כללי קורל 13

• הוסף לסימניות
קורל 13

מישהו התנסה בתוכנה בעבודה בפועל?
מה מצב הבאגים (הנוראים בקורל)?
שמעתי שהיא כבדה נורא ומקשה את העבודה. זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי את קורל 10,11.12 ותמיד אני חוזרת ל9
13 אני אפילו לא מנסה.

• הוסף לסימניות
חבל. באשכול של 'אילוסטרייטור' התפתח דיון על קורל עם הרבה פרטים מעניינים. צריך לבקש מהמנהלים שיעבירו לכאן את ההודעות הרלוונטיות ואז זה יהיה מושלם.

אני עבדתי עם קורל 6, 8, 9, ועכשיו 13. ה13 לא יותר גרוע מה9 ואולי קצת יותר טוב. כמובן שיותר משוכלל. בגירסא העברית של קורל 13 אומרים שאין כבר את הבאגים של העברית ואנגלית בפסקה אחת ושורה אחרונה בפסקה שבולטת ימינה ועוד כמה באגים.
לי עדיין אין את הקורל 13 בעברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסקיטו;40982:
13 אני אפילו לא מנסה.

נכון גם אני תמיד חזרתי לגירסה 9 היא באמת הכי טובה (אלא א"כ יתברר ש- 13 יותר טובה).

• הוסף לסימניות
אני עובדת על 10 וגם על 13 והייתי מאוד מרוצה מה13 יש לה יותר אופציות.

עשיתי בה הרבה עבודות והיא אפעם לא נפלה או נסגרה אפילו שעבדתי עם המון טקסט מה שקורל בדר"כ לא עומדת בעומס (לעומת פריהנד) שי אתה יכול לנסות את 13 תוריד ת'גרסת נסיון שלהם.

• הוסף לסימניות
תלוי, בטקסטים ה13 עדיף.
בעבודה עם עקומות ה9 עדיף

בכלליות אני עובד עם שניהם.

• הוסף לסימניות
ההעדפות שהכניסו לגירסה 13 הם מעל ומעבר.
Smart Fill ועוד..

• הוסף לסימניות
עובדת על 13 ומרוצה מאד. לא נופלת אף פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסקיטו;40982:
13 אני אפילו לא מנסה.

רק תנסי קורל 13, הגירסה בעברית, ותתחרטי למה לא ניסית להתקדם!

• הוסף לסימניות
יש לי גם כן קורל 13 ואני מאד מרוצה הן מבחינת העברית והן שאים בכלל נפילות והן מבחינת החידושים המענינים כדוגמת העתק והדבק מוורד עברית לקורל ועוד ועוד

• הוסף לסימניות
ונתנו, ניסיתי ולא נתחרטתי.

קארעל8 עדיין עובד אצלי כל היום...

אם כי מזמן לזמן אני משתמש גם בקארעל 13.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע על מה אתה עובד במשך היום,
אבל יש חידושים לרוב!

• הוסף לסימניות
גם אני עובד על השמונה. מספיקה לי בהחלט לכל עבודותיי.

Cgk - אני לא מבין מה שאתה כותב, גם בקורל 8 אתה יכול לעשות העתק והדבק מוורד.

• הוסף לסימניות
העתק הדבק עם העיצוב, והטבלאות וכו'?

• הוסף לסימניות
בדוקא שמת את המילה "אבא" שנקראת משני צדדים.....
או שהאותיות אינן מתהפכות מימין לשמאל?

• הוסף לסימניות
פשש...

• הוסף לסימניות
איך זה האופיס 2007? לא מסתחרר הראש מלחפש איפה נמצא כל דבר?

• הוסף לסימניות
האופיס 2007 הרבה יותר פשוט ונוח מהקודמים אתה מוצא את כל הדברים תוך שניה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה