מאמרים קורסים ביודמי בתחום UX UI שפתוחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
נתקלת בקורס ב-Udemy שפתוח בנטפרי? (בתחום UX UI כמובן)
שתפי כאן!

• הוסף לסימניות
יודמי לא פתוח בנטפרי.
אפשר להכנס לאתר ולראות תוכן כתוב, אבל בלתי אפשרי לצפות בסרטונים (מלבד מעט סרטונים ברי מזל)
ווודאי שאי אפשר ללמוד קורסים.

אא"כ משהו השתנה בשנה האחרונה.

• הוסף לסימניות
נטפרי טענו שיש מבחר קורסים שפתוחים
אז אני מבינה שמדובר על בודדים ממש, חבל :(

• הוסף לסימניות
מאוד קל לבדוק את זה.
חפשי קורס UX UI ביודמי ותבקשי ממנוטפרים לבדוק אם יש להם גישה לשיעורים החינמיים.

זה עדיין לא וודאי ב100%
כי יש הצפנה גבוהה מאוד לקורסים ביודמי, וסרטונים שנבדקו ואושרו בעבר בנטפרי בתוך הקורס - לא עובדים.
תבדקי אם נטפרי טיפלו בזה

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי שנתי, כל הקורסים ביודמי זמינים לי
ניסיתי עשרות קורסים לשלוח לבדיקה, אבל הפורמט לא נתמך בנטפרי
ממש מבאס.

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי שנתי, כל הקורסים ביודמי זמינים לי
ניסיתי עשרות קורסים לשלוח לבדיקה, אבל הפורמט לא נתמך בנטפרי
ממש מבאס.
תעברי לאתרוג.
לי פתוח לאחר אישור וועדת הרבנים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה