כללי קורל, יהלום של צלחת

• הוסף לסימניות
מודעה למכירה של צלחות קורל- מותג הצלחות האיכותי והיוקרתי
המודעה באה להציג את הצלחת כיהלום, לא נשרטת, ללא שברים, מבריקה, חזקה.

הקמפיין הוא בתקציב של חצי עמוד.
אשמח לחו"ד ולעצות לשיפור
צפה בקובץ המצורף 252237
תודה!

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 94.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה,
הקומפוזציה דרושה שיפור.

לדעתי עדיף לקחת חצי עמוד לגובה- יותר קל להתסדר עם זה מבחינה עיצובית, וגם יותר מושך את העין בעיתון.

הרעיון של השעון לא מספיק מובן, ולא מספיק קולע- כלומר עדיף ליצר הדמיה לטבעת שאז הצלחת היא היהלום המרכזי. (במחשבה שניה אולי ניסית באמת ליצור טבעת? בכל מקרה לא מספיק מובן הביצוע...)
הטיפוגרפיה בשמאל מתחרה עם הצלחת על המקום של המלך וזה מציק בעין מאווד.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה!

התכוונתי ליצור טבעת, וממש לא שעון
מחכה לתגובות נוספות, ע"מ לשפר ולהביא לתוצאה מושלמת

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערה בנוגע לקומפוזיציה
גם אני ממש לא הבנתי שזה טבעת, תהיתי לעצמי מה תפקידם של שני המלבנים בצדדים
והאגוטריפ קצת מוריד מהמקצועיות

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי שזו טבעת (הרעיון מהמם, הביצוע עדיין לא)

*יש לי גם בעיה עם ההקבלה ליהלום,
נכון שיהלום זה החומר החזק בטבע, אבל לא זה מה שעולה לנו אסוסציטיבית, הצלחות האילו לא נחשבות ליוקרתיות יותר מדי (תראי את סגנון העיצובים שלהן) ובהחלט הקטע שלהן זה חוזק, היהלום לוקח את זה לאלגנטי והן לא כאלו.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
לי אישית מפריע שהסמל באנגלית הוא לא באיכות מיטבית.

• הוסף לסימניות
מודה למגיבים
עזרתם לי מאד

אעלה עידכון

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה
לדעתי הכתובות צריכות להיות ברורות!!!! ולא בתוך חצי עיגול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה