כללי קורל התחיל לעשות בעיות, מה עושים?

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עובד באיטיות לא נורמלית, כל התוכנות אחרות במחשב פועלים כסדרם בלי שום בעיה...
מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
פשוט, עוברים לאילוסטרייטור......:rolleyes:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מגיעים לאילוסטרטר?
כמה עולה סיפור כזה?
בהשוואה לקורל, למה בעצם אילוסטרטר יותר טוב?
אשמח לקבל הסברים.
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, היא הרבה יותר ידודותית לשאר התוכנות, בקלות את מיבאת קובץ פוטושופ ועובדת עליו במקביל
דבר שני, לא'דעת היא הרבה יותר נוחה וסימפטית....
ואגב, אני גם פעם הייתי רק 'קורלית' עד שמשהו הצליח לשכנע אותי 'רק' לנסות ומאז.... השבתי את נשמת קורל לבוראה.... ואימצתי לי את אילוס' במקומה....;)
בקיצור... שווה לנסות! ועוד יותר, מומלץ בחום!!!

• הוסף לסימניות
תודה להמלצה...
עכשיו קח אותי הלאה...
כמה זה עולה? יש אפשרות לתקופת נסיון חינם? ואיפה משיגים אותו?

• הוסף לסימניות
גם אצלי קורל עושה המון בעיות ובעיקר עם כיתוב, קבצים שלמים נמחקו לי.
בהחלט יש אפשרות לחודש נסיון חינם, תעשי חיפוש של ADOBE ILUSTRAITOR- לא בטוח שהאיות נכון, (או אילוסטרייטור להורדה.) ותגיעי לחברת אדובי שם צריך למוצא אופציה של קבלת חודש נסיון, גם אני ניסיתי לא מזמן ובנתיים נהנתי, אך לא קניתי עדיין...
המחיר בערך- כמה מאות דולרים , אם אני לא טועה... גם את זה אפשר לעשות חיפוש

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל לינק להורדה.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה