מידע שימושי קורנפלור וקמח תפו"א זה אותו הדבר?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שבפשטידת בצל וכד' לא מומלץ להחליף מקמח תפו"א לקורנפלור.
להסמיך מרק: קורנפלור- טוב,
לפנקייק / וופל בלגי: קורנפלור
עוגות: קמח תפו"א בד"כ טוב (עם קורנפלור לא הצלחתי עדיין לבדוק)

לי נראה שכך:
בקורנפלור יש משהו יותר מקשה
ובקמח תפו"א יש יותר טעם

תקנו אותי אם אני טועה , בדיוק מנסה לפענח...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא אותו דבר
אבל מחליפה בלי בעיות

• הוסף לסימניות
עֲמִילָן תִּירָס (קרוי גם קוֹרְנְפְלוֹר) הוא עמילן המופק מגרעין נבט התירס (Cereal Germ), ... עמילן זה משמש לבישול, אפייה, הסמכת בלילות ורטבים, ייצור סירופ תירס
ויקי

• הוסף לסימניות
ממה שניסינו אצלנו, קמח תפו"א מייבש את העוגות והופך אותן לדחוסות וכבדות.
גם בבלינצס וקרפ צרפתי, הוא פחות מתאים.
הקורנפלור מקליל ומאוורר אותם, הקמח תפו"א מייבש.

עריכה - הכוונה לעוגות ללא גלוטן שבהן כמות הקמח משמעותית. אולי בעוגת גבינה עם 3 כפות קמח, זה לא יורגש.

• הוסף לסימניות
שניהם עמילנים!!!!
או של תירס או תפו''א
אפשר להחליף בינהם ברוב הדברים והמתכונים.
אך כפי שנכתב- לקורנפלור יש טעם חזק יותר.

• הוסף לסימניות
לא באה לבטל חלילה מה שכתבו ידעניות ממני,
אבל בד"כ ניתן להחלפה
ההבדל לא כ"כ משמעותי

• הוסף לסימניות
שפיות שבנינו האם בעוגיות אלפחורס ההבדל משמועתי ?

• הוסף לסימניות
בקרם פטיסייר אפשר להחליף קורנפלור בקמח תפו"א?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי הבדל משמעותי גם ב3 כפות בעוגת גבינה, קמח קורנפלור הרבה יותר טעים, ואני לא איזה קונדיטורית.... גם בסופלה ההבדל גדול לרעת הקמח תפו''א.

בהסמכה אין הבדל גדול רק חשוב לדעת שאת מידת ההסמכה ניתן לראות רק בהרתחה, ולא כשהנוזל קר.

• הוסף לסימניות
אני גם ראיתי הבדל בעוגות גבינה
קורנפלור הרבה יותר אוורירי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה