כללי קורל X4

• הוסף לסימניות
ואני 8-9 ואני כנראה לא אחליף אותם בעתיד הקרוב. אני חייבת להם מידי הרבה הכרת הטוב!

• הוסף לסימניות
בינתיים אני רק מתלהב מה:
POWER TRACE
זה נראה חזק מאוד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
artstar<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_65440", true); </SCRIPT> מזה הקישורים שהבאת? להורדת גרסת ניסיון?

• הוסף לסימניות
כנראה שלא...

• הוסף לסימניות
היה לי נסיון מאד לא נחמד עם קורל 12 ואז החלטתי שכשאמצא משהו שקורל 9 לא מספק נעבור הלאה בנתיים זה עוד לא קרה אדרבה שמשהו יעלה משהו שלא נצליח להוציא מקורל 9 (וכאשר מיומנים היטב זה גם לא אורך הרבה זמן אז אל תביאו זאת כתגובה)

• הוסף לסימניות
עד שאני מתחיל לחשוב על לעבור לקורל X3
שבדרך אגב קיבלתי על זה המלצות רבות
אז אני פותח את הפורום ורואה שיש כבר קורל 4:eek:

• הוסף לסימניות
MIRI, כמובן שאפשר לעשות הכל. גם עם פיינט אפשר לעשות הכל. אבל גם בעבודות שלך, העבודה הראשונה לקח יותר זמן ויצא פחות יפה, ועכשיו זה הרבה יותר טיפה, ולוקח הרבה פחות זמן. אותו דבר עם קורל, היה אפשר אולי כבר לעשות עם 9 דברים טובים, אבל עם ה13 אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות והרבה יותר מהר.

המילוי החכם, הבחירה החופשית, ועוד עשרות ואפילו מאות דברים חדשים עושים את ההבדל.

• הוסף לסימניות
ואיך הוא עם באגים סגירה לדפוס? ה11 וה12 לא היו טובים.

• הוסף לסימניות
הוא בסדר גמור בסגירה לדפוס, עברית ואנגלית מסודר, מעתיק מורד לקורל עברית ואנגלית עם הגדרות גופן ופיסקה, לא קרס בינתיים (ה14, כבר ארבע שעות על המחשב :))

• הוסף לסימניות
כמה זמן אתה עם התוכנה הזו?

• הוסף לסימניות
עם 13 מיומיים אחרי שזה יצא, עם 14 מהיום.
וסתם בקורל אני מגירסה 4, שלא הבנתי עוד כלום, התחלתי יותר רציני על ה8 אח"כ עברתי ל9 - 10 - 11 -12 - 13 ועכשיו 14

• הוסף לסימניות
:)
13 ממש טוב במיוחד עם טקסט מה שלא קורה ב9-8-10
מעניין לנסות את 14.
למה כותבים באפור?לא רואים כלום :)

• הוסף לסימניות
בגירסא 8 הי' ת"מ אמיתי, דהיינו להכניס אביקט ת"מ ולסובבו בתוך קורל ולשנות האורות וכדו' בערך כמו שעשו לפוטושופ בגירסת CS3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;65468:
יש לי גירסה 2 בשבילכם? מישהו רוצה?

אני מעוניין לנסות, אפשר לך להעלות? בכלל, זה עדיין עובד על גירסת הנוכחי של חלונות?

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
איפה נעלמו הקישורים לרפידשר להורדת קורל 14

אולי היתה פריצה לאתר בלילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה