קורונה קורנים מאושר :)

מצב
הנושא נעול.
מישהו שאל ביום שישי:
אם אני מתפלל לבד בבית אז ברור שלא יתחילו בלעדי... :eek:
אז איך בדיוק אני אגיע למוסף? :p

תראו מה קורה?
מה הקורונה מצליחה להוציא מאיתנו?
לא חבל?
בואו נתחיל לעשות שיעורי יהדות, תורה , הלכות....
יאלה אין לי כבר כוח אני שולחת אותם ללמד הגדולים את הקטנים ונס שיש דיסקי שמע לפסח וחוברות בזול לתעסוקה וכמובן קירות לנקות
והרבה מים בברזים

קבצים מצורפים

• אמא-1_1.mp3
    KB 364 · צפיות: 317
טירוף באיראן: ההמון מסתער על שער של ’קדוש’ כדי ללקק אותו - לא תאמינו מדוע
איראן: המון שעלה לרגל לקברו של אימאם בערים משהד וקום, עקר שער ופירק את הקבר של האימאם כדי ללקק את אבניו, מתוך אמונה שמעשה זה 'ירפא את הקורונה'

על רקע בהלת הקורונה שהמיתה 988 בני אדם עד כה, מתוכם 135 רק ביממה האחרונה - פורסם בימים האחרונים סרטון ובו המון של אלפי בני אדם פושט על אתר קבורה של 'קדוש' מוסלמי בעיר משהד ובעיר קום.

כידוע, עד כה נדבקו במדינה למעלה מ-16,000 בני אדם בנגיף הקורונה, כך על פי נתונים שפרסמו בכירים במשטר האיראני.

מנגד, גורמים אחרים מדווחים כי מספר הנפגעים שדווח לתקשורת קטן בהרבה ממספר הנפגעים האמיתי, וכי השלטון מסתיר מהציבור את האמת בנוגע למימדי הנזק שהנגיף זורע במדינה.

איך מתמודד העם עם המידע הזה? בדרך הזויה, אך אמיתית: על פי הדיווחים באתר החדשות NBCnews, ההמון שעלה לרגל לקברו של האימאם במשהד, מאמין כי ליקוק השער והקבר של האתרים המקודשים להם - מגן מפני הקורונה. על פי אמונה זו, אלפים פשטו על קבר האימאם - ששמו הוא עלי א-רידא, והחלו לפרק אותו כאחוזי אמוק.

את האבנים, כך הסבירו לשוטרים שהוזעקו למקום בשל ההמולה שנוצרה - רצו המאמינים לקחת לביתם, כדי ללקק אותם שם.
בזה אחר זה עלו לרשתות החברתיות באיראן סרטונים של מתפללים, שבהם הם נראים כשהם מנשקים ומלקקים את אבני הקבר והשער שלו - מבלי לחשוש לנגיף הקורונה שתוקף את המדינה שלהם.

בניסיון למנוע מהמתפללים את הפאניקה - הממשלה לא נעלה את קום - העיר המוסלמית השיעית שזוהתה על ידי הרשויות כמרכז ההדבקה, אך הטילה מגבלות רחבות כמו מגבלות על מי שמותר לו להיכנס למתחם הקבר, ומי שיכול רק לעמוד מחוץ לגדר.

תחילה עלה רעיון לסגור את המקום כליל כדי למנוע התערבבות של נשאי הקורונה עם אנשים בריאים, אך אנשי דת שיעים נלחמו על כך והצליחו למנוע מהרשויות לסגור את המקום שממנו, כך הם מאמינים, יגיע הריפוי לקורונה עבור המתפללים.

שוטרים ניסו להדוף את המתפללים ולהרחיק אותם מהקבר בתואנה שנגיף הקורונה מהווה סכנת מוות - אך הללו סירבו להקשיב, והמשיכו להתנפל על הקבר ועל השער כדי להמשיך במנהג המוזר.

"יש אנשים שאומרים שהמנהג הזה מפיץ את נגיף הקורונה, אז אני כאן כדי ללקק את הקבר ולהידבק בקורונה", אומר המתפלל שבתמונה בסרטון, ומדגים כיצד הוא מלקק את השער. "ככה אני מעביר את הנגיף".

מתפלל אחר הצטרף לדבריו ואמר: "אני מלקק את זה, ולא אכפת לי מה יקרה. אני לא מפחד מנגיף הקורונה", סיכם והמשיך ללקק את השער.

התיעוד מצורף. פשוט הזוי
www.jumbomail.me

JumboMail - My shared files - איראן
Click here to view and download these shared files from JumboMail.me
www.jumbomail.me
www.jumbomail.me

קרדיט: אתר הדיברות

למנויי נטפרי, קישור נוסף שצריך להוריד ממנו את כל סימוני ה-$$

נערך לאחרונה ב:
יש מצב לקבל כקובץ באישי למייל? כי נטפרי לא נותן לצפות
חבל?

בהזדמנות זו אשאל כיצד פותחים אשכול ? יש לי נוא מעניין אך אני לא יודעת כיצד פותחים.
אשמח לקבל הדרכה מפורטת כיצד עושים זאת
לילה טוב

מיזם המרפסות

ממחר בשעה 6 בבוקר יוצאים למרפסת לראות את הזריחה
בשעה 7 יוצאים למרפסת לאוורר מצעים
8 בבוקר יוצאים למרפסת למחוא כפיים לחולים שהבריאו
בשעה 9 יוצאים למרפסת למחוא כפיים לפקחי הבידוד
בשעה 10:00 יוצאים למרפסת לראות אם יש אנשים ברחוב
בשעה 11 יוצאים למרפסת לנשום אוויר
בשעה 12 יוצאים למרפסת לראות מי במרפסת
בשעה 13 יוצאים למרפסת למחוא כפיים לאינטרנט
בשעה 14 יוצאים למרפסת למחוא כפיים לסבא וסבתא
בשעה 15 יוצאים למרפסת למחוא כפיים לרמי לוי
בשעה 17:00 יוצאים למרפסת למחוא כפיים למרססי הרחובות
בשעה 18 יוצאים למרפסת לראות את השקיעה
בשעה 19 יוצאים למרפסת לומר ״שמע ישראל״
בשעה 20:00 יוצאים להודות למרססי הרחובות
בשעה 20:00 יוצאים למרפסת להודות לקלונקס וציפרלקס
בשעה 21:00 יוצאים למרפסת למחוא כפיים לשם שמיים
בשעה 22:00 יוצאים למרפסת להודות שלא נגמר הנייר טואלט
בשעה 23:00 יוצאים למרפסת סתם לצלם
בשעה 24:00 יוצאים למרפסת להודות לעצמנו שלא קפצנו מהמרפסת

לקרנן. התקרננו. מתקרננים. נתקרנן. לקרנן. מקרננים. יקררנו.
Screenshot_2020-03-21-22-40-20-01.jpeg

אל תשכחו 'לקרנן' את זה...:)

לא הבנתי. זה היה עטלף או נחש???
שמעתי שהארוחה היתה בכלל נחש אלא שהנחש אכל עטלף..
ברצינות אני מדבר.
זה היה בכלל פנגולין.
בשוק של ווהאן עומדים בצפיפות כלובי חיות רבים (וכולם מוצעים כתבשיל...)
והוירוס כנראה עבר בין החיות ועבר מוטציות.

כמובן
הכל היום בדיגיטל
אולי הגיע הזמן לעשות אלבום קורונה
במלחמת עופרת יצוקה יצרתי יחד עם הילדים אלבות זיכרון
בכל פעם שעשינו דבר נחמד/מצחיק צילמנו ויצרנו אלבום
פיתחנו
עיצבנו
יצרנו
ועוד יום התמלא
כמו כן מי שרוצה לעשות כסך בעוד כמה שנים
שווה לכתוב יומן קורונה זה יהיה שווה המון כסף [כמו יומן ורשא וכדו']
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה