כללי קורל 9

• הוסף לסימניות
שלום!

יש היכן להשיג את התוכנה קורל 9?
מישהו יודע?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1205958:
שלום!

יש היכן להשיג את התוכנה קורל 9?
מישהו יודע?
תודה!
למיטב ידיעתי. הגירסה כבר לא זמינה לרכישה.
הגירסה העכשווית היא X6

• הוסף לסימניות
לא זמינה?
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש לי מלאי אדיר של קבצים שהכנתי בתוכנה זו.
בחלוף השנים השתדרגתי לתוכנות מתקדמות יותר אך כעת אייני מצליחה לפתוח אותם בתוכנות אחרות .
הם נפתחות לי ללא המלל או כשהמלל הוא כעין ריבועים ללא יכולת לשנות
ברגע שאני משנה נסגרת התוכנה.
ניסיתי קורל, אילוסטרייטור.

אם יש פיתרון אחר אשמח לשמוע.
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי היתה אותה בעיה כשעברתי מ- 8 ל- 14, אבל אין ברירה. חודש של עבודה מאומצת בהמרת הקבצים החשובים והקלדה מחדש (או תנסי קונברט לעקומות) וממשיכים הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1212724:
גם לי היתה אותה בעיה כשעברתי מ- 8 ל- 14, אבל אין ברירה. חודש של עבודה מאומצת בהמרת הקבצים החשובים והקלדה מחדש (או תנסי קונברט לעקומות) וממשיכים הלאה.

חודש? גם לא שנה...
ואם יש תיקוני הקלדה? זה כמויות של חומר...

אין להשיג אותה בכלל?

יש לי דיסק ישן ובה תיקיות התוכנה כפי שהורדתי מהמחשב לאחר ההתקנה.- זה עוזר בכלל?

• הוסף לסימניות
כשפותחים בקורל X6 קבצים מגרסאות קודמות יותר, יופיע למעלה סרגל שכתוב
update text

תלחצי על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1213394:
כשפותחים בקורל X6 קבצים מגרסאות קודמות יותר, יופיע למעלה סרגל שכתוב
update text

תלחצי על זה

תודה, אני אנסה...

• הוסף לסימניות
רוצה להעלות קובץ אחד, או לשלוח למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
באמת תודה רבה.

אבל לא יעזור לי רק אחד ולהטריח את כבודכם... זה לא לכבודי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה