כללי קורל- הקטנת תיבת טקסט עם המלל

• הוסף לסימניות
:eek:שלום רב לכולכם.
שאלה לי אליכם (קצת דחופה)
עיצבתי עטיפה לדיסק. את המלל סידרתי בתוך תיבות טקסט מקושרות.
עכשיו אני צריכה להעביר את העיצוב לקלטת- אני מעונינת להקטין את תיבות הטקסט ושהמלל יקטן בפורפורציה יחד עם התיבה.
איך אני עושה את זה??

• הוסף לסימניות
ולמי שלא יודע.
Alt+למשוך בצד.

• הוסף לסימניות
אפשר לפרט יותר? לא הצליח לי. תודה

• הוסף לסימניות
במקום להגדיל פשוט, אתה מגדיל עם לחיצה על אלט.

• הוסף לסימניות
רומינטגון אולי תסביר לנו איך עשית את זה כי אני מנסה את העצה של ונתנו וזה לא עובד זה רק מרחיב את תיבת הטקסט אבל הטקסט אני מוגדל או מוקטן ביחד

• הוסף לסימניות
גרירת הקצוות להגדלה עם לחיצת alt

zevUP מעניין שלא הצליח לך

• הוסף לסימניות
אני חושב שהסיבה שזה לא מצליח לחלק מהכותבים פה היא מפני שזה עובד רק אם מושכים ב"פינות" ולא בסמנים הצדדים.

• הוסף לסימניות
הסיבה לכך שזה לא הצליח עד עכשיו היא כמו שהזכיר נקי כפיים שצריך למשוך בקצוות ולא בצדדים

• הוסף לסימניות
צודק. לא הסברתי טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה