- הוסף לסימניות
כשכבר אין מה לעשות בבידוד
אני לא חושב שהבדיחות כוונו כלל לפגוע בכבודו של הרב'הארבעת המגיבים האחרונים (למעט השני),
תיכף תצטרכו ליסוע לקברו להתנצל על הפגיעה בכבודו (היום זה קצת בעייתי לטוס).
בקיצור: יש דברים שעליהם לא מתלוצצים ב-ר-ו-ר-?
נ.ב. אני לא נמנה על חסידי חב"ד.
ידעתי שאני תמיד בעמדת מיעוט...ארבעת המגיבים האחרונים (למעט השני),
אז תכתוב משהו בסגנון על ר' חיים.אני לא חושב שהבדיחות כוונו כלל לפגוע בכבודו של הרב'ה
שכחת להדגיש שאתה לא...אז תכתוב משהו בסגנון על ר' חיים.
אשמח להתעדכן בתגובות.
לא באתי להתפלמס, אלא לצאת ידי חובתי למחות על כבוד ת"ח.שכחת להדגיש שאתה לא...
הפגיעה היא לא בכבודו, אלא בכבוד אלו המאמינים שהוא עדיין חי, ונמצא ב770. ואם צריך להתנצל, זה בפניהם ולא בפניו.ארבעת המגיבים האחרונים (למעט השני),
בדיוק!הפגיעה היא לא בכבודו, אלא בכבוד אלו המאמינים שהוא עדיין חי, ונמצא ב770. ואם צריך להתנצל, זה בפניהם ולא בפניו.
הפגיעה היא לא בכבודו, אלא בכבוד אלו המאמינים שהוא עדיין חי, ונמצא ב770. ואם צריך להתנצל, זה בפניהם ולא בפניו.
מה הקאצ'?הצפרדע גרסת 2020
(הסרטון ארוך יותר אך לא הצלחתי להעלות אותו...אז חתכתי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים