הידיעה הזו עדיין נמצאת בעדכונים קורונה 7 - ענייני בלבד...עתירה לבג"ץ לחייב את הרבנות הראשית לעבר את חדש אדר תש"פ . טוב הייתי בטוח שאני הראשון אך טעיתי סליחה מכולם
רק חבל שזה באשכול הבדיחות...חזק!!!!!
למה?
קורונה נותנת לנו חיים של אמת!!!
הנה ראו מה קורה סביבנו...
הנה השבת הולכים תושבי ישראל לשבות שבת שלימה !
אין חילולי שבת בפרהספיה.
אין שום דבר בחוץ ויש עוד יותר ויותר מתחזקים.
חוזרים בתשובה ואומרים 'יש אלוקים'
אז מי אמר שאין טעם לחיים?
יש ועוד איך- איכות חיים!!!
השאלה אם גם ציור...ע"ז נאמר 'תמונה אחת = אלף מילים'...
אופסססס.ומה הוא מנסה להרויח בעיבור השנה?
ומה הוא מנסה להרויח בעיבור השנה?
או שכן או ש...חיפוש בגוגל בעוד שנה שנתיים ישלח אותך לרשימת המאושפזים באברבנאל, קומה -2.
עצם העתירה הראשונה כבר מוכיחה על פסיכופטיות קלה.
כבר מזמן אמרתי לחייב את הרבנות להחזיר את הזמן לחודש טבת, בכדי להתכונן היטב לקורונה, אבל עכשיו אין לי מי שילך לרבנות להגיש מסמך...עתירה לבג"ץ לחייב את הרבנות הראשית לעבר את חדש אדר תש"פ . טוב הייתי בטוח שאני הראשון אך טעיתי סליחה מכולםצפה בקובץ המצורף 625300
זה לא הפעם הראשונה שבנקאי מסתכל לי בפרצוף ומחביא איזה חיוך מסתורי.כך נראה בנקאי, בארץ ישראל תש"פ...
צפה בקובץ המצורף 625382
המיקרופון בידיךלא מנוסח טוב
התירוצים לסל וחסל:המיקרופון בידיך
ומגבונים על המדף מאחוריש לו ניירות ערך על השולחן!
נייר טואלט...
אחרי הכל בנקאי...ומגבונים על המדף מאחור
פשוט עשיר הבחור![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים