קורסים בצפון ללימודי ציור ואומנות

• הוסף לסימניות
שלום לציירות המוכשרות.
יש לי שאלה מהצפוניות שבינכן...
אני מבררת על לימודי תרפיה באומנות במכללת מבחר. יש להם דרישות ללימודי קדם.
העתקה מהאתר של מכללת מבחר:
פירוט הדרישות במגמת אמנות –
300 שעות לימוד רשמיות בתחום של ציור, רישום, פיסול. השעות הרשמיות הן תחת מסגרת אקדמית (אוניברסיטה, מכללה) או במסגרת מקצועית או אמנותית אחרת המוכרת ע"י משרד החינוך ו/או משרד התרבות והספורט (מרכז לאמנות, מוזיאון וכו') המוסד צריך להעניק תעודה על הלימודים. אין אפשרות ללמוד אצל מורים פרטיים.

200 שעות לימודים – הכוונה לאחת או יותר מהאפשרויות הבאות:
(1) שעות לימוד של תולדות האמנות (מקסימום 56 שעות מסוג זה).
(2) לימוד של שעות אמנות במקומות שאינם מוכרים (אישור מהמורה המלמד).
(3) לימוד של שעות אמנות מעבר לציור, רישום ופיסול (למשל, צורפות, קדרות, צילום, תפירה וכו').
(4) לימודי אמנות במסגרת סדנאות לימודיות (למשל: קורסים התנסותיים במסגרת לימודי חינוך בהם נעשה מגע עם חומרי יצירה) (מקסימום 56 שעות מסוג זה).
בנוסף, צריך להגיש תיק עבודות – צילומים של 5 יצירות מודפסות (ניתן כמה צילומים בעמוד) - את היצירות יהיה צריך להביא גם לראיונות שיתקיימו במכללה. הדרישות מבטאות יכולת שימוש בחומר וביטוי עצמי.
כמו כן, בגרות 5 יחידות באמנות מזכה ב-100 שעות לימודי קדם.
השאלה איזה מוסד לימודים יכול לתת לי את הדרישות הנ"ל?
הבנתי שאפילו קורסים המוכרים לגמולים יכולים לבוא בחשבון.
יש לכם רעיון?
גם לגבי ה-300 שעות שזה דווקא ממוסד מוכר, וגם לגבי ה-200 שעות- שזה אפשר ממורה פרטית (יש פה מישהי מהצפון?).

• הוסף לסימניות
איפה בצפון?
יש לך ב'בית היוצר' במכללת צפת מגוון של קורסים שמתאימים לצבירת שעות, חלקם לבנות בלבד.
גם שעות אמנות כמו צורפות, קדרות, רישום ציור פיסול תכשיטנות, וגם לימודי מתודיקה והוראה באמנות ותולדות האמנות.

• הוסף לסימניות
לי אמרו שאם למורה יש תואר ראשון היא יכולה להעביר את כל השעות. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יווו... חשבתי שהאשכול הזה נשכח. לא ראיתי שהגבתן...
נכתב ע"י אבש;1425288:
איפה בצפון?
יש לך ב'בית היוצר' במכללת צפת מגוון של קורסים שמתאימים לצבירת שעות, חלקם לבנות בלבד.
גם שעות אמנות כמו צורפות, קדרות, רישום ציור פיסול תכשיטנות, וגם לימודי מתודיקה והוראה באמנות ותולדות האמנות.
צפת קצת רחוק לי, אבל אבדוק...
נכתב ע"י שולמית חוה;1425594:
לי אמרו שאם למורה יש תואר ראשון היא יכולה להעביר את כל השעות. בהצלחה!
באמת? ממי שמעת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה