קורונה קורנים מאושר :)

מצב
הנושא נעול.
אני כבר לא יודעת עם לצחוק או יותר לבכות המ,צב מזעזע , היום אני ממש משתדלת גם לצחוק לשמוע שירים שמחים אבל בעיקר להגיד תהילים להיתחזק לחשוב מה לא הייתי בסדר מה צריך לתקן הלוואי שהיה פו פורום התחזקות (אולי יש )ויהיו כאלה שיגידו שתמיד יהיה אחת שתגיד את זה... ובאמת אני אותה אחת,אחרי ששמעתי שבאר''הב המצב עגום ממש ויהודים רבים מתקשרים לישראל לבקש שיפללו עליהם אחד כזה אני מכירה חברים שלנו (עשירים) שהבן התקשר לבכות ..... כדאי שנתאפס ונכנס לרצינות,לא חלמנו שעשירים כאלה בניו יורק יגיעו אף הם לכזה מצב............................:( חברים החיים לא פיקניק.

נערך לאחרונה ב:
אני כבר לא צוחקת המצב מזעזע גם אלו שאמרו שצריך לצחוק היום אני ממש משתדלת במקום לצחוק ולהיתכתב להגיד תהילים להיתחזק לחשוב מה לא הייתי בסדר מה צריך לתקן הלוואי שהיה פו פורום התחזקות (אולי יש )ויהיו כאלה שיגידו שתמיד יהיה אחת שתגיד את זה... ובאמת אני אותה אחת,אחרי ששמעתי שבאר''הב המצב עגום ממש ויהודים רבים מתקשרים לישראל לבקש שיפללו עליהם אחד כזה אני מכירה חברים שלנו (עשירים) שהבן התקשר לבכות ..... כדאי שנתאפס ונכנס לרצינות,לא חלמנו שעשירים כאלה יגיעו אף הם לכזה מצב............................:( חברים החיים לא פיקניק.

כל מילה...!!!!
קלעת לנקודה האמיתית והכואבת,
אולי באמת תפתחי כאן פורום כזה שיחזק את כולנו

גם לי יש משפחה בארה"ב, אחד במצב קשה.

אני מתפללת, אבל להיכנס לדיכאון? אני לא חושבת שזו המטרה, ו-כן, זו לא הוללות או קלות ראש, מדובר פה על לתת קצת שמחה ליהודים חרדים (מלש' חרדה) במקום להיכנס לדיכאון או למצבים נפשיים אחרים.
מה נטפלתם לאשכול הזה?
חפשו לכם אשכול אחר.

מותר לנו לשמוח, מותר לנו לחייך, שום דבר טוב לא יצא מזה שנסובב עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים
ולכו לעורר פורומים אחרים

זה לא קשור זה כמו שחולה סרטן תתחילו לעשות חרוזים או צחוק מהמחלה נו נראה אותכם ,כדאי לכתוב מאמרים או בדיחות זה יותר הגיוני כי לבנתיים אנשים מתים!!!!! ומה יש לצחוק על הקורונה ??? מה קורנים מאושר בזה? תכתבו סיפורי השגחה פרטית זה יותר טוב לנפש סיפורי אמונה וביטחון ,מה ייתן לי בדיחות על קופסאות שימורים או על סינים??? תנו אמונה בטחון בד' סיפורים שמחים. (בבתי חולים באים מנגנים לחולים ,להבדיל, שרים להם ומשמחים אותם ככה צריכה להיות ההרגשה הכללית,נעימה מקלה מרגיעה.)
ולא כדאי להיות העמלק שמקרר את האמבטיה,כי ברגע שזה מגיע אלינו ממש אז אנחנו תופסים את זה!!!!!!!!!!!!!(

נערך לאחרונה ב:
גם לי יש משפחה בארה"ב, אחד במצב קשה.

אני מתפללת, אבל להיכנס לדיכאון? אני לא חושבת שזו המטרה, ו-כן, זו לא הוללות או קלות ראש, מדובר פה על לתת קצת שמחה ליהודים חרדים (מלש' חרדה) במקום להיכנס לדיכאון או למצבים נפשיים אחרים.
מה נטפלתם לאשכול הזה?
חפשו לכם אשכול אחר.

מותר לנו לשמוח, מותר לנו לחייך, שום דבר טוב לא יצא מזה שנסובב עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים
ולכו לעורר פורומים אחרים

אין צורך להכנס לדיכאון.ולא חושבת שזו הכוונה בהודעה הקודמת.
אלא פשוט לקחת את זה לכיוון של התחזקות. שיעזור לכולנו גם בהשתדלות וגם בהרגשה.
אפשר למצוא את האיזון הטוב והבריא.
ואכן עדיף באשכול נפרד.

אתם צודקים במה שאתם אומרים
רק יש פה אנשים שמתמודדים יום ועוד יום ועוד יום עם ילדים בבית וצריך גם קצת מצב רוח בכל התקופה הזאת
ואפשר לפתוח עוד אשכול או שיש כבר פתוחים לסיפוי השגחה וכל ייכנס לאן שהוא רוצה
אבל בהחלט צריך גם להיות במצב רוח בימים האלה

נכון
אין צורך להכנס לדיכאון.ולא חושבת שזו הכוונה בהודעה הקודמת.
אלא פשוט לקחת את זה לכיוון של התחזקות. שיעזור לכולנו גם בהשתדלות וגם בהרגשה.
אפשר למצוא את האיזון הטוב והבריא.
ואכן עדיף באשכול נפרד.
נכון ,לא דיכאון אלא הגיון!

אצלנו בבית האווירה מאד חזקה, מבינים שלא מדובר בעוד תקופה... אלא בתקופה שהקב"ה קורא לנו,
אבל זה לא מוריד כי הוא זה מהצורך לחייך, לצחוק,
להשתחרר
כי אחרת אני מאבדת את זה לגמרי.

שכל אחד יתמודד איך שבא לו ואיך שנכון לו
אחד מתחזק מסיפורי השגחה פרטית
אחד ממאמרי אמונה
ואחד מבדיחות על הקורונה

לא מתאים לכם, לכו למקום אחר
ובואו-זה האשכול היחידי שנשאר ללא בלאגנים
כבדו אותו

אני בעד מוזיקה שמחה אבל מה שהפריע לי זה הקורנים מאושר או צחוק מקורונה דווקא אני שמתי שירים מקפיצים בבית על ווליום !

image (3).png

אצלנו בבית האווירה מאד חזקה, מבינים שלא מדובר בעוד תקופה... אלא בתקופה שהקב"ה קורא לנו,
אבל זה לא מוריד כי הוא זה מהצורך לחייך, לצחוק,
להשתחרר
כי אחרת אני מאבדת את זה לגמרי.
הבנת אותי ואני שמחה.

סתם לשם הדוגמא אחותי מתמודדת לבדה עם 3 קטנטנים בלי לצאת מהבית
כל יום היא מתקשרת אלי כדי לשמוע עוד דברים מצחיקים
כי בלי זה היא היתה נכנסת לדיכאון, לדבריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה