:
לא הייתי ממליץ על הדוגמא הספציפית, לדעתי המראה הראשוני של הקורות חיים עלול להשפיע גם על דחיית המעומד, ולכן כדאי יותר להשקיע בסדר של הפרטים.

מצ"ב דוגמא נוספת

מנסיון זה לא משנה הרבה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;557028:
מנסיון זה לא משנה הרבה,

זה תלוי לאיזה משרה? כמה מתמודדים? אם הקו"ח הם המזמנים לראיון או אקט רשמי אחרי הראיון? ועוד כהנה וכהנה...

יש משרות שברגע שהם מתפרסמות מגיעות אליהם מאות קו"ח , יש מקומות שמשתמשים בתוכנה שסורקת את הקו"ח ובוחרת מתוך כל הקו"ח רק בודדים.

יש המון תבניות לקו"ח באינטרנט, וגם בתוך הוורד (ב2007 "מסמך חדש" -> תבניות online -> קורות חיים-> לדפדף - יש מבחר גדול של תבניות).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;557028:
מנסיון זה לא משנה הרבה,

אין לי מושג מה הניסיון שלך, אבל במקום עבודתי ראיתי מאות ואולי אלפים של קורות חיים במהלך השנים. לדעתי המראה הראשוני מאוד השפיע.

כמובן שצריכים סייעתא דשמיא כמו בכל דבר, אבל יש חובת השתדלות שצריכים לעשות משהו בעצמנו.

לפני כמה שנים התקבלתי למקום עבודה בזכות קורות חיים ששלחתי דווקא בכתב יד, כי לא היה לי מחשב נגיש באותו זמן, ורציתי לשלוח קו"ח, אז עשיתי השתדלות מינימאלית והקב"ה עזר. אבל אם היה לי אפשרות ברור שהייתי משתדל לעשות משהו יותר מכובד.

• הוסף לסימניות
מחלוקות הנסיונות - תיקו

• הוסף לסימניות
עזרה בקישור ב-pdf

האם מישהו יכול לעזור, ולהסביר איך עושים קישור במסמך pdf לכתובת מייל, וכן לתיק העבודות באינטרנט. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה