בקשה קורסים חינמיים משרות התעסוקה

[
לצערי הרב אני לא מצליחה יותר להוריד קורסים.
לכן אוכל לשלוח רק קורסים שנמצאים כבר ברשותי.
הרשימה:
לינקדאין
VBA
פאוורפוינט
בניית אתרים וורדפרס
אנגלית עסקית
אקסל למתקדמים
צבת והשגת יעדים
טיפול בהתנגדויות
פוטושופ
אקסל
כתיבה שיווקית ופרזנטציה
ניתן לבקש במייל:
createswriting@ GMAIL.COM

ולציין לי איזו חסימה יש לכם

שלחתי מייל, אשמח ממש. תודה ענקית!

הי אשמח לקבל קישור בדרייב
לקורס אנגלית מישהו מוכן להוריד לי?
@יוצרת כתיבה אולי את?
יש מצב? תודה מראש

@יוצרת כתיבה יש מצב לקורסים מפה:

אם יש קישורים ספציפיים של קורסים, עדיף.
אבדוק אם באפשרותי להעלות.

אם יש קישורים ספציפיים של קורסים, עדיף.
אבדוק אם באפשרותי להעלות.
אין לי מושג מה יש שם
וחברה אמרה לי שיש שם כמה דברים לוונטים בשבילי,
אשמח אם מישהו יכול להעתיק לי את רשימת הקורסים שאדע מה לבחור
תודה מראש!!!
ותודה אישית ל @יוצרת כתיבה על הנכונות והעזרה

נערך לאחרונה ב:
אשמח לדעת ממי שיודע
בקורס פוטושופ, המרצה אומר שצריך להוריד את תיקיית קובצי התרגול. איפה יש אותם? מאיפה אני מורידה אותם?
תודה

אין לי מושג מה יש שם
וחברה אמרה לי שיש שם כמה דברים לוונטים בשבילי,
אשמח אם מישהו יכול להעתיק לי את רשימת הקורסים שאדע מה לבחור
תודה מראש!!!
ותודה אישית ל @יוצרת כתיבה על הנכונות והעזרה
זה לא רשימה של קורסים, אלא רשימה של אתרים שיש בהם קורסים. חלקם בעברית, הרוב - לא.

אשמח לדעת ממי שיודע
בקורס פוטושופ, המרצה אומר שצריך להוריד את תיקיית קובצי התרגול. איפה יש אותם? מאיפה אני מורידה אותם?
תודה
בעמוד של הקורס:
ברשימה המפורטת של השיעורים למטה, לכל שיעור שיש צורך, מצורפים קבצים, ככה:
1610899349798.png

• תודה
Reactions: B&B
אשמח לקבל קורסים לאנגלית

26TIME6אין לכתוב כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה