דרוש מידע קורסים מכללת תוצאות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
שלמדו במכללת תוצאות
מה המקצועיות של הקורסים ובכמה זמן זה מדובר
(מתעניין על NLP , קאוצ'ינג, הנחיית קבוצות, קידום ילדים ונוער)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר / שמע
כל פיסת מידע תעזור, תודה.

• הוסף לסימניות
כמו כן אשמח לדעת האם זה פתוח בנטפרי?

• הוסף לסימניות
לא מכיר את התכנים
שלחתי להם כבר פעמיים שאלה באימייל שלשום ולפני כשנה
שאני מעוניין לרכוש רק רציתי לוודא שהקורס יפתח גם עם סינון
ולא היה שום התייחסות ושום תגובה
בשבילי זה כבר אומר משהו

• הוסף לסימניות
לא מכיר את התכנים
שלחתי להם כבר פעמיים שאלה באימייל שלשום ולפני כשנה
שאני מעוניין לרכוש רק רציתי לוודא שהקורס יפתח גם עם סינון
ולא היה שום התייחסות ושום תגובה
בשבילי זה כבר אומר משהו
סליחה על ההקפצה
זה אומר אך ורק שזה סגנון שלא מתחשק להם להתעסק עם סינונים,
זה עובד דרך פורטל הקורסים של smoove
(הרגע בדקתי מחיפוש גוגל עליהם בכניסת תלמידים)
מה שאומר שסינונים (לא נטפרי) שפתוח בהם הפורטל של smoove זה יעבוד
השאלה אם הם לא יחטפו יום אחד קריזה וישדרגו לדומיין שלהם וכו'.
והשאלה החשובה ביותר היא האם התכנים שלהם עדכניים,
כרגע קיבלתי מהם מייל שיווקי על כל הקורסים במחיר הזוי ומטורף ולא הגיוני לשעתיים בלבד,
מצד אחד מאוד מתחשק לי כי שנים אני מחפש כזה דבר בזול,
מצד שני אני מחפש לדעת האם יש מישהו שאפילו ב5 שנים האחרונות קנה אצלם קורס דיגיטלי והיה מרוצה,

(היות וההמלצות באתר הם מלפני כ 7 שנים אני חושש מצד שני הם לא משקרים)
אשמח מאוד אם מי שמכיר אותם יענה פו או יכתוב לי אפילו באישי זה מאוד יעזור לי.

תודה רבה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון
שלמדו במכללת תוצאות
מה המקצועיות של הקורסים ובכמה זמן זה מדובר
(מתעניין על NLP , קאוצ'ינג, הנחיית קבוצות, קידום ילדים ונוער)
תודה רבה
הלימודים ברמה מקצועית מאוד, אם כי זה מרצה חילוני וזה עם תפיסות עולם של ראש חילוני,
אם אתה מדבר על הקורסים אונליין אז מדובר במתי שרוצים אבל אורך הקורס של הNLP זה כל שיעור כחמש שעות ויש כ20 שיעורים, למרות שבאונליין זה פחות כימורידים זמני תרגול והפסקות,
כמו כן אשמח לדעת האם זה פתוח בנטפרי?
זה סגור בנטפרי כי רואים אנשים יושבים (עם הגב למצלמה) ויש שם גם נשים,
זה עובד דרך פורטל הקורסים של smoove
(הרגע בדקתי מחיפוש גוגל עליהם בכניסת תלמידים)
מה שאומר שסינונים (לא נטפרי) שפתוח בהם הפורטל של smooveזה יעבוד
לי פתוח סרטונים בsmoove ועדיין הסרטונים לא נפתחים לי בנטפרי אני אשתמשתי בTEQLOCK ושם זה עובד
מצד שני אני מחפש לדעת האם יש מישהו שאפילו ב5 שנים האחרונות קנה אצלם קורס דיגיטלי והיה מרוצה,
(היות וההמלצות באתר הם מלפני כ 7 שנים אני חושש מצד שני הם לא משקרים)
אשמח מאוד אם מי שמכיר אותם יענה פו או יכתוב לי אפילו באישי זה מאוד יעזור לי.
אני רכשתי מהם את הקורסים לפני כשנתיים ובשנה שעברה הם שדרגו את הקורס אונליין (מבחינת סידור הקורס וגם של שנה יותר מאוחרת) של הNLP וMASTER NLP והם עדכנו לי את זה חינם, אבל שירות לקוחות באימייל לא עובד, ניסתי כמה פעמים לשלוח הודעות ולא קבלתי תשובות, הם יותר פעילים בוואצאפ כנראה

• הוסף לסימניות
הלימודים ברמה מקצועית מאוד, אם כי זה מרצה חילוני וזה עם תפיסות עולם של ראש חילוני,
אם אתה מדבר על הקורסים אונליין אז מדובר במתי שרוצים אבל אורך הקורס של הNLP זה כל שיעור כחמש שעות ויש כ20 שיעורים, למרות שבאונליין זה פחות כימורידים זמני תרגול והפסקות,

לי פתוח סרטונים בsmoove ועדיין הסרטונים לא נפתחים לי בנטפרי אני אשתמשתי בTEQLOCK ושם זה עובד

אני רכשתי מהם את הקורסים לפני כשנתיים ובשנה שעברה הם שדרגו את הקורס אונליין (מבחינת סידור הקורס וגם של שנה יותר מאוחרת) של הNLP וMASTER NLP והם עדכנו לי את זה חינם, אבל שירות לקוחות באימייל לא עובד, ניסתי כמה פעמים לשלוח הודעות ולא קבלתי תשובות, הם יותר פעילים בוואצאפ כנראה
פניתי איליך באישי דרך מישהו אשמח מאוד אם תתקשר איליי תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע
מה התנאים שלהם לקבלת תעודה בין לאומית?
הוא מדבר ברור ונוח?
מישהו רכש מהם את האונליין ורואה שזה ברמה מספקת ללא צורך בלימודים נוספים?

זה דחוף לי כי כרגע זה במחיר מאוד זול ועוד מעט זה יסגר.
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה