קורות עץ בקיר

• הוסף לסימניות
כהמשך לשאלה שלי באשכול הזה שקצת נבלעה, (https://www.prog.co.il/threads/חדר-שינה-קטן-מה-מומלץ.670285/)
אשמח לשמוע מעוד בעלות נסיון עם הדבר הזה, שמופיע הרבה בפינטרסט:
030bea961473ea4a5f2d0c8aeee35112.jpg
130e40ba5914c6fd766951ccac0cffb8.jpg

יותר פרטים- ממה זה עשוי,
צבעים,
עלות,
מי מתעסק עם זה,
וכדו'.
תודה!

• הוסף לסימניות
זה עץ עם חריצים, נקרא חיתוך CNC מאד הולך היום. כל נגריה תעשה את זה מנסיון שלי מתומחר אחרת בכל מקום עם הדלי מחירים של שמים וארץ.

• הוסף לסימניות
זה עץ עם חריצים, נקרא חיתוך CNC מאד הולך היום. כל נגריה תעשה את זה מנסיון שלי מתומחר אחרת בכל מקום עם הדלי מחירים של שמים וארץ.
סליחה על החפירה אבל עשית את זה אצלך באופן אישי?
יש מצב לתמונה מחדר במציאות?
ו---אם כבר יש לך נסיון אז אני אשמח שתמליצי לי איפה היה הכי זול....

• הוסף לסימניות
סליחה על החפירה אבל עשית את זה אצלך באופן אישי?
יש מצב לתמונה מחדר במציאות?
ו---אם כבר יש לך נסיון אז אני אשמח שתמליצי לי איפה היה הכי זול....
אני עושה בעז"ה כזה טכניקה אצלי במטבח. יש לי נסיון מחברות מטבחים שונות שתמחרו את זה בין 1000 ל10000...

• הוסף לסימניות
מוכרים היום כאלו מוכנים לא צריך נגרייה
אם את רוצה אעלה לך קישור

• הוסף לסימניות
אפשר להתפשר על קרמיקה המדמה את מראה הלייסטים האלו
לא ייראה ממש כך כי יראו חיתוכים של האריחים אבל מבחינת מחיר זה הבדל משמעותי ביותר
80-200 ש"ח למ"ר

• הוסף לסימניות
אפשר להתפשר על קרמיקה המדמה את מראה הלייסטים האלו
לא ייראה ממש כך כי יראו חיתוכים של האריחים אבל מבחינת מחיר זה הבדל משמעותי ביותר
80-200 ש"ח למ"ר
יש לך אולי תמונה של אריחים כאלה?

• הוסף לסימניות
מחיר ליחידה מוכנה של פולימר 12 ס"מ בגובה 2.8 עולה 120 שקל.
מברור של השבוע האחרון.

• הוסף לסימניות
עשיתי כזה ללקוחה במטבח-זה כרסום לייזר בעץ
יש אופציה של חיפוי קיר פולימרי של פרופילי שירן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה